Mamici de ianuarie-februarie 2007(11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor! am intrat doar sa va salut ca-mi era dor de voi
kateryna felicitari pentru fetita!! sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii cand va veni pe lume

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Kateryna felicitari pentru micuta!sanatate multa la amandoua!

Lizard felicitari si tie pt baietel!da oare chiar e baietel?daca era cordonul?

Nusulicace mai faci?ai unda verde la bebe?hai tinem pumnii sa fie cat mai repede si sa fie bine pana la sfarsit.

octy14,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Nushulica...este o placere sa te vad activa.O ptr tine.
Kateryna felicitari ptr fetitza si tie lizard ptr baietel. Sa fie sanatosi ca restul se aseaza.

Maine e posibil sa vin cu mandrul meu prin Bucuresti...el o sa aiba treaba iar eu timp de pierdut prin oras. Intrebare...ceva magazine cu haine de insarcinata prin centru...aveti idee sa-mi spuneti!? Si eventual o terasa frumoasa si racoroasa?

Eu si Noi
14+

Mergi la inceput

Hermanadela presupun ca voiai linkul ptr stabilirea sexului bebelui.

http://www.thelaboroflove.com/chart/cal.html

Eu si Noi
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Fetelor, oare sunt paranoica?
Azi am incheiat saptamana 13, de maine intram in 14 si eu am senzatia de vreo 2-3 zile ca BB misca.Oare este posibil????????

Felicitari tuturor celor care au aflat sexul bebeilor!

Ma bucuram ca am scapat de greturi....se pare ca revin si in plus vomit seara de seara...
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

oana si eu cred ca am Rh negativ, astept sa repet analiza cand o sa merg la spital. Eu sper ca si sotu are tot negativ, ca ne-am luat niste teste de facut acasa si ne-a iesit O negativ la amindoi, dar aici nu testeaza si sotul, doar mama; deocamandata nu imi fac griji, am asa o stare de multumire si de bine cu privire la . Sambata am fost la cumparaturi sa-mi iau pantaloni ca numa o singura pereche nu ma stringe la burtica si mi-am luat 2 perechi ptr si 2 bluzite ca erau reduceri! Imi faceau cu ochiul si hainutele de bebe, ca erau la jumatate de pret, insa nu m-a lasat sotu sa cumpar ca daca nu nimerim sexul.
Voi ati inceput sa folositi crema ptr burtici? Ma gandeam sa ma duc sa-mi cumpar dar nu stiu ce anume sa caut.
Nume inca nu ne-am gandit, intai sa stim ce este; aici la prima ecografie intre 12-14 sapt nu iti spun nimic, ca este dating scan, doar il masoara pe bebe si iti dau DPN-ul; la urmatoarea eco la 20 de sapt daca ai noroc sa-ti arate si e in politica spitalului iti spun, daca nu, va fi surpriza la nastere, dar nu rezist atata sa nu stiu ce este, ma duc la privat si tot aflu eu ce se ascunde acolo!
Kateryna si lizard felicitari ptr fetita si baietel, sa fie sanatosi!
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Cristinna, Kateryna, felicitari pentru fetite! Lizard, ura pentru baietel! V-am spus eu ca incet, incet, se coloreaza listuta!

Maryela, si la noi e groaznic de cald la servici, mai o saptamana si luam cu totii vacanta timp de patru saptamani.

De tolomaca si naiva ce sunt credeam ca o sa plec sa nasc direct de la servici, sa stau pe baricade pana-n ultimul moment. Dar ma vad ca sunt mai obosita, sunt somnoroasa, ce-i mai rau e am devenit parca si mai indiferenta (il scutesc pe bb de stres!), nu stiu cum o fi. Poate ca in concediu mai incarc bateriile.

Fetele de februarie, cum stati cu garderoba? Mai intrati in hainele "civile", ca eu ma mai impac doar cu vreo trei pantaloni. A incercat cineva hainele de gravida de la Tara Fashion? !

cristiana 10+

Mergi la inceput

Tzuchi daca e prima sarcina nu se prevad probleme decat in cazuri exceptionale, daca sotul ar avea RH pozitiv.In rest daca sunteti negativi amandoi nici cea mai mica problema. Iti trimit un link ca sa te lamuresti.
http://www.eva.ro/sanatate/articol181.html
Cat despre hainutze de bebi...si eu am primit deja si sunt nemaipomenit...se poate evita rozul si albastrul si se pot cauta verzi, galbene etc. Oricum n-a sa imbraci copilul numai in roz sau albastru.

Eu si Noi
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelornici nu stiti ce bucurie imi faceti ...credeam ca nici nu ma mai tineti minte
da avem unde verde la bb si ne-am si apucat de treaba dar nu stiu daca se "prinde"asa de repede...eu sper

sarcini usoare la toate viitoarele mamici

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermanadela spune:

multumesc oana_bucur,
mi-a iesit fetita.Fetelor mi-am facut sapt trecuta analizele si mi-au iesit cam naspa,pietre la rinichi,leucocite,hematii in urina.Ginecologul meu este in concediu pana sapt viitoare si m-am gandit ca poate stiti voi ceva despre asta pana il vad pe el
10+

Mergi la inceput