Mamici de ianuarie-februarie 2007(11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Tare complicat cu numele astea. Vreau ceva nici prea obisnuit, nici prea neobisnuit, nici prea romanesc, nici prea strain, nici prea nou, nici prea vechi si care sa se potriveasca cu unul din numele noastre de familie (noi nu suntem casatoriti si am zis ca dam nume de familie pe cel ce se va potrivi cu prenumele gasit si daca se potriveste cu amandoua, pe amandoua ) - pentru fetita am gasit macar un nume (vrem doua) dar pentru baiat... problem! Plus ca nu vreau nume de sfinti - si in special nu vreau nume gen Vasile, Gheorghe, Ioan, Constantin, Nicolae (asa il chema pe bietul tata), Marian - bleah. Cateva nume care imi plac - Razvan, Tudor, Luca (chiar daca e de sfant...), nu-i plac lui tati. Radu e exclus (desi mie imi place cel mai mult) fiindca asa il cheama pe el si cica nu vrea sa il cheme pe ala micu' tot Radu. Asa ca sper sa fie fata si sa scap de alesul de nume, ca tare nu-mi place treaba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Site-uri cu nume copii:

http://www.babynamesworld.com/
http://123-baby-names.com/
http://www.babyzone.com/babynames/
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=240

AniS 14+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce fac burticile azi?

Eu am o durere de mijloc f mare, de merg cracanata.Habar n-am de la ce.Ori de la Ingrid, de cand a vrut intr-o zi mai mult cu mine, din cauza ca venise noua bona, si era disperata dupa mine..ori se largeste bazinul...habar n-am...dar stiu ca ma doare rau.

AniS 14+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

anis,daca te doare spatele stai intinsa in pat! eu,daca nu bag in seama durerea,si continuu cu treaba,incepe sa ma ia si burta si sa ma ia ameteala.asa ca m-am lecuit,cand vad primele semne,ma intind pana imi trece.

fetelor,voi ce stiti despre cosuletele alea,nu stiu cum se numesc,pe rotzi, in care dorm copiii pana pe la cateva luni (3 luni cred) sunt rentabile sau sunt bani aruncati ?
ma gandeam ca totusi poate il tii mai mult in ele,dar mi se par prea mici.
eu as vrea unul asa,sa il tin langa mine ,si ziua sa il mut cu el prin casa.iar patutul normal sa il las in camera copilului,unde sa doarma ziua eventual,si apoi dupa...nu stiu dupa cate luni se muta copilul in camera lui ??cu aparat din ala sa il ascultiin orice moment,clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Dureri de "shale" am avut si eu timp de vreo saptamana, acum vad ca m-au lasat :) cred ca e ceva normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

aelita noi avem cumparat un cosulet din ala de care spui tu numai ca al nostru nu e cu roti ci cu manere.drept sa-ti spun 1 luna doar atat l-am folosit pt ca al nostru baiat a crescut fff repede si era mult prea greu sa-l transportam in cosulet.daca spui ca are roti cred ca e util.noi l-am folosit la iesirea din spital si apoi la scurtele deplasari(ne era mai util decat caruciorul).daca nu e prea scump sa stii ca e de folos.
aparatul ala baby senzor cand locuiam la bloc nu ne-a folosit deloc.il auzeam pe Ken si fara.de cand locuim la casa ne este util tare pt ca noi stam jos in living iar Ken doarme sus in camera lui si e dificil sa-i percepem plansetul.drept sa-ti spun nu-l gasesc atat de util daca locuiesti la bloc,e un moft(asta daca nu te dau banii afara din casa)

octy14,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

BUNA MAMICI! IMI CER SCUZE CA NU AM AMI SCRIS CAM DE MULTISOR. EU NU AM INTERNET ACASA SI DE ACEEA NU SUNT ATA DE ACTIVA CA VOI.....

FELICITARI PENTRU AELTA , TERBITZA SI ADINUSH!SA VA TRAIASAC FETITELE SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

FELICITARIPENTRU CATALINA SI MADY, SA VA TRAIASCA BAIETEII , SA SE FACA MARI SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
EU LUNI INTRU IN SAPTAMANA A 17-A DE SARCINA. AM PROGRAAMRE LA ECO PE 10 AUGUST DAR NU MAI AM RABDARE. MA GANDEAM SA MI FAC PROGRAMARE LA O CLINIC APRIVAT SAPTAMAN ASTA CA SA MI FAC ECO...VREAU SA L VDA PE BEBE, SA VAD DACA E FETITA SAU BAIETEL....VOI CE ZICETI? SE VEDE SEXUL LUI BEBE LA 17 SAPTAMANI?VREAU SA MI FAC PROGRAMARE PENTRU MARTI CAND E SI ZIUA MEA!SA MI FAC SINGURA CADOUL !!!!
NOUTATI NU MAI AM...TOTULE LA FEL CU MINE SI PRIETENUL MEU. ACUM MA GANDESC TOT ,MAI MULT SA MA INTORC IN ROMANIA SI SA NU ACCEPT NICI UN AJUTOR DIN PARTEA LUI. VREAU SA L SCOT DIN VIATA MEA SI A LUI BEEB STIU CA NU E CORECT FATA DE COPILUL MEU SA IL TIN DEPARTE DE TATAL LUI ...DAR EU NU MAI SUPORT INDIFERENTA LUI. EL AR VREA CA PAN ACABD O SA AM NEVOIE DE AJUTORUL LUI SA NU NE INTALNIM, SA NU VORBIM CI NUMAI ATUNCI CAND IMI TREBUIE CEVA SA L SUN SI SA I ZIC.MI AM DAT SEAMA CA NU MERITA NIMIC, CA E UN OM FARA CUVANT CARE VORBESTE NUMAI DE DRAGUL DE A VORBI. CAND I AM SPUS SI LUI CHESTIA ASAT MIA ZIS CA CE SA FACA DACA ASA ESTE EL....IL IUBESC DIN TOT SUFLETUL MEU SI DE ACEA AM LUAT HOTARAREA DE A MA INTORCE IN ROMANIA C ASA NU MAI FIU UN STRES PENTRU EL....IERI MIA ZIS CA NU MA IUBESTE..... CA S A GANDIT MAI BINE SI NU ARE ROST SA NE STRICAM VIETILE CASTORINDU NE...VA DATI SEAMA CUM M AM SIMTIT.... INSA IMI ZICE CA DACA BEBE E FETITA VA FI A LUI SI GATA, FARA NICI O DISCUTIE...ADICA EU SA I DAU FETITA LUI SI APOI SA PLEC UNDE OI VREA...
IMI PĀRE RAU CA VA SUPAR CU CEEA CE MI SE INTAMPLA DAR VOI SUNTETI SINGURUŅL MEU SPRIJIN....MA SIMT SINGUAR SI UNEORI AM IMPRESIA CA TOT RAUL DIN LUME A CAZUT ASUPRA MEA.......AICI NU MA PE NIMENI CU CARE SA VORBESC, CARE SA MA INTELEAGA...IMI IUBESC BEBELUSUL DIN TOATA INIMA SI MAI DEGRABA AS MURI DECAT SA RENUNT LA EL.
VA MULTUMESC CA MA "ASCULTATI".
V ADORESC SARCINI USOARE SI BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI! VA PUP DULCE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kachi spune:

Draga Maria Irina,

Stiu ca nu e corect fata de copilul tau sa-l desparti de tatal lui, dar parerea mea este dupa ccate ne-ai zis ca nu merita. Pt el copilul, daca o sa fie fata, e un fel de trofeu... in rest, tu nu prea contezi. Mai bine vii in tara. Ai pe cineva aici care sa te ajute?Familie?
Si cand va fi mare bb, ii povestesti tot si va fi liber sa faca ce vrea..
Eu pot sa spun ca am avut noroc.Eu sunt impreuna cu tatal de 10 luni, si a reactionat superbine.Depinde de om.Noi sambata viitoare avem nunta, pe care am stabilit-o acum o luna, dupa testul de sarcina.
Mai bine nu te mai incurci cu mitocani.Chiar daca il iubesti, cred ca iti va fi greu, dar mai iubeste-te si pe tine.Si gandeste-te la bb, ca daca tu suferi, si el simte. Si stii cum e, dragoste cu sila nu se poate.
Ce sa zic, mult succes.Imi pare rau ca nu gasesti suport din partea lui. Mare pacat.

In rest, am fost ieri la echo. Bebe e super bine, am vazut tot: manute, picioruse, coloana. Am si filmuletul. S-ar parea ca e baietel, da e prea mic sa se vada. Si e cu cateva zile mai mare decat din calcule.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata.

Carmen 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kachi spune:

A, inca ceva.
Sim la tine cum a fost echo?
Stie cineva in ce consta dublu test? Ca mi-au luat sange sambata si sunt gata in 4 zile.
N-as vrea sa ma stresez inainte de nunta degeaba., ca translucenta nucala a iesit 1.3, deci bine.

Pupi.

Carmen 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Dragele mele,

Cred c-am zbarcit-o ieri cu cuplul Monica-Iri, am aflat aseara ce Monica e insarcinata in luna a patra, asa ca s-ar potrivi numai bine in clubul nostru. Ma gandesc ca fata de noi, majoritatea celor care traiesc in Ro, ea va avea parte de un tratament uman pe care isi va putea permite sa-l plateasca fara sa clipeasca macar. Am merita si noi acest tratament, dar sistemul sanitar romanesc de stat e creat parca special pentru a te injosi.

Draga Maria Irina, sunt perfect de acord cu Kachi in tot ceea ce spune. Din pacate in familia noastra s-a intamplat oarecum la fel. Primul nascut a fost frate-meu, despre care desteptul de tata, care pierdea nopti intregi la pocher, sustinea ca nu-i al lui, desi acum, la aproape 40 de ani, frate-meu ii seamana picatura leita, doar ca e mult mai atent cu familia sa si isi adora copiii. Cand m-am nascut eu, cu toate ca am iesit la sapte luni, mica si stravezie, m-a considerat premiul lui. La divort nici n-a stat de vorba, si a trebuit sa cresc cu tata, chit ca nu avea niciodata timp pentru mine, ci doar pentru prieteni si Europa Libera. Eu sufar si acum pentru faptul ca nu am crescut cu mama, si incercam de cativa ani sa umplem golurile, sa ne cunoastem cu adevarat. Ma bucur enorm ca mama e sanatoasa, si e inutil sa-ti spun ca a devenit cea mai importanta persoana din viata mea. Poate ca de aceea mi-am dorit atat de mult fetitza. Nu cred ca cineva poate inlocui 100% o mama si dragostea ei. Nu cred ca o sa fii vreodata impacata daca ii vei da copilul. Vorba lui Kachi, e mai important sa te iubesti pe tine decat pe omul asta de nimic.

Va imbratisez pe toate, sa aveti o saptamana buna.

cristiana 10+

Mergi la inceput