Miresele anului 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 7
magda raluca spune:
quote:
Originally posted by elara
Rallu..ce m-ai distrat cu faza cu "ce doreste doamna?" ..Suuper...Abia asatept sa vad cum ma voi acomoda eu... Probabil ca la fel ma voi amuza.. de mine insami...
Hai va pup si va urez o zi buna...
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Buna, fete frumoase!
eu ma distrez copios ca, de cand m-am maritat, toata lumea ma ia cu "domnisoara". Si scot si eu verigheta la vedere si ei ... nimic! In concluzie, tot cu fatza de gradinitza am ramas! si sa vedeti ce fetze fac o gramada de personaje, cand incerc sa-i conving ca ne-am unit numele. "Cum, pe el il cheama ca pe tine?????!!!!!!!!!! Vai!!!!!!!!Nu se poate!!!!!!!!!"
Pentru unii, se pare, viata este complicata!
Bafta, Elara! Oricum, o sa fii o mireasa frumoasa! Abia astept sa te vad!
Poze nunta
Carmen_Marieta spune:
Salutare miresici!!! Iaca am intrat si eu dupa o lunga periaoda de absenta, dar cu motive intemeiate... planuri si drtumuri la pentru un bb....
In primul rand doresc si eu CASA DE PIATRA!!!!!!!! miresicilor din week-endul care tocmai trecu.... SA FITI SANATOASE SI CAT MAI FERICITE TOATA VIATA!!!!!!!!!!...
Acum dak tot s-a discutat de nunta Columbenilor, sa stiocti ca mie nu mi-a polacut muzik, si voalul ei!!!!!!! parca era prea lucios.... nici rochia nu era de laudat, dar asta e!!!
Acum legat de ce zise Rallu in legatura cu numele.... si la mine se intampla sa ma gandesc cum ma cheama ... sa nu va mai zik cand trebuyie sa trec adresa, pe vreun act!!!!!
dar ne obisnuim noi, nu??????
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
cri. spune:
Elara, n-am mai ras asa bine de o vreme...."eu ma descurcam mai bine singura" Pai faceti numere separate, ca sa nu va incurcati: Si acum.....valsul miresei SINGURA!!! Dupa care urmeaza....mirele... tot singur da' cu un patrat mai mare si variabil
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by cri.
Elara, n-am mai ras asa bine de o vreme...."eu ma descurcam mai bine singura" Pai faceti numere separate, ca sa nu va incurcati: Si acum.....valsul miresei SINGURA!!! Dupa care urmeaza....mirele... tot singur da' cu un patrat mai mare si variabil
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
chiar ca!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Rallu spune:
Cri. nota 20 din partea mea.
La postul ei nu am ras prea tare...dar la al tau am ras pana mi-au dat lacrimile.
Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
elara spune:
Daaaaaaaaaaaaa
Asa e....
Daca el vrea patrat mai mare si variabil...
Ufff eu iar nu pot sa pun emotion cu "rad tare" ca iar!!! nu am "entire smile list".
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Rallu spune:
Ma gandeam ca ar putea dansa si in paralel ...singurei, fiecare cu patratul din dotare, numai ca exista o problema la propunerea mea:
patratul mirelui, fiind si in expansiune si variabil, risca sa inghita si patratul miresei (asa ne-variabil cum e el).
Si atunci ce ne facem?
Cateva poze de la nunta,
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
elara spune:
Bey..da' asa SIIIGUUUR vom impresiona pe toata lumea si vom fi chiar unici!!!
Atata originalitate cred ca nu s-a mai vazut nicaieri... ( de data asta am "entire list" )
quote:
Originally posted by Rallu
Ma gandeam ca ar putea dansa si in paralel ...singurei, fiecare cu patratul din dotare, numai ca exista o problema la propunerea mea:
patratul mirelui, fiind si in expansiune si variabil, risca sa inghita si patratul miresei (asa ne-variabil cum e el).
Si atunci ce ne facem?
Cateva poze de la nunta,
cumparaturi pentru nunta
Seneca
elara spune:
quote:
Originally posted by magda raluca
Bafta, Elara! Oricum, o sa fii o mireasa frumoasa! Abia astept sa te vad!
Poze nunta
Multumesc frumos, Magda.
Asa sper si eu... ca orice miresica... doar ca inca nu stiu ce coafura de miresica sa-mi fac Va vine a crede? Si mai am asa putzin pana sa ma decid... Uffffff
Merg joi la o proba.. poate ma decid..
Am mai fost o singura data..da' nu mi-a placut ce mi-a facut...
cumparaturi pentru nunta
Seneca
Rallu spune:
Elara......sa fi o miresica iubita si fericita (indiferent de care patrat veti folosi).
Cateva poze de la nunta,