Miresele anului 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by adirys21

BUna fetele!
Foste miresici de 1 iulie....am si eu o curiozitate...la voi la nunta nu a plouat deloc ca am vazut nsite super poze...la mine a turnat cu galeata...fapt care m-a indispus total...sa nu mai spun ca nu am mai facut sedinta foto dupa starea civia....si coafura mea era exact ca la o curca plouata...
Felicitari Ciciep pt masina..noi mai avem de asteptat pana la masina
pupici

http://community.webshots.com/user/adirys21

...de dimineata a fost soare...si mia-m zis va fi o zi superba desi imi doream cativa stropi ca doar insemna viata bogata...dupa ce am plecat de la biserica la poze a inceput sa picure dar nesemnificativ...am facut pozele, am mers la restaurant...m-au furat si vremea era superba, cald si soare...iar noaptea pe la ora 2 a inceput sa toarne cu galeata!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding picture!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Starea civila

Wedding Day

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Moko, firmele care organizeaza nunti au confeti.

Ciciep, felicitari pt masinuta.....si eu tot Renault Simbol am de vreo luna deja. E super masina!!!

Rallu, mersi de ponturile cu rochita....vad eu cum fac...ma gandeam (ca mi se mai intampla...rar oricum) sa pun pe dosul rochiei cate o picatura de lac de unghii incolor in dreptul floricelelor. Eu mai fac asa cu dresurile, cand vad ca pleaca vreun fir

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si noi tot Renault Clio avem, dar cu un bb va zic eu ca e mica rau de tot.

Va multumesc de raspunsuri. eu nu tin neaparat sa-mi pun perle, dar cum nu gasesc ceva sa se potriveasca.... mai caut si zilele astea.

Clau mersi, nu am nevoie de fotograf, ne aducem din Tm, dar dupa poze credeam ca e unul pe care-l cunosc. Oricum, cred ca toti fotografii fac poze in parc.
Am vazut niste poze bestiale in curtea catedralei, in spate.

Am vb. la restaurant, sa rezerv si camerele, se pot face si meniuri pt. vegetarieni si cica, exista o marja de 10 meniuri in plus, sa nu-mi fac probleme daca mai vin invitati, ca vor avea ce manca.

Sa va zic ceva comic:
marco e innebunit dupa jarteaua mea. Cum o vede o ia si de abia pot sa o scot din maini. Fetelor de acum are tendinte dintr-astea, vai de mine va fi mai incolo, cand imi vine cu fata acasa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna, fetelor!

ciciep - felicitari pt noua masinutza!
clau - frumos album
Gio, eu voi purta un lantzuc de aur ...dar desigur..io-s cu superstitiile
bebi - eu ma abtin, pt ca marturiile mele le iau gata facute - poate sa te lamureasca fetele care si le-au lucrat singure

alinacn, comparativ, nunta de la Cta a fost mai sus calitativ, decat cea de la Bucuresti...numai imaginea soacrei mari care se descalta...imi pare rau, dar asta e tzaranie curata..ma iertati fetelor, da' cum sa faci asa ceva?? hai...cand esti un simplu invitat, mai merge...dar o soacra?? (in conditiile in care stiai ca te vede o tara intreaga..dezinhibata, dezinhibata...dar, totusi..) no way....oricum...si horele alea din bucatarie...mireasa, care se vedea clar ca-i crispata si tracasata si in criza de timp, "poftita" sa joace tzantzaroiu' cu aia p'acolo...
chiar sunt curioasa sa vad punctajul, saptamana viitoare...

ah, si sa nu uit - draga mea madi_kitty, exista subiect cu Nunta in Piatra Neamt - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52926 - poate acolo fetele discuta in detaliu

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

ooo! bine ai venit kreliutz!
cu treburi si tu de intri asa rar?
la fata multi!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Giova

Are ceva daca voi purta perle?

Nu gasesc pt. rochie ivory nimic frumos de pus la gat.

pregatiri de nunta

Eu am purtat cercei cu perlute la rochia de mireasa!!! Sincera sa fiu nu am tinut cont de nici o superstitie si de nici un obicei. A doua zi m-am intors si cu buchetul acasa si cu jarteluta si cu voalul!!!! Ma rog, asa am considerat eu si i-am anuntat pe toti dinainte ...

eu
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

treburi....relash....iar m-am apucat sa ascult Laura Stoica....si mi s-a pus pata...vreau 2 melodii la nunta
...cre' ca am niscaiva radacini maso'

pupi si eu!

quote:
Originally posted by ginutza2002

ooo! bine ai venit kreliutz!
cu treburi si tu de intri asa rar?
la fata multi!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Gio, asta cu perlele este unja dintre cele mai raspandite superstitii asa ca daca ai cum sa-ti iei altceva evita-le. Nu de alta dar s-ar putea sa gasesti binevoitori sa-ti sara in cap. Mama mea, femeie fara superstitii de altfel, avea si ea doua pete: fara perle si fara cale. Cum eu nu sunt innebunita dupa niciunele, am zis sa-i respect aceste ...hachite.
Iar daca rochia ta e ivoire, cel mai bine merge la ea ceva de aur. Parerea mea! Si a Kreliei!

Creta
Poze nunta

Mergi la inceput

Fete cine imi trimite si mie cantecul I-ati mireasa ziua buna?

Vreau sa fac un CD cu muzica pt. Alba.

pregatiri de nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyadya

Gio, asta cu perlele este unja dintre cele mai raspandite superstitii asa ca daca ai cum sa-ti iei altceva evita-le. Nu de alta dar s-ar putea sa gasesti binevoitori sa-ti sara in cap. Mama mea, femeie fara superstitii de altfel, avea si ea doua pete: fara perle si fara cale. Cum eu nu sunt innebunita dupa niciunele, am zis sa-i respect aceste ...hachite.
Iar daca rochia ta e ivoire, cel mai bine merge la ea ceva de aur. Parerea mea! Si a Kreliei!

Creta
Poze nunta

Sunt de acord cu voi, dar mie imi place aurul alb si toate bijuteriile sunt asa. acum sa-mi cumpar doar pt. nunta.....
Daca as gasi ceva suflat cu aur, frumos, caci ce am vazut erau prea badarane.

pregatiri de nunta

Mergi la inceput