Aspirante optimiste >35 ani -cap2-

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Mada, pe site nu se vede adresa ta, dar o poti scrie pe MP in dreptul meu se deschide o fereastra si da.mi adresa de mail asa iti pot scrie.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Avalon multumesc pt raspuns. Sa nu mai pleci asa mult pt ca avem nevoie de cunostintele tale si de vraful ala de carti si dosare pe care l-ai strans la capul patului . Pana o sa am eu un o sa te tot intreb.
Dj_mama m-ai prins. Esti cu ochii in patru ca nu mai poate omul sa faca nici fas.
Nasha cand te intorci? Plimbareat-o!
Fetelor se pare ca o sa mai avem o Mari_lu. Asteptam vestea cea mare de la Tabitha.
ici pt toate pushtoaicele.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Cicina, am mai incercat si mi-a zis ca nu primesti msg private. Mai incerc o data..am mai incercat....
iata adresa mea: mma_ro@yahoo.com

Multumesc mult!

Ptr fete: ma tot straduiesc sa-mi fac un plan de bataie in ce priveste tratamentul si analizele...daca cineva isi mai aduce aminte primii pasi inainte si in timpul tratamentului Liviei...

Va pup, Madalina

Mergi la inceput

Madalina te-ai logat inainte de a da clic pe PM? Tu esti la inceput si mesajele tale sunt moderate. Dupa ce faci 10 mesaje transmise vei putea sa-ti faci si tu PM.

Miki

Mergi la inceput

Mersi Miki!

Ma legasem..fara doar si poate..e adevarat...am doar cateva msg trimise.
Oricum nu e un secret...suntem aici sa rezolvam ceva, nu? :))

Multumesc la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

orchis--multumesc mult ptr raspuns, ma gandeam eu ca nu a fost f usor, si noi am umblat pe la zeci de doctori dar cred ca nici unul din ei nu a cautat cauza, (noi presupunem ca e de la un oreion din copilarie )Oricum , noi prestam in continuare cu Bu, vit E, si celelelalte naturiste...
ptr listuta ---numele de botez-MARIA si sunt de doua ori mentionata, nu ca nu mi-ar place....
toate pushtoaicele si le doresc o vara prolifica in

Mergi la inceput

Scuze Carry, eu sunt cea care a gresit.
Carmen94 te rog eu repara greseala facuta de mine in listuta.Cred ca eram.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Sal`tare fetelor!Am o intrebare pentru voi daca v-ati batut de asa ceva?!Stiti cumva daca gelurile intime si tampoanele every day sau cele umede pot crea probleme?!Imi zicea astazi o colega ca acestea pot cauza micoze?!E adevarat?!Ca parca mie nu-mi vine sa renunt la ele!

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Sheherezada nu stiu despre ce geluri vb. Pt spalare? Dc da ac nu au cum sa dea micoze. Eu am facut o infectie groaznica cand aveam vre-o 20 de ani de la tampoanele intravag Tampax. Doar ce aparusera pe piata si au fost primele tamp intravag pe care le-am folosit si a tb sa treaca 10 ani pana sa-mi fac curaj sa iau altele.
Fetelor ma decorara. Am 2 stelute aurii. Asta sa-mi fie bucuria pt ca azi imi vine sotul acasa si iar tb sa vad cum fac sa nu afle de laptop. Astept un raspuns de la cineva care tb sa-mi cumpere placa din Olanda. Oricum nu ma astept la vesti prea bune pt ca e posibil sa coste f f mult (cica 80%din val laptopului ceea ce mie mi se pare aiurea pt ca microprocesorul e mai scump decat placa de baza). Sa-mi tineti pumnii zilele astea.
Va pe toate!
Miki

Mergi la inceput

Buna!
Sheherezada, eu timp in urma am avut a mare mancarime si roseata cand foloseam tampoane zilnice, f. subtiri. Era si o perioada destul de stresanta. Mi-am luat o alifie buna si un timp nu am folosit tampoane. Si acum incerc sa le folosesec cat mai putin posibil. Probabil ca a fost o micosa, cum zici tu. De gel...nu stiu...

Noi, femeile suntem predispuse la asa ceva in perioade superincarcate (emotiv, profesional ecc..). Asa mi-au zis medicii

Pa!

Mergi la inceput