Mamici de ianuarie-februarie 2007(11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Buna ziua burticutze!
Ce ma bucur ca deja multe dintr voi cunoasteti sisexul bebeului! Felicitari si sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Saptamana viitoare pe 31 avem si noi programare pt translucenta nucala...poate avem noroc si ne spune dr. Iosup si sexul lui bebe.
Deja multe dintre voi se gandesc la hainute...si eu sunt tentata si vizitez site-uri cu si despre bebei, caut biberoane (am descoperit unul super! "Bfree", anticolici si care are senzor pt temperatura lapticului si spune singur daca e prea fierbinte lapticul sau e numai bun). Eu credeam ca exagerez..deja ajunsesem la biberoane
Va pup pe toate!!!

wanna & bebe din burtika 11 weeks & 2 days

wanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermanadela spune:

salut din nou,
v-am spus,cu voi ziua trece mult mai repede.sa stiti ca ma pun pe treaba,pe cumparat hainute.
Si eu am crezut ca exagerez deja,toata ziua numai asta fac,caut pe net decoruri pt camere de copii,in magazine prima data ma uit la hainute de bb,dar pana acum nu am indraznit sa iau pt ca aveam impresia ca ii prea repede.DAR MA PUN PE TREABA
AVETI GRIJA DE VOI.VA PUP
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cristia,ai grija de tine! daca ti-a spus ca bebe e bine,nu te ingrijora tare.stai cumintitica si ai sa vezi ca totul va trece!

fetelor,convingeti-ma cumva.
vorbiti de cosulete sau de mini patuturi? cu cosuletele am inteles ca nu se merita,ca sunt mici.
zic de mini patuturi,care mie mi se par mai mari.voi asa ceva ati luat si tin doar pana la 3 luni ? ca mie mi se par mari,sau nu stiu eu cat creste bebe.
nu e vorba de cum arata,pt ca exact la fel cumpar patutul mare,cu aceleasi accesorii,deci nu as avea nevoie de inca unul .iar voal si chestii din alea,le aplic eu lejer,nu e nevoie de cosulet.
eu vreau ceva mai mic sa il tin langa pat,si ziua sa il iau pe roti prin casa,sa il mut dupa mine.
frumoae sunt ele in reclama,dar eu am nevoie doar de suportul ala,defapt,si de roti :))
am vazut ca balansoarul ala costa cat mini patutul,deci tot aia ar fi.nu e ca scoica de la carut ?(de la masina)
carutul are un cosulet,si o scoica,valabile cateva luni,care se demonteaza si ramane carutul pana la un an.deci de scos din spital iar nu e problema,eu una il scot si in prosop,nu aspectul ma intereseaza,ci partea practica.
bits
,ai dreptate,mai anima-ne cu cumparaturile,ca nici mie nu imi vine sa cumpar nimic de frica.si cred ca ar cam fi cazul sa iaucate ceva,nu ?

17+

patuturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Maryelabine ai venit! Am reusit sa te trec pe listuta! Daca sunt greseli la cifre spune-ne si corectam, da?

Wannajo am citit in multe locuri pe forum ca biberonul Bfree este foarte bun dupa parerea multor mamici.Cred ca e bine sa te documentezi la timp si de biberoane, nu esti deloc "anormala".

Kataryna am citit in ultimul timp foarte multe despre placenta jos pozitionata.Daca o ai in peretele uterin posterior(majoritatea de 80% din cazuri o au)e probabil ca in primul trimestru de sarcina sa se considere cu usurinta "joasa" la ecografie.Sanse sa se ridice pina in sapt 28-29 sunt bunicele daca nu o ai PREA jos, adica nu acopera colul uterin total sau partial.Asa ceva insa nu se poate spune inca.Mult curaj si sa te odihnesti!

Octavia sunt 100% de acord de ceea ce ai scris despre bikini.Cumnata mea care a avut cezariana anul trecut nu a purtat bikini si nici blugi cu talie joasa vreo 6 luni dupa operatie ca o incomodau si simtea ca o apasau pe cicatrice.
Cosulet patut de pus bebe primim aici in Finlanda cadou de la asigurari, dar eu l-am folosit numai 2-3 luni la Joel deoarece a crescut cam 3-4 cm pe luna in primele 3 luni.
Multumesc mult de linkul cu maternitatea din Bacau.Din pacate am putut vedea doar partea cu chirurgia estetica dar si aceea interesanta!

Anis mie mi-a fost teama sa iau patut pliant gindindu-ma ca pare cam fragil si la o anumita virsta il poate zgudui prea tare si sa nu se rastoarne cu el cu tot.Cred ca am facut o greseala.Bine ca ne-ai scris ca e bun.

Hermanadela nu e devreme sa iei hainute de bebe.Trebuie insa sa fi atenta sa nu se dovedeasca nepractice bebeului tau.De exemplu, la al meu i-am luat mai multe bodyuri si saracul nu suporta absolut nimic de "pus" peste cap, tipa ingrozitor si a tinut-o asa vreo 2 luni la fiecare imbracat.Asa cazuri nu sunt foarte adesea intilnite si poate am avut o exceptie de bebe.

Maria Irina mi se pare ca tatal copilului tau gindeste cel cel putin aiurea.Nu pot sa spun multe necunoscindu-l personal, dar atitudinea lui mi se pare foarte nepotrivita in situatia asta.Daca sunteti amindoi sub legile Spaniei nu cred ca vreo autoritate de acolo ar incredinta un copil asa de mic altcuiva decit mamei.In Finlanda, am citit si de cazuri cind mama e detinuta la inchisoare si bebe are dreptul sa stea acolo cu ea in niste conditii de hotel.Daca ai cumva rezidenta permanenta in Spania nu ai de ce sa-ti faci probleme si din cite stiu, ti se vor acorda conditii bune de a creste copilul singura.

Sabina 12+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

aelito mama pai eu daca eram in locul tau cred ca in ziua in care ai aflat ca e fetitza ii cumparam ceva.du-te draga mea si cumpara,bucura-te de perioada asta frumoasa a sarcinii ca nu o taiesti de multe ori in viata.
balansoarul ala se poate face plat,are un dispozitiv la spate care ridica si lasa scaunul.eu zic ca e fff bun mai ales dupa ce bebe trece de prima luna.eu il tineam pe Ken in el pe masa si faceam mancare linistita(mai aruncam un ochi din cand in cand).

octy15,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

wannajo si eu tot pe 31 merg la Iosup !!
cat despre biberoane eu am luat si bfree, sunt bune ,dar nu elimina colicii , alea sunt povesti si avent.Cu astea m-am impacat cel mai bine.
Eu zic , ca biberoanele cel mai bine se i-au cand ai nevoie de ele, si vezi atunci ce va primi bebe.Pt inceput e bine sa ai acolo de urgenta un biberon.

AniS 14+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

aelita, daca vrei ceva cu roti de plimbat copilul prin casa eu iti sugerez .. caruciorul!!! cate reprize de somn n-a avut partea taisia in carucior..si o plimbam peste tot cu mine prin casa. cand veneam de afara stergeam carutul pe roti si gata.
patut pliant avem si noi, il folosim inclusiv acum (e drept, il schimbam in curand). super bun, l-am luat peste tot. o ajustare - acasa folosim o salteluta, pt ca a lui e cam subtirica. si nu mai e instabil asa.

oau, ce discutii avem. eu la taisia pe la 28 de sapt am inceput cumparaturile. si acum cam tot la fel intentionez.

va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Vorba lui gio..ce discutii avem deja...
Eu pe Ingrid n-am leganat-o niciodata..si tare bine ati face daca nu leganati copilul.Eu n-am zbenguit caruciorul in sus si jos nimik.Am avut mare noroc cu o asistenta care mi-a zis in spital, "de ce o legeni draga"? "ea nu stie ce e aia si tu o inveti obiceiul asta si tu te chinui" si mare dreptate a avut.

AniS 14+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Nu am mai scris de mult desi v-am citit zilnic.N-as putea sa zic de ce..cred ca sunt un pic geloasa pe fericirea voastra.
Adevarul e ca trebuie sa gasesc o metoda sa ma linistesc.Toate probleme din ultima vreme(accentuate de ultimele analize) m-au facut foarte irascibila.
Ca totul sa fie frumos saptamana trecuta am avut o cearta monstru cu prietenul meu...oficial suntem despartiti si desi prietenele mele imi spun ca o sa se razgandeasca s-ar putea sa fie destul de orgolios cat sa nu o faca.El a dat vina pe crizele mele tot mai dese de isterie,eu am dat vina pe el ca nu ma intelege...va puteti imagina ce a iesit.
Anis vrei sa faci schimb cu mine la programarea la Iosup? Eu am acum pe 27(adik poimaine) si nu pot sa ajung...iar sa imi fac alta programare ma pune la sf lui august.Invitatia e valabila si pt celelalte fete care au programare in perioada asta

Adinush17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Ce bine imi sta acolo pe listuta!!!
Multumesc tare mult Aiska!
Cristia Utrogestan am luat si eu pana acum vreo 3 saptamani.Am inteles ca ajuta la formarea placentei. E bine insa sa nu-l mai folosesti in trimestrele 2 si 3 de sarcina...fiindca exista un risc hepatic mai mare. Cel putin mie asa mi-a zis doamna doctor ginecolog...
Felicitari tuturor celor care au aflat sexul bb-lului!!!
Sa dea DD sa ne fie bine la toate si sa ne vedem in ianuarie-februarie cu bb-ei sanatosi si frumosi!
Va pup pe toate!
15+

Maryela

Mergi la inceput