Mamici de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Andreea25, Anasia multumim pentru urari

Geliza am si eu o intrebare: stiu ca tu ai folosit solutie de sterilizat de la Chicco. Zi-mi si mie dupa ce scoteai biberoanele din solutie le mai clateai? Caci sunt f confuza: pe traducerea in lb romana scrie " a nu se clati" iar pe eticheta originala in limba engleza de pe ambalaj scrie " a se clati cu apa potabila". M-au zapacit de tot.

HELP: Proaspete (sau nu) mamici: avem si noi o problema. Am facut stomatita in gurita. Dr mea mi-a zis sa il frec cu glicerina boraxata. In cartea dr Capraru scrie ca nu e indicat a se face asta si indica a se picura o alta substanta (care de fapt este suspensie de glicerina cu stamicina). M-am dus ieri la farmacie, farmacista mi-a zis ca respectiva suspensie s-a constatat ca e toxica pentru copiii mici (si ca nici glicerina nu e prea buna). M-au dat pe spate. Azi l-am dat totusi cu putina glicerina boraxata, dar asa il chinui cand ii bag degetul cu compresa in gurita... Imi e o mila de el saracutul, ca vad cum il chinuie si bubitele din gurita. Voi ce stiti? Cine a mai patit? Ce sa fac exact ca mi se rupe sufletelul cand il vad cat e de agitat si de la asta (ca nu erau de ajuns colicile).

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Bulinutzo bine-ai revenit si fii tare! Sau cum spunea cineva acum cateva luni pe forum: Fii barbata, Zoe! Apropo, Sabana ce mai faci?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

noi am optat pentru: (trebuie sa stergeti spatiile)
http:// www.kiddies24.de/ebay/pics/Quinny/Zapp/feature_cabrio_zapp_300_logo.jpg pentru inceput (in locul landoului)

http:// www.babycare.nl /images/zappSand.jpg poate fi fol dupa 6 luni

39+

Mergi la inceput

bulinutzo welcome home
ma bucur sa aud ca bebe e ok, si frumooos
refacere rapida, se pare ca primele doua saptamani sunt cele mai nasoale si cu operatie si cu bebe, ooooof saracutza de tine
abia astept pozele sa il vedem pe grasanac
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

MADYN carucioare foarte misto au la mag. BARZA, eu am fost akolo la recomandarea Anasiei parca si mi-am luat unul super misto. Mie mi sa parut foarte bun ca si calitate si dotari (ca unul de 10-12 mil) iar ca pret mult mai ieftin. Aveau o multime de modeele, eu zic ca merita sa faci un drum sa le vezi.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

buna felete, am venit sa va uram noapte buna.

Eu m-am racorit in sfarsit, am iesit la plimbarea de seara desi am vazut ca-s nori insa nu-mi era clar in care directie mergeau, dimineata plouase si norii venisera din directie exact opusa. Asa ca am horatar sa dam totusi o roata cartierului sa facem cativa pasi. Si ne-a prins o ploaie de-am uitat ca am burtica la purtator Am apucat sa ne adapostim la o benzinarie si apoi cand a mai incetat am venit acasa dar tot ne-a udat. Dar mie una tare mi-a mai placut

louisa merci mult. Nu am ce face, trebuie sa fac masuratori de glicemie pentru a vedea daca-mi creste mult sau nu, ma gandesc la bebe. Am devenit si foarte activa de cand cu masuratorile astea ca am vazut cum scade glicemia ca prin farmec atunci cand ma misc. Daca ar fi vorba de mine nu as face atata dar fiind vorba de-un pitic fac si pe naiba

bulinuta bine ai revenit, sa-ti traisca cel mic si sa fie sanatos. Ma bucur asa de tare ca ai trecut cu bine peste nastere si ca si bebe este bine. Sanatate multa!

Taty eu inca nu stiam ca nu se mai practica epilatul complet dar am citit acum in ultimele luni. Mai bine ca este un chin nu alta burta asta nu ma mai lasa sa fac nimic si sa ma dau pe mana asistentelor nu stiu daca as vrea

Incep si eu galeria pentru fetele care nasc maine
!

Sa aveti nastere usoara si sa aduceti pe lume bebei sanatosi!

Noapte buna si pe maine!

Monica si 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Geliza, la caruciorul Chicco cortina se poate lasa spatarul la 180 grade? M-a convins bibi ca nu are sens sa iau landou, daca poate fi folosit si acesta de la 0 ani. Si oare bb sta confortabil culcat?
Map, te inteleg si te admir, si eu asi face orice pentru bb. Am avut si eu glicemia mare la un moment dat (a fost 186 la 2 ore dupa ce am baut 50g glucoza, in conditiile in care glicemia de dimineata este 69). Mi-au dat sa repet analiza la 2 ore dupa 2 felii de paine cu miere si la 2 ore dupa un pranz normal (incluzand si o bautura dulce) a iesit 115 si au considerat ca e ok.
Eu incerc sa nu mananc multe dulciuri totusi, nu tin chiar dieta pentru diabet si ma intreb uneori daca nu ar trebui.
Carne de porc la gratar este permisa in dieta pe care o tii tu? Am vazut ca mananci chiar si 20g ciocolata pe zi, inghetata este voie? Am inteles ca inghetata are mai putine glucide/calorii decat cioco sau alte dulciuri.
Va pupic si va urez o noapte linistita!
louisa

Mergi la inceput

1. unde este magazinul Barza??

2. dupa nastere va mai cremuiti contra vergeturilor??

3. la cat timpdupao nastere normala se poate incepe masajul corporal? dar gimnastica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Pentru fetele din america. Cineva daduse mai demult o parola pentru a primi gratuit aceasta carte. Mai poti sa o mai dai odata? American Academy of Pediatrics Caring For Your Baby and Young Child: Birth to age 5.

Eu o am si o vrea si o prietena de a mea. E foarte buna cartea.

Marc ne-a facut doua nopti la rand cate un circ......... Ne trezeste in urlete ca si cum l-as maltrata.Mi-e mila de saracii vecini. Toata criza dureaza vreo 20 de minute. Cum elimina ce are de eliminat se potoleste. Dar eu ma trezesc dimineata cu o durere de cap. pt. ca ma sperii ...... Parca as avea doi copii in casa , unul o bomboana si un mic terorist. Macar de nu ar mai suferi asa, ca ti se rupe sufletul.
Nu mai stiu cine intreba mai sus, scaunele acum la fix 8 sapt. sunt moi si galbene. destul de dese, chiar si de 6-8 ori pe zi cate putin. Si asa au fost dupa cam 2 saptamani de viata si pana acum. rar devin mai verzui , dar atunci mi s-a parut ca avea diaree.

Pentru buric. Aici nu se recomanda spirtul. Au demonstrat ca le face mai rau. Chiar au facut studii , nici nu va inchipuiti ce abordari diferite sunt aici fata de ce va vad pe voi ca povestiti. Mi s-a recomadat un betisor cu vata muiat in apa si spalat de cate ori il schimb. Plus ca scutecul ( pampers, sau hugies special pt nou nascut)sa nu atinga partea respectiva. Trebuie indoit. Lui Marc i-a cazut la fix o saptamana.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Fetelor eu nu am somn,am baut cola aseara la terasa na si acum n-am somn m-a foit pe toate partile si pe la 4.30 m-am sculat ca ma plictisisem si de intorsul ala dureros de pe o parte pe alta si de caldura asta, curge apa pe mine ca la dus.
A....eu experimentez de vreo 3-4 zile o durere la oasele alea din zona X parca am febra musculara tot timpul ...ce o mai fi si asta?
Ma uit dupa dopul ala si nimic !
Ieri am montat patutul sunt asa de fericita si cand sa iau si eu saltea din aia de iarba de mare sau nuca de cocos nu gasesc, s-au terminat si la carrefour , de unde sa iau eu acum ?
Carusel de care a-ti luat, e bun ala cu comanda vocala care incepe sa cante cand plange bebe?
Eliza noi cand ne vedem mai,ca ne apuca nascutul intre timp!
Apropo imi place caruciorul ala care l-ai ales de la selgros, am vazut ca se lasa pana aproape de orizontala o fi bine, ca si al meu e la fel nu se lasa perfect plan?
A si vreau gentuta pentru bibe ca al meu nu are, de unde sa cumpar?
Se vede ca sunt stresata inainte de marele eveniment,nu ? Toata ziua as sta numai prin magazine!!!

emilia 38+ si scump si iubit

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput