Aspirante optimiste >35 ani -cap2-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

buna la toate fetele!!!!!
IULIA................pune soro mana si mergi la medic ca altfel..vin eu repede cu
ZISACAMI.........eu locuiesc in Montreal.asa cum am mai scris eu iti doresc sa vii aici ptr. relaxare.
SHE.................stai ca vine experta in limonada si-ti prepara una!!
MIKI............concediu placut!sa te distrezi,sa te relaxezi si sa vii cu vesti bune.
EDNUT............bine ai venit!.te trec in listuta,dar scrie si numele de botez,te rog frumos.aici cu noi iti va fi mai usor sa parcurgi drumul pe care l-ai inceput.
TABHITA........am vazut si eu testele.am avut niste emotiiiiii si crede-ma ca mi-au dat si lacrimile de bucurie cand le priveam.
GABITULE.....viata ta care mai e?

stati sa va scriu si despre mine.....ca schimbai medicul ca nu eram multumita deloc de celalalt si azi avusei prima consultatie la cel nou.pe langa problemele care stiam ca le am,tocmai am aflat acum ca m-am captusit cu o infectie(nu stiu despre ce este vorba ptr.ca azi mi-a luat lama sa depisteze ce este)cand am auzit imi venea sa urlu,ptr.ca facusem o lama si facusem si papanicolau acum 2 luni.si tot asteptam nerabdatoare rezultatele,cand m-a sunat medicul acasa(cel vechi)mi-a zis ca a primit rezultatele analizelor,nu e nimic grav si aveam programare la el tocmai pe 8 august......cine stie de cand port eu infectia asta dupa mine?!?!?!??!?am sa aflu eu saptamana viitoare,ca maine trebuie sa umblu sa-mi transfer dosarul de la cel vechi la medicul nou.am fost suparata,nervoasa,deprimata..........acum mi-a trecut.joia viitoare am din nou programare la medic sa-mi dea tratament.asa ca ..........iar trebuie sa stau cumintica pana rezolv cu asta.

va pup pe toate!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Iulia: hai, stergeti lacrimile, vezi unde este probema si nu renunta la lupta. Stiu, o sa-mi zici ca mi-e usoor sa vorbesc acum, cand am atatea teste pozitive la purtator, dar crede-ma ca am trecut si eu prin multe zile 1...

Mirela_1, Carmen:

cicina: eu, daca as avea cei 2 copii pe care mi-i doresc (si sper ca ii voi avea vreodata), sa stii ca tare as fi de acord sa fiu donanta (desigur, cu conditia ca tratamentul de stimulare sa fie suportat de primitoare). Adica zau ca nu m-ar interesa nici un ban pentru mine, stiu ce greu este pentru cei care au putine sanse sa faca un copil. Promit ca saptamana viitoare ma interesez la Giulesti. Daca vrei, poti chiar tu sa ii scrii dr. Dracea, care este sefa departamentului de reproducere umana asistata, pe e-mail, si sunt 99% sigura ca iti va raspunde la intrebarile tale legate de donante.

ednut: bine ai venit in mijlocul nostru si iti uram sa fugi repede la gravidute. Spune-ne mai multe despre tine, ca sa stim cum te putem ajuta: analize, antecedente etc.

Azi dimineata am mai facut 2 teste, pozitive ambele (vroiam sa fiu sigura) si am pus poze noi.

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Felicitari Tabitha,nu mai e nici un dubiu.
Nu stiu pe ce adresa sa-i scriu. Am mai incercat pe idracea@rdslink.ro si nu am primit nici un raspuns.
Deci, medicii de aici nu-mi dau nici o sansa decat asta cu donatoarea, nu stiu protocolul si cat costa ca eu as putea incerca si donatoare daca e cazul si nu au ei in centrul de date.
Mi-ai face o mare placere daca ai putea sa te informezi, iar eu o sa vin peste vreo 10 zile. Merci, din tot sufletul

cicina

Mergi la inceput

cicina draga: ori ai tastat gresit acum adresa Laurei Dracea, ori ai trimis la o adresa gresita. Asadar adresa este ldracea@rdslink.ro (cu prima litera "l", de la Laura). Anul trecut cand i-am scris pe e-mail nu mi-a raspuns, dar anul asta a facut-o de 2 ori. O fi mai libera acum. Incerc sa ma interesez saptamana viitoare. Pupicei si numai bine. Totusi, care sunt problemele tale de vi s-a spus ca unica sansa e cu donatoare??? (daca poti sa-mi spui, nu-i musai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Terminata rezerva ovariana,(varsta 44 ani) adica fsh mare 28,1, prolactina mare, inchisa o tuba,Am nevoie de ovocite proaspete. Chiar daca as mai incerca ceva (am facut deja 3 fivet cu non recupero ovocitario, rezultati goi)am mici probabilitati, si cu risc major de boli ca SD ale fatului. Deci, am nevoie de o donatoare tanara.
Se pare ca am scris adresa cu I
cicina

Mergi la inceput

cicina: Mai scrie-i o data dr. pe adresa corecta, poate iti raspunde. Imi pare rau de problemele tale Iti tin pumnii sa gasesti donatoarea si sa iasa totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Buna fetele!
Carmen...special intrasem sa aflu ce ai facut.Poate sunt o visatoare si tot mai sper ca doctorii sa-si dea seama ce importanta e meseria lor.Raman fara cuvinte cand vad cata neseriozitate exista.Dar infectia se trateaza nu fii speriata.Momentan sunt acasa si caut de lucru.Rezultatul examenului a fost neasteptat(pt.mine).Nota 1 sau 92,83%.

Miki - ma bucur ca i-ai spus sotului tau.Te-ai scapat de tensiunea aferenta.Ciudat este ca mie mi s-a "limpezit" M, dar am luat simultan ceai de cretisoara si c.soricelului.
Va doresc concediu placut si multa, multa relaxare!

Erdnut - bine ai venit!Ai facut analize?Ce a spus nenea doctoru?

Iulia - .Unde e fata care ne incuraja acum 2 luni?

Va pup pe toate si cred ca ar fi cazul sa ne luam toate concediu.Cu monitorizarile lunare, caldura asta insuportabila nici nu e de mirare daca dam semne de tristete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Ednut, bine ai venit la pushtoaice aspirante si sa ai bafta sa stai cāt mai putin pe aici, sa dai fuguta la !
Miki, in primul rānd bravo ca n-ai papat!
In al doilea rānd, asa, fii hotarāta. Al meu e ceva intre al tau si al Tabithei: 50% vrea, 50% refuza (orice, trat, spermo, etc).
Fetele, va pup pe toate, ca plec in concediu 3 sapt. Sper sa ne vedem cu bine si cānd vin sa aflu de cāt mai multe burticoase. O sa-mi fie dor de voi.

Mergi la inceput

nucutza: concediu placut si aveti grija ce faceti, poate va inmultiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Buna Fetele!

Doamne cat e de documentata lumea....m-a cam facut sa ma gandesc Cicina cu ovocite... trebuia neaparat sa refac acest FSH. Am 38 ani.....multi tare....

Va pup!

Mergi la inceput