MATERNA SAU PRENATAL?

MATERNA SAU PRENATAL? | Autor: danyboy

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
Care credeti ca este diferenta dintre Materna si Prenatal - in afara de pret evident???
Sunt intr-adevar Materna mai "bune" doar pentru ca sunt mai scumpe?
Mie medicul mi-a recomandat Materna... dar sincer... am inceput sa iau Prenatal...Oare am gresit?
Va multumesc mult pentru raspunsuri!
Dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Si eu am luat tot prenatal, de se uita Giulestiul urat la mine - cum, chiar asa?
Ilincutza nu a avut nicio problema, ba chiar a fost destul de grasunica.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rotty spune:

Eu nu am luat nici Materna, nici Prenatal. Medicul meu mi-a recomandat sa iau fier (Tardyferon), acid folic si magneziu (efervescent).
Poate medicul tau are o "mica intelegere" cu cei care produc/distribuie Materna?!? Din experienta mea, cred ca da...

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu am luat si materna si prenatal, pe rand, desigur. Mie mi s-a spus sa iau niste pastile prenatale si acid folic si atat. Si asta am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Io nu am luat nici una. Aveam niste stari ciudate rau. Mai ales la Materna parca luam energizante.
Am luat acid folic primele 3 luni si apoi prin luna a 6-a Tardyferon.
Toata lumea imi spunea ca tre sa iau vitamine dar, am mers pe recomandarile medicului meu Ion Ionut si a fost totul ok.

Iti recomand sa iti faci analizele si numai daca ai nevoie de o completare acolo sa o faci nu asa de mersul lumii.
Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

N-am luat vitamine - doar acid folic, iod si magneziu la inceput, apoi fier pentru ca imi scazuse hemoglobina. Am prins o vara intreaga si-am mancat toate fructele si legumele posibile, asa ca e acolo mi-am luat vitaminele.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Eu am luat Prenatal la toate cele trei sarcini. Diferenta este doar de pret.

Ioana - de 3 x mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutare!
dupa cum vezi, parerile sunt impartite..eu zic ca totusi exista o diferenta. Eu am luat Materna si m-am simtit excelent, insa am prietene carora le dadea o stare de greata si de discomfort (care trecea cand nu mai luau). La fel de bine, poti lua si Prenatal, insa sa urmaresti cum te simti...Eu am luat Materna si cand alaptam si a fost ok.

A , si inca ceva: vitaminele si suplimentele in sine NU ingrasaintr-adevar cresc pofta de mancare, dar ingrasatul vine daca mancam necontrolat

Numai bine!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

BebeBlog-Cooking for my Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna!
Vin eu cu un raspuns:Elevit prenatal.
Mie medicul de familie mi-a recomandat Prenatal, am luat o luna si apoi cand am ajuns la ginecolog acesta mi-a recomandat Elevit.Am inteles ca sunt cele mai bune.La pret nu(sunt scumpicele)
Dupa ce am nascut medicul ginecolog mi-a recomandat elevit cat timp alaptez si inca 3 luni dupa.
Eu m-am simtit foarte bine cu aceste vitamine.
Danyboy nu cred ca ai gresit, important e sa iei un complex de vitamine special pentru gravide. Acum fiecare ginecolog recomanda o anumita marca dar nu cred ca sunt diferente mari intre ele.Este adevarat ca unele sunt suportate mai usor de mamici decat altele.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mie dr de fam mi-a dat fier si calciu. dr obstetrician, mi-a recomandat acidul folic toata perioada de sarcina si materna ultimele 2 luni de sarcina si primele 2 luni de proaspata mamica. mi-a zis ca materna imi asigura si calciu si fierul recomanadat de dr de fam, dar si alte vit.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

exista diferente si in compozitia acestor medicamente, cititi prospectul. pe linga faptul ca platim marca, diferenta de pret provine si de aici.

Mergi la inceput