Mamici de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Ioana81, sa iti traiasca bebe Vladimir si sa fie sanatos! si norocos! si sa te bucuri de el!
Pana la urma totul e bine cand se termina cu bine!Te asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Map, este o vorba ca paza buna trece primejdia rea. Eu cred ca oamenii acolo sunt mai precauti, si din ce vad ca povestesc fetele de pretutindeni, mie mi se pare ca in Germania este sistemul de sanatate cel mai bun.
In Romania este mult chestiune de noroc, pe mana cui incapi si trebuie sa citesti mult si sa intrebi si sa te documentezi si sa-ti cam urmaresti sarcina si bineinteles sa aloci si bani destui.
Eu chiar ma intreb daca nu trebuia sa merg la un nutritionist(cu glicemia aceea 186) si sa fac o treaba mai documentata, ca inteleg ca tu iti masori glicemia imediat dupa fiecare masa si apoi la o ora si la 2 ore, si este mereu sub 120 si totusi ramai sub observatie.
Numai bine,
louisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

mitieu am dubla experienta cu pansamentele ciudate de pe aici. Apenticita si cezariana( care e mult mai lunga ca cicatrice). Mi-au cazut cam la 2 sapta. Si am tras de ele sa se deslipeasca in timpul dusului. Insa urme, ca de mizerie am avut cam o luna. Ca imi era frica sa frec pe acolo....

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

imi curge un san
tin sa precizez ca nu am nascut dar sfarcul sanului drept e umed ...o fi lapte?
l-am gasit asa de cateva ori
voi ati avut asa ceva inainte de nastere?

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Saluti,
ne-am intors si noi de la control.....fac si eu front comun cu mamanati..bb-ina s-a intors acu pe ultima suta de metri cu funduletul in jos..asa ca daca pina sb viitoare nu revine la pozitia buna, luni sint programata pt cezariana(7 august),DNP fiind 14 august.
De asemenea sint colega de suferinta cu tine Annaa,am vazut ca avem acelasi medic ...asa ca saptamina asta tb sa stau cuminte sa nu am surprize cit dr nu este in localitate..mi-a dat si mie biletul de internare si nr de tel a lui Nemescu ..dar sper sa nu am nevoie.
In rest e bine..are 3 kg la 37 sapt fix,e in grafic si cu celelalte.
Pentru fetele care sint la al doilea copil v-ati gindit ce metoda de contraceptie sa folositi pe termem lung,dupa?Eu am intrebat dr si el mi-a recomandat sterilet..acum ma gindesc daca ajung la cezariana as mai avea varinata trompelor legate..nu stiu ce sa fac....
Inca nu ma pot obisnui cu ideea de cezariana..pe Alex l-am nascut f usor asa ca nu mi-am pus nici o sec pb cezarienei....
Gabi 37 fix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Tweety, aceeasi durere o simt si eu in zona coastelor, sus, cred ca este ceva pe interior, cine stie, poate de la loviturile lui bebe.
Pe mine ma durea si piciorul drept rau de tot de sus, acolo la imbinarea dintre oase, dar vad ca mi-a trecut acum.
Fetelor, am observat ca mi s-a mai lasat burtica, cred ca se apropie ziua cea mare, dar macar saptamana asta sa mai stea!
Noi am fost in weekend la munte, a fost super, mai ales ca nu era caldura asta din Bucuresti.

39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mikiion pai si eu ce sa fac ? ca sambata s-au facut 4 saptamani de cand mi le-au pus. Sa le scot eu ? ca aia la spital au zis ca or sa cada singure cand se vindeca operatia...iar operatia mea e ok, slava Domnului...oare cat sa le mai tin ???

Si apropo...tot pt fetele cu cezariana ....voi ati mai fost la control dupa operatie ??? mie mi-au zis sa ma duc doar daca se intampla sa se infecteze sau sa se umfle...

miti, mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Nu am mai intrat de cateva zile,mi-a fost tare dor de voi
Ioana81 felicitari pentru bb,sa fiti sanatosi.
Madyn,pentru listutza,Naomi s-a nascut pe 12 iulie,la ora 15.06,a cantarit 3306 grame si a avut 49 cm. Multumesc
Miti pe mine m-au chemat dupa 1 luna la control,pe 16 august controlul de 1 luna al meu si al bebelinei.
Mikiion p@arca tu intrebai de . Noua ne-au spus 6 saptamani,dar data trecuta nu am asteptat decat 4 si nu am avut nici o problema sau durere. Acum nu stiu daca o sa putem astepta nici 4 saptamani .Ne straduim
Noi am scos nasucul putin afara duminica,10 minute am iesit in parc,in brate nu cu caruciorul,avem si poze uite aici http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552528851

Eu sunt o norocoasa pana in prezent,am laptic mult de tot,nu avem nevoie de supliment,Patricia suge bine de tot,e foarte lacoma de aceea dupa fiecare supt sughite.Mi-e mila de ea cand o aud,incerc sa ii dau sa suga din nou ca sa ii treaca insa nu mai vrea,fiind cu burtica plina.
E un bebelus atat de placut si de cuminte,nu plange decat ffff rar cand ii e foame,insa daca nu o bag in seama( sunt ocupata cu David sau pana ma spal pe maini si sanii) se opreste din plans,eventual isi suge pumnii.
Sunt topita dupa ea,cateodata am impresia ca visez,mi se pare ireal si mult prea frumos.
Noaptea e bine ca nu plange,se fataie putin atat cat sa ma trezesc,doarme cu noi in pat,la mijloc asa ca scot tzitzi si motai si eu langa ea.
Ragaie foarte rar,1-2 pe zi dar nici nu vomita.Noaptea nici nu o mai tin la ragait.Sper sa nu facem colici,David nu a avut asa ca nu sunt pregatita,habar nu am la ce sa ma astept. Pe la cate saptamani apar colicii daca apar?
Maine facem 2 saptamani!
A inceput sa se fataie,ma duc sa ii dau sa pape.
Va pe toate si mai vb

Stefania,mamica de 2 ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Salutare!
Eu intru mai rar ca nu ma lase bebicii mei. Bb mic e foarte agitata si nu am timp mai deloc de cel mare. Fetele care mai au un copilas cum va descurcati?
Bebica mea sta destul de mult treaza si e foarte agitata, nu stiu ce are si ce sa ii fac. Nu ii convine nimic, incerc sa o pun in toate pozitiile, nu-i convine nimic, plange si tipa. Ma chinui sa o adorm si dupa 5 minute e treaza si tipa din nou, simt ca o iau razna. Am incercat sa o pun la san mai des, dar mai tare se enerveaza, plange cu tzitzi in gura si mai tare se agita, suzeta nici gand sa o ia, o scuipa si plange cu ea in gura. Aveti vreo idee ce poate fi?
Legat de cursul sanilor, e normal sa curga inaite de a naste.
Legat de masa bebeilor, nu e o problema daca vrea sa pape mai des, aici te incurajeaza sa-i pui la san la cerere mai ales asa mici, eu o pun de cate ori vrea sa pape si pe primul l-am pus la fel.
Va pup. Sanatate la bebei si mamici care au nascut si care urmeaza sa nasca.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

draga mamaluidavid sa stii ca eu intrebasem de , nu mikiion, sau poate si ea ...
pai eu la doctor o sa ma duc acum pe 27 iulie, la o luna si o saptamana, dar e pediatru, nu stiu daca o sa se uite si la operatia mea. Cred ca va trebui sa-l sun pe ginecologul care mi-a supravegheat sarcina...insa mi-a asa de greu, pt ca sunt asta micu' papa la 3 ore, maxim 4 ore, si la doctorul asta tot timpul asteptam mult, plus ca e si f departe....of.

pupi,
miti, mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Felicitari Ioana81!!!!
La cit esti tu de frumoasa(am vazut pozele!) si daca baby semana cu tine, abia asteptam pozele cu micutul!!!Vrem sa vedem frumuselul!

36+

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput