Aspirante optimiste >35 ani -cap2-

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

eu si cu termometrul meu........................care dimineata imi arata 37,2
CARRY...................nu prea pot dormi linistita noapte,dar ma gandesc ca si luna trecuta mi-a intarziat ciclu 5 zile.am facut test inainte si a fost negativ.am zis sa mai astept putin si apoi o dau pe teste.si la naiba,ca farmacia e cam departe de mine!!!!!imi zic mereu ca trec sa-mi iau un test,dar mereu se iveste ceva si nu ajung la farmacie!!!
SHEHE................am sa fac testul....promit!!!

Va pup pe toate!!!!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Si eu tot leoaica, azi fac 38( puteti taia "aproape" de la lista )...m-ati bagat la idei cu leoaicele astea...offffffff

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor! M-am intors din concediu dar inca nu am acasa calculator. V-am listat sa va citesc in seara asta si maine va scriu. Crezui si eu ca sunt mai putine pag si cand colo iesira 60 pag din cap asta, ati scris nu gluma. La serv nu am timp sa clipesc pt ca m-au asteptat actele teac si deabia fac fata. Sunt singura cuc pt ca sefii au plecat ei in concediu acum si deci dupa ce termin cu treaba a sa pot sa intru si eu pe aici.
LA MULTI ANI! tuturor leoaicelor . Va iubesc si deabia astept sa va citesc.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ednut, Orchis, Victoria : La multi ani si din partea mea, iar anul asta sa va aduca bebelul visat!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Helo, leoaicelor! cred ca de aceea ma simt eu asa bine aici, pentru ca ma inteleg bine leii (mai putin cu barbatii, ca intru in competitie cu ei ).
Carmen, hai cu testul ala pozitiv, te asteptam sa dai peste cap toate pronosticurile doctorilor cu vestile lor neplacute despre chisturi si operatii!
Miki, sper ca te-ai simtit bine in concediu si ti-ai incarcat bateriile!
LA MULTI ANI, Victoria!
Fetelor, eu nu ma simt prea bine de la o vreme ma dor sanii, pe mine nu ma dureau decat cateva zile inainte de menstra... astazi m-am si palpat la dus si mi s-a parut ca simt niste noduli... mi s-a parut sau nu, cert e ca ma dor si inainte de ciclu, si in timpul, si dupa si... mereu... am zis ca din cauza prolactinei, dar am luat tratament pentru ea (desi nu era foarte crescuta si medicii mi-au spus ca nu necesita tratament)... Ce as putea sa fac?

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

la multi ani si sa va dea DD tot ce va doriti mai mult

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Avalon, de ce nu incerci Mastodynon sau t-ra de coada soricelului?
Sunt f bune.

Mergi la inceput

Ednut, LA MULTI ANI!

Goldi, cum se administreaza mastodynonul, se poate lua in orice zi? O sa-mi cumpar maine neaparat, ca nu e de gluma... ar trebui sa mai intru si eu mai des pe la voi, la homeopate, dar ce sa fac daca nu am timp sa tin un tratament naturist cap-coada... Merci

Mergi la inceput

Aaaa, am uitat ceva, are vreo importanta daca voi combina AC cu mastodynon? Ca eu peste o saptamana trebuie sa incep AC... si parca vad ca o sa am probleme si mai mari cu sanii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

mai,dar ce de fete curioase pe acilea!!!!!
inainte de toate vreau sa urez si eu <<la multi ani!>> ptr. toate leoaicele.
MIKI...................bine ai revenit!sper ca ai avut un concediu placut!
si acum vesti:am plecat dimineata la scoala,dar nu am putut ramane decat vreo 2 ore ca ma apucase un rau de abia vedeam in fata ochilor.am plecat de la cursuri si m-am dus glont la farmacie,am cumparat testul si cum am promis l-am facut.rezultatul?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!? 2 liniute! acum tremur toata de emotii ca doar ce facui testul si sunt singurica acasa ca mustata al meu nu a venit inca de la servici.
NASHA..............ai avut dreptate!capitolul a fost cu noroc!acum predau stacheta sa inceapa alcineva capitol nou.sa ne adunam mai multe langa mari_lu.

va pupic pe toate si va multumesc inca o data pentru sfaturi,incurajari si ca m-ati sustinut.voi reveni in continuare cu vesti.

carmen

Mergi la inceput