Vine barza? 21

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Clauclau tin pumnii sa fie luna asta. Nici eu nu stiu cand a fost ovulatia, pt. ca nu stiu si nici n-a fost cazul sa calculez dupa temperatura bazala. Am presupus ca ar fi fost la jumatatea celor 28 de zile ale ciclului. Dar n-am prestat in functie de asta, pur si simplu s-a intamplat.

Chiquitita am avut si eu o durere la unul dintre ovare, tot asa, aproape nu-mi mai simteam piciorul pana la genunchi de durere. N-am ajuns la doctor, habar n-am de la ce a fost. Nici nu s-a mai repetat. Am impresia totusi ca ovarul care m-a durut f. tare ma jeneaza de fiecare data la ovulatie / cm. Are el o buba, dar n-am ajuns s-o descopar. Sper sa-ti treaca mai repede durerea si sa te duci la dr. cand poti, sa nu faci ca mine.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CHIQUITITA ce mai faci?
cum e,te.a mai lasat durerea?

eu sunt putin intrigata de faptul ca maine ar trebui sa.mi vina ,pe care ii astept cu mare drag si dor,caci sarcina nu e,si n.am nici un simptom.
n.as vrea alte dereglari,la cate am avut,si asa abia de 3 luni se stabilizase la 32 z.
ma enerveaza acu nu faptul ca vin,ci ca intarzaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna fetelor, acum am venit de la strand, a fost foarte frumos.

OANA, dar esti foarte tanara, chiar o sa fi o mamica tanara. Eu am 29 de ani si pe Razvanel l-am facut la 25 de ani. Am vazut ca esti putin nostalgica, stiu cum e, mai sunt si zile din astea...dar noroc ca trec repede si o luam de la capat cu planuri, proiecte!

Te pup de o mie de ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CLAUCLAU ce dragut ca ati fost la strand!
cred ca voi merge si eu maine putin la plaja.
cat despre tineretea mea...mai am doar cateva luni sa.l concep ca sa.l nasc la 25!

abia astept maine sa vina cm.dau ceva de fetele daca vine fara intarziere!tincturi........,ce credeati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

OANA, sa mergi maine la plaja, si eu o sa fiu toata ziua pe strand.
Tu maine astepti uratii? Asta inseamna ca in curand te apuci de prestat pentru bebe. Si asta este luna cea norocoasa!

Apropo, vin si eu la cheful tau de maine...cu tincturi!

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Elyanne FELICITARI si aici !! SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS I-TI DORESC!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

A venit barza la proaspat casatoritii columbei!!! Am vazut si eu in direct un test Clear Blue cu II ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Columbica si-a aratat testul la TV???

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

daaaaaaaaaaa..la ora 24!!Eu inca visez la II //II.Dar inca nu le-am vazut la mine!!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Elyanne: felicitari si sarcina usoara.

Ma bucur si pt. Monica Columbeanu, desi personal nu o prea agreez, dar stiu ce-i aia sa-ti doresti un bebe.

Si acum, iata cu ce va servesc eu azi: 2 teste f. putin partial pozitive. Adica abia se intrevede a doua linie, asa, ca printr-o ceata deasa. Mentionez ca sunt ziua 28 si ca testele sunt Clear Blue si diaspot. Explicatii posibile: efectul pregnilului (dar totusi l-am facut acum 2 sapt. si 2 zile), SEU sau viziuni de-ale mele si de-ale sotului meu. Astept opinii. O duminica frumoasa va doresc

Mergi la inceput