Sunt romancele frumoase ?

Sunt romancele frumoase ? | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

Chiar asa: sunt intr-adevar romancele frumoase, sau e doar un mit?
Or fi mai frumoase decat femeile din alte tari?

"Mitul" e sustinut si de eterna intrebare pe care jurnalistii o adreseaza vedetelor straine care ajung in tara noastra: "Ce spuneti de romance?". Raspunsul, invariabil: "Sunt frumoase". O fi din politete sau e adevarat?

Voi, cei care umblati in lumea larga, poate dati o mana de ajutor la aflarea unui raspuns!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

parerea mea [ nu stiu cat conteaza ] este ca sunt frumoase romancele.Ti-am vazut pozele. Esti romanca ? vezi ca am dreptate !!!!!!

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu zic ca da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

cred ca da.....
mai sunt si exceptii....me!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

sunt.

daca nici astea nu-s frumoase, care sunt?????
englezoaicele, bulgaroaicele, sarboaicele, care? buhuhuuuuuuuuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

eu cred ca este si din politete, sa fim un pic cinstiti, sunt peste tot femei frumoase si aranjate...aste e unul dintre miturile moderne, Isabel Allende in My invented country, zice ca chilieni au acelasi mit, femeile lor frumoase si vinul...daca vinul este intr-adevar foarte bun, ca l-am gustat, despre femeile nu ma pot pronunta, dar ca sa vedetzi ca exista si la alte popoare aceasta legenda!!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

Eu cred ca Romania are muuuulte femei frumoase....
sa dam si exemple????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

hai sa va arat atunci o frumusetze autohtona, cotata la momentul asta printre primele zece topmodele www.style.com/peopleparties/modelsearch/thumb/person1946?page=2" target="_blank">doutzen kroes.

exista o gramada de femei frumoase, si poate concentratia cea mai mare o are brazilia, ca tot imi veni in minte, sau poate rusia?!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Exista si in Romania femei frumoase, dar la cateva le lipseste eleganta si naturaletzea.

Sibylle saptamāna 29
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Exista si in Romania femei frumoase, dar la cateva le lipseste eleganta si naturaletzea.

Sibylle saptamāna 29
Pozele mele Poze noi

care-s alea?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Ca sa zici ca o tzara are femei frumoase trebuie sa te duci de exemplu la piata si sa vii cu concluzia asta. Ca degeaba sunt 10-20 care sunt promovate la TV si in piata sau la fabrica...vai de viata lor...
Si daca e sa ne luam dupa top-models atunci Germania ar trebui sa fie super-renumita ca doar vorba aia ..le-a dat pe Claudia Schiffer, Heidi Klum,etc...
Ca o parere personala, in ROmania nu sunt mai multe femei frumoase pe metru patrat decat in alte tari.Bine,eu nu ma uit doar pe Magheru ci si la cele care ies din fabrica,si alea sunt romance,nu? Insa pe cele mai urate le-am vazut in Rep.Dominicana. Multe frumoase la un loc am vazut in Danemarca.Insa genul de frumusete care imi place mie este cel al americancelor. E insa de gustibus,mie-mi plac blondele

Am dat rapid un gugal si am gasit aceeasi intrebare pusa de un neamt,pe un forum nemtesc. Majoritatea au scris ca cele mai frumoase femei traiesc in Germania si Italia apoi la egalitate de puncte Olanda,Suedia,Ungaria,Croatia,Cuba,Singapore,Africa..Romania nu era printre ele...
Rusii spun deasemena ca ale lor sunt indubitabil cele mai frumoase, inclin sa le dau si lor dreptate, rusoaicele sunt intr-adevar frumoase,inalte,drepte,subtiri,foarte ingrijite...

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput