Mamici de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Crisa, mai mult ca sigur sunt colici. Eu ii dau lui Luca 10 picaturi de Sab Simplex inainte de fiecare masa. Si el se chirceste noaptea, se strange colac si geme, mai face si kk il aud cum explodeaza, deci e clar de la burtica.
Anasia, eu ii dau NAN1 HA pentru ca nu a suportat Humana. Dar asa cum a zis Muuh, e bine sa ii dai la sfatul pediatrei si poate nici n-o sa ai nevoie.
Leti, da i-am dat preventiv 2 zile, dar vad ca nu a facut nimic. Eu zic ca nu ii face nici un rau daca ii dai acolo 2-3 zile. Ii puneam numai pe sfarc sau suzeta, nu direct in gurita.
Larisa, te inteleg ca esti varza cu somnul si oboseala, si eu sunt la fel, dar ce sa facem, o trece si perioada asta....sunt si ei mici...eu incerc sa mai ciupesc ziua 1-2h cand doarme Luca...

Fetele, le dati la bebei Vigantol (vit.D) ? ...pt cele interesate, vroiam sa va zic ca am inteles ca tb dat pana in ora 16 ca agita bebelu'....

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna!
Sunt cea mai fericita mamica!
Sa ma treceti si pe mine cu datele Andrei Vladimir, 4,500 kg, apgar 10, 54 cm, ora 5,05, data 24.07.2006 nasterenaturala cu epidurala la Euroclinic cu Dr Herghelegiu! Minunat om si dr Dima care a fost de garda servicii ireprosabile! Merita toti banii. Va scriu can ajungem acasa acum suntem nitel obositi ca am avut travaliu de la 19 la 5.05 dimineata!

Ioana de Andrei Vladimir

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Salutare burticoase si mamici!

Bun venit acasica prospetelor mamici!

Ioana sa te bucuri de cel mic. Sa fiti sanatosi si cumintzei!

Fetele mele, eu am o mare durere intercostala. Oare ce sa fie? O resimt ca pe-o vanataie, desi nu asta e... Ca sa nu mai vorbesc de dureri ale osului pubian. Oooffff, ce greu e si cu sarcinile astea!

http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

LArissa si Cristina_ioana:Saru mana de raspunsuri..Osa incerc si eu reteta voastra...speram sa o mai lungim cu colicile astea..parca au venit prea repede!!Da eu ii dau vigantol de ieri...n-am stiut de ora 16.MERsic.
CRISTINA:cand ai timp scrie-mi de scosul afara..in prima zi 10min..si tot asa?!
Fetelor voi cum tineti bebei cu caciulita sau fara?Eu mi-am luat inima-n dinti si i-am dat-o jos....Am inteles ca e problema doar de curent...altfel e chiar indicat sa stea fara...cica se incinge caputul, se deshidrateaza si nu e bine deloc!Voi ce stiti?

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza fetelor.

Felicitari Ioana sa-ti traiasca bebicul. Ma bucur ca nasterea a fost pana la urma o experienta frumoasa pt tine chiar daca nu usoara.

Cristina-Ioana ce experta te facusi fata in cresterea bebicilor. Bebe Luca are deja o luna e baiat mare si fimea nici nu sa nascut. Noi avem termen cam pe 15 augustr asa ca mai avem de asteptat.
Eu ma simt foarte bine, cel mai mult ma enerveaza ca transpir fiecare gura de apa pe care o beau si ca mi se cam umfla mainile si picioarele. In rest e ok, nu ma doare nimic, nu ma inteapa, nu ma apasa. Am avut nite emotii cu tensiunea dar se pare ca a fost o alarma falsa pt ca mi-am luat tensiunea de 2 ori / zi sapt asta si de fiecare data a fost absolut normala. Cred ca atunci cand mi-a isit mare eram eu un pic agitata ca altfel nu imi explic.
Sapt asta sunt cuminte ca stiu ca Tutu e in concediu si il astept sa vina.

Azi o sa imi fac si eu in sfarsit bagajul pt spital. Am primit o geanta si cred ca asta ma impulsionat ;))
i-am spalat lenjeria si lucrusoarele lu fimea sunt calcate si frumos aranjate asa ca doar gagicoasa mai lipseste da o asteptam. Eu profit de timpul liber si dorm la greu si ziua si noaptea, n-am probleme cu somnul deloc.

Buli l-am vazut pe fitu in poze. E un scump si e grasutz. Mi-a zis Cristi sa nu ma sperii ca nu sunt toti asa mari. Sper ca fimea sa fie mai micutza ca sa nu ma chinuie prea tare.

Kehlyer tu ce faci fata ca nu ai mai intrat de mult. Cred ca voua care avetzi cate 2 copilasi va e mai greu si chiar ca va ocupa tot timpul.

Amabella nici tu nu prea ai mai postat pe aici. Iti cam face fitu programu nu?

Se mai duce vreuna dintre voi burtoaselor la servici?

hai va pup ca am scris prea mult.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

crissa, eu o tin fara caciula, doar dupa baita ii dau caciula.
Legat de iesitul la plimbare noua pediatra ne-a zis sa iesim in prima zi 15 min, si sa crestem treptat timpul. A mea sta in casa in body cu manusi si sosete...si cand doarme o invelesc pana la jumatate cu ceva usor.
cristina_ioana, Vigantol din ce zi se da...mi-a zis si mie pediatra de el..cred ca mi-a si scris...dar eu is dusa cu capul si nu mai stiu.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Ioana 81 MA BUCUR CA AI AVUT ASA O EXPERIENTA PLACUTA. ANDREI VALDIMIR BINE AI VENIT PE LUME, SA FII SANATOS SI SA AI O VIATA FRUMOASA.

Ma alturi ei eu galeriei pentru burticile care trebuie sa mai nasca azi. . Sa aveti parte de nasteri usoare si bebei sanatosi.

Bulinutzo bine ai venit acasa cu voinicelul tau. Refacere rapida. Cred ca experienta nasterii te transforma mult. Acum nu imi pot imagina cum o sa fie, cum o sa suport durerile dupa operatie, cum o sa rezist programului, dar cred ca atunci cand iti vezi comoara prinzi aripi si gasesti o energie pe care nu credeai ca o ai.

Intrebare - Voi ati pus in bagajul de spital si sticluta cu biberon, in caz ca nu aveti laptic imediat? Eu nu am luat inca si ma intreb daca trebuie, sau pot sa iau dupa, daca va fi nevoie.

Joi mergem si noi la echo si abia astept sa vedem ce ne zice si cand ne programeaza pt operatie.

Ancutex 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Cristina_ioana eu ii dau flour vigantolleten de sambata. Ii dau inainte de baie astfel incat sa treaca ceva timp pana la prima masa. Doctorita a zis ca ii pot da oricand dar sa incerc sa imi stabilesc oarecum o ora la care ii dau ca sa nu uit de ea.

crissa mie pediatra mi-a spus sa il scot si eu am zis 1/2 ora e ok? Iar ea a zis da dar nu pe canicula asta asa seara sau dimineata.
Ancutex la Elias iti dau ei biberoane la copii nu ai nevoie sa iti iei cu tine nu stiu cum e prin alte spitale dar atentie la treaba cu biberonul poate in spital ii dau cu seringa/lingurita/paharel si asta e mult mai bine pentru ca nu se invata cu biberonul. Mie intr-un fel imi pare rau ca lui Alexei i-au dat din prima cu biberon ca acum s-a obisnuit cu el.
Eu tin copilul in body cu maneca scurta si soseste scurte in picioare, acum de cand e cald. Zilele trecute ii puneam o paturica de bumbac peste picioare.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

buna fetelor, raspund si eu la problemele voastre, poate va ajuta cu ceva.
solutia de sterilizat o am si eu si cu traducerea de la sensiblu care zice "clatire cu apa potabila" . eu le tineam in solutie si mai limpezeam putin, fara insistente cu apa fiarta si racita pe care o am in permanenta intr-o craticioara. asta pentru ca mi se pare cam parfumata solutia. si pe eticheta originala scrie ca se limpezeste.

daca vreti sterilizator, am studiat indelung problema si am gasit sterilizatorul de la chicco si e SUPERRRR. cel de la avent este aproape de 2 ori mai scump si merge doar pentru 6 biberoane de un anumit fel. asta se poate folosi pentru orice fel de biberon si accesorii (suzete, jucarii, pompa de muls). sunt extrem de incantata, pentru ca sterilizezi pentru copii aproape doi ani tot ce intra in contact cu gura lor.

eu ii dau lui mihnea ceai de colici baby drink chiar daca nu are colici inca pentru ca este foarte hidratant iar bebelushii nu trebuie sa se deshidrateze in timpul verii. noi bem 50ml ceai pe zi (foarte putin ziua - cateva gurite, cel mult 15-20 ml) dar restul, pana la 50ml, se termina noaptea cand este chiar indicat ca sugarii sa aiba pauza de laptic pentru tranzit intestinal. ne simtim foarte bine si avem scaune regulate si ca la carte.

sa cresteti mari!!!!
nastere usoara , burticutzelor!!!

Superfericita mamica a lui Mihnea George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

mishi, baby drink ii dai la bebe cu lingurita sau cu biberon. Si daca il dai cu biberon ai sterilizator de biberoane sau folosesti solutia la rece de la chico?
Fetele, ziceti si mie de unde i-au un termometru de camera? Nu gasesc si pace...de fapt sotul cauta...dar numai tampenii.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput