Miresele anului 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 20
emilyjeuly spune:
buna fetele!
ne-am intors si noi din luna de miere care a fost superba! din pacate s-a terminat! de maine incep serviciu in forta si nu stiu cand mai apuc sa intru la voi!
oricum nunta a fost de vis si ne-am distrat super! din pacate a trecut exact ca un vis!
va pup si ne auzim! sper ca in curand sa pun si eu ceva poze!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
iulianama spune:
Va multumesc din suflet de urari.
Sa fac si eu la randul meu urarile pentru miresicile din week-end in care suntem CASA DE PIATRA si tot ce isi doresc ele.
Gata atrecut si nunta noastra ,acum sunt doamna cam greu ma voi obisnui cu acest statut .
In concluzie zic eu a fost o nunta reusita acum asteptam sa vedem casetele si sa scoatem pozele.
Dimineata nici mie nu imi venea sa dau jos rochita asa vroiam parca sa mai fiu mireasa.
Mancarea buna ,multa ,nasii exceptionali,nasu cand sa-l incoroneze pe mire la biserica a lesinat si a trebuit sa-l palia o pauzasc ,dar nu sa suparat si si-a revenit si repede.tortul nu a iesit exact asa cum mi-l doream dar a fost simplu si buna inca mai avem un etaj in frigider,invitatii nu au venit toti asa ca am ramas cu multe meniuri in plus vreo saptamana nu mai trebuie sa gatesc,avem si bautura multa ramasa si fructe si sucuri si apa si bere si toata lumea de la bucatarie a avut pachetelul ei ca era multa mancare in plus.
Patronul a fost dragut si ne-a lasat si el niste banuti cand am facut calculele,trebuiau 2 cafele dar una nu sa mai pus si astfel am ajuns si cu meniul mai putin .Important ca dupa ce am platit tot ne-au mai si ramas cativa banuti si nu am ramas cu datorii ca noi am facut tot ce am facut pentru sufletul nostru ,muzica buna a venit si Alexandru Recolciuc si a facut un progamel dar eu nu am vazut cu a prestat ca atunci am fost furata si pana am revenit el a plecat(apropo acum sunt doamna RECOLCIUC)sunt un fel de nepoata a lui el cu socru sunt veri drepti.
Am fost putin dezamagita ca nu au venit rude care in mod noramal ar fo trebuit sa vina ,matusi ,bunic si verisori dar asta e......V-am pupat
poze
ginutza2002 spune:
Salutare miresici mumoase!
Vreau si eu sa urez Casa de Piatra fetelor ce a devenit duamne in acest WE!
Sa aveti parte numai de bucurii, sa nu cunoasteti tristetea, sa aveti intelepciunea de a trece peste orice greutate va apare in drumul vostru!
Si sa va iubiti intotdeauna ca in ziua nunti!
Ooana bine ai revenit printre noi!
cristina o nunta super si poze pe masura!
iulianama, adirys21(foarte frumoase pozele, mi-au placut mult lumanarile pe auriu) si emilyjeuly casa de piatra!si numai bucurii!
va pup pe toate!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
adirys21 spune:
Da intr-adevar interesante lumanari....si foarte frumoase si ochioase...pacat ca a trebuiit sa lasam una la biserica/...pe cealalta o tin in casa ca si ornament si cine vine in vizita ma intreaba ce e asta? :)))
Felicitari si Casa de Piatra la noile Doamne.
pupici
http://community.webshots.com/user/adirys21
Rallu spune:
Giova, foarte frumoase paharele inscriptionate...oare unde am mai vazut asa ceva ...
Acu serios, tare ma bucur ca a placut ideea mea si ca a fost preluata :)
Eu am zis ca le pazesc ca pe ochii din cap ca sa ramana intregi si sa bem din ele in fiecare an pe 17 iunie.
Trebuie pazite pt. ca familia mea e un fel de inamic public al paharelor (si nu numai)...cum le prindem cum se lasa cu cioburi :)))
Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Raza de soare spune:
Am intrat sa anunt k prima miresik de 2006, a.cicel, a nascut ieri, pe Bianca - Maria.
edit: prima miresik din Ro!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
M&M spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Am intrat sa anunt k prima miresik de 2006, a.cicel, a nascut ieri, pe Bianca - Maria.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Felicitari A. cicel!!! Sa iti creasca fetita mare si sa va bucurati de ea!!!
Multumesc tuturor pentru aprecierile cuvenite, dar , din pacate, de azi iar ma apuc de munca!!! Totul a trecut asa repede!!!!
Un inceput de saptamana bun fetelor si spor in pregatiri!!!
eu
poze nunta
ooana spune:
Neata!
A.cicel ...sa-ti traiasca bebele!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding picture!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Starea civila
Wedding Day
Just Married
dyadya spune:
Neata fetele!
A.cicel, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si cuminte!
Cristina26, superbe pozele, ati fost amandoi frumosi foc si din ce-am vazut eu prin poze, v-ati distrat de minune la nunta! O luna de miere frumoasa va doresc!
Ooana, ce dor ne fuse de tine! Acu am vazut si eu pozele tale si videoclipul....n-am cuvinte!!! Superb! Sa fiti fericiti!
Krelia, ca intrebai de ce ne plangem toate ca s-a terminat prea repede. Pentru ca asa este. Toata ziua aia esti intr-o alergatura generala, la restaurant tb sa te ocupi de toata lumea, sa fii in centrul atentiei, toata lumea te felicita, te pupa, te admira...si toate astea n-au cum sa nu-ti placa, mai ales daca le astepti de-o viata!!Iar cand se termina, ai asa un sentiment de....tristete, ca o zi ca asta n-o sa mai ai alta data, ca n-o sa mai fii mireasa, ca n-o sa te mai simti niciodata cum te-ai simtit atunci. Si parca iti vine sa opresti timpul in loc si sa spui: stai asa, ca eu astept ziua asta de cand ma stiu, nu se poate sa se fi terminat deja!!!! Eu dimineata cand am ajuns acasa, eram rupta de oboseala, ma dureau umerii de la rochie de-mi venea sa ma dau cu capul de pereti. Totusi, cand am intrat in casa, am realizat ca...gata...pana atunci am fost mireasa...ca rochia MEA nu va mai fi niciodata admirata...cau eu nu ma voi mai simti nicioadata ca in acele ore cand am purtat-o....imi venea sa plang, asa ca mi-am desfacut trena si m-am plimbat juma de ora pe ceas prin casa uitandu-ma la ea si fiind constienta ca-s ultimele minute de mireasa! E un sentiment tare nasol!
Creta
Poze nunta
krelia spune:
BUNA DIMINEATA!!!
Onutzel, bine ai revenit acasa....sau mai exact Wilkommen! ..emotii..hm...deocamdata nu......inca mai avem de alergat...astept sa "clachez"
Gio, mishto paharele ..ai grija sa nu le spargi
cristina, iulianama, adirys21 - dragutze ppuzuci
emily, bien ati revenit din hanimun
dya, multam de esplicatiuni ..posibil ca si eu sa simt acelasi lucru...este?
..deocamdata..simt nevoia sa fume' o tziga'......v-astept la fumoar
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006