Mamici de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Fetele care discutau de solutia de sterilizat de la Chico. Eu am fost ieri la reprezentanta lor si am intrebat. Mi s-a raspuns ca nu este recomandata pentru biberoane, ci doar pentru a sterge anumite lucruri pe care le pune bebelusul manuta, ca e totusi o substanta chimica. Voi ce stiti? oare vroia d-na de acolo sa-mi vanda un sterilizator sau avea dreptate?

Chiara 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayaana spune:

Buna dimineata la burtici si mamici

Ioana81 sa-ti traiasca Andrei Vladimir. Felicitari pentru bb grasunel! Refacere rapida!

Adela magazinul Barza este pe Calea Vacaresti nr 242 (zona Timpuri Noi, intre Cheiul Dambovitei si Palatul Copiilor). Azi e DPN-ul tau? Mult succes si nastere usoara.
Daca nu nasti azi, scuze, eu am lipsit ceva si a trebuit sa recuperez foarte repede cu cititul.

Emilia acolo (la Barza) se gasesc si saltelute din fibra de cocos. Sa-ti masori dimensiunile patutului ca sa stii exact ce-ti trebuie. Si cei de la babycomfort au saltelute (3 grosimi diferite) insa nu au magazin de desfacere, intra pe site-ul lor si vezi cum poti cumpara.

Pentru toate fetele care nasc azi: curaj si totul sa se termine cu bine!

adriana 36+ si diana-maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Ioana sa-ti traisca Andrei Vladimir si sa fie sanatos. Refacere rapida! Andrei Vladimir ce matinal ai fost sanatate multa, sa cresti mare si voinic!

louisa pe semne ca astia pe aici pe la noi au si ceva cu capul. Pai stii la mine trebuie sa glicemia sub 120 la o ora dupa ce am mancat, ca la doua ore glicemia mea este deja vre-o 90. Eu am avut 125 glicemia la doua ore dupa ce am baut 75 de gr de glucoza, la o ora am avut-o 184.
In dieta mea am voie orice fel de carne imi pofteste inima, carne de porc nu manac eu de fel (nu-s pocaita, numai ca nu-mi place ). Mi-au spus insa ca pentru bebe trebuie sa nu pap numai carne, branza, oua ca acestea au numai proteine si grasimi iar bebe ia de la mine glucidele. Asa ca in dieta zilnica trebuie sa includ 180-200 de gr de glucide si eu am grija la fiecare masa sa manac si ceva cu glucide, am tabele si calculez cate grame de glucide am mancat odata, fac asa incat la fiecare masa sa fie cam uniform distribuite (6 mese pe zi).

Ciocolata 20 de g are numai 10 g de glucide asa ca pot sa pap linistita (acum am terminat insa ciocolata neagra si din cea obisnuita eu nu prea mananc). Inghetata merge si ea pentru ca are grasimi si combinatia de glucide cu grasimi face ca nivelul glicemiei sa creasca lent, asa ca-i chiar indicat la o masa sa mananci o combinatie de glucide cu grasimi. Ce nu am voie sa beau deloc sunt sucuri chiar daca sunt de fructe stroarse atunci proaspete ca ridica ff brusc nivelul glicemie si scade la fel de repede. Is o gramada de porcarii de care trebuie sa am grija dar acum abia ce m-am invatat. Si pentru cateva zile cate mai sunt pana apare bebe o tin asa, vorba lui mikiion am invatat sa pap mai echilibrat Mai greu este cu intepatul asta ca nu mai prea am unde.

Monica si 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

ioana81 felicitari pentru bebe mic, sa fiti sanatosi si sa reveniti cu bine acasa
ce bine ca ai aranjat cu spitalul din timp

acum citesc pe instructiunile solutiei de sterilizat chicco si spun: sa se spele inainte de a fi puse in apa cu solutia dezinfectanta, sa se lase 30 minute si sa se clateasca cu apa potabila
se recomanda pentru: biberoane, tetine, lingurite, pahare, inele refrigerante, suzete, jucarii mici
DAR eu voi steriliza si mameloanele de cauciuc si pompa de muls
oricum cred ca un sterilizator e mult mai potrivit - in cazul in care vom avea nevoie
ca daca avem lapte nu o sa fie ff greu - cel putin asa am inteles

ayana multmesc pt sustinere, dpn-ul este 24-27 iulie dar dr a zis sa stau cumintica pana se intoarce el ....pe 28 iulie
asa ca eu sper ca bucbulina sa fie cuminte si sa il astepte pe d-nul dr, desi nu mi-e frica sa nasc cu cel de rezerva
singura problema ar fi cu epidurala aia ....care m-a pus pe gandduri

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

Fetele care discutau de solutia de sterilizat de la Chico. Eu am fost ieri la reprezentanta lor si am intrebat. Mi s-a raspuns ca nu este recomandata pentru biberoane, ci doar pentru a sterge anumite lucruri pe care le pune bebelusul manuta, ca e totusi o substanta chimica. Voi ce stiti? oare vroia d-na de acolo sa-mi vanda un sterilizator sau avea dreptate?Chiara 37+

uite ce am gasit eu la detalii despre solutie:
CHICCO - Dezinfectant biberon si tetine
Dezinfectant pentru biberoane si tetine.
Acest lichid va ajuta sa dezinfectati biberoanele, tetinele si alte accesorii rapid, in circa 30 de minute, fara a necesita fierbere.
Dupa dezinfectare articolele nu necesita clatire, solutia nelasand nici un gust pe acestea.
Solutia preparata prin diluarea cu apa (2% concentratie) este valabila 24 de ore, timp in care puteti dezinfecta oricate articole este necesar.
si costa 200 mii.eu cred ca optez ptr ea.andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Felicitari noilor mamici, sa va traiasca puiutzii!!!

Leti, eu am luat antibioticul ala cateva zile si i-am dat lui Luca preventiv de 2 ori glicerina cu stamicin, care este intr-adevar nasoala la gust, dar il folosesc atatea mamici ca nu cred ca o sa avem tocmai noi probleme. Dar eu oricum sunt mai spartana asa, adica nu vreau sa il obisnuiesc sensibil. Plus ca nu ii dai zilnic si a la long, ci numai cat are stomatita cateva zile. Eu ii puneam pe sfarc inainte sa il alaptez sau pe suzi.

Crisa, eu ma mulg 1-2 ori pe zi, depinde cat de plini imi simt sanii, pun in bibe si bag la frigi. La temperatura camerei laptele ala rezista max.6h, iar la frigi 24h, dar oricum nu ajunge sa stea atat ca i-l dau la urmatoarea masa.

Cornelia, unde esti?? sunteti ok?
Iulenca, tu cat mai ai gagico?
Adelutzo, pup mare la fata

Ma duc cu Lucu' afara, scriu mai incolo.
Va pupicesc, sa aveti o zi frumu.

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetele, eu folosesc cu succes solutia de la Chico pentru lingurita, pompa de muls, o sticluta de biberon in care pun ceai pe care i-l dau cu lingurita. Avand in vedere ca acum bebe a mea papa exclusiv de la san nu vad de ce sa dau banii de sterilizator. O sa il i-au cand folosesc. Eu am gasit pompa de la Avent Isis in Carefour Orhideea cu 170 RON. A luat-o sotul ca facusem in a treia zi de la nastere furia laptelui si era absolut nevoie de pompa. Vreau sa zic...ca a gasit-o si in farmacii cu aproape un milion mai mult. E foarte buna pompita...eu o recomand cu caldura. Acum nu o mai folosesc decat f f rar. Ceea ce e bine...e ca desfunda si canalele..a fost mai dureros la inceput dar trece. La mine furia laptelui a tinut 4 zile...primele 3 zile...a fost mai rau.
Eu am curatat in jurul buricului cu ser fiziologic ( si inca mai curat) dupa care am pus baneocin pudra.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Ioana81 sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, frumos si norocos!
Fetele multumesc pentru raspuns; se pare ca - in continuare- parerile sunt impartite: unele clatesc, altele nu.
Cristina_Ioana a avut si al tau stomatita? Si i-ai pus numai pe tzatza si suzeta sau i-ai si picurat in gurita? Suspensia pe care ai cumparat=o tu era preparata la farmacie sau era de la vreo fabrica de medicamente (ca cea pe care am cumparat-o se vede ca e preparata la farmacie)?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Cristina_Ioan scuza-ma, acum am vazut mai bine ca ai scris ca il dadeai preventiv. Inca dorm

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

SA va traiasca bebelul Ioana81.Sa fie sanatos si mancacios.La multi ani.
FETELOR IMI CER SCUZE DACA NU VA MULTUMESC LA TOATE PT.RASPUNSURILE PE CARE MI LE DATI...Le citesc in graba,imi sunt cele mai utile sfaturi, dar sunt capiata de oboseala asa ca aveti mila...
CRistina_ioana:Multumecs de raspuns.Esti dulcica ca de obicei!Si daca tot ai pomenit de scos afara ...l-ai scos treptat..azi 10 min..maine 20 de min..sau cum?!
Larisa:Sa-ti traiasca comorile...Si al meu sot face saracul tot ce poate..numai ca ghinionul nostru...al meu mai ales...e ca are tocmai acum o perioada super nasoala la servici....!!!
Fetelor...m-a terorizat azi noapte fii-miu..E prima noapte in care n-am putut dormi nici macar 10 min...NU stiu ce a avut...!Oare au inceput colicii??Cunm il puneam in pat, statea un pic..el saracula r fi vrut sa doarama..dar se strangea,se chircea...si incepea sa planga...N-a dormit decat de la 5.30-8.00 dupa care iarasi san(sunt varza dupa ce i-am dat toata noaptea ca se mai linistea..!).De dimineata i-am facut lapte praf ca eu nu mai aveam si oricum am sanii varza!
Am reusit sa-l adorm de-abia la 9..Nu stiu ce sa mai zic..Poate cineva sa-mi spuna sunt colicii??!!
VA pupacesc...Va doresc o zi buna...

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput