Vine barza? 21

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ELYANEE oaaaauuuuuuuu,fel;icitari!

sarcina usoara bebic sanatos si mancacios.

CLAUCLAU dar ce matinala ai fost azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Elyanne: FELICITARI!!!! CE FRUMOOOOOS! SA AI PARTE SE SARCINA USOARA SI BEBIC SANATOS SI NOROCOS!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Oana si clauclau
Feteor, eu nu stiu ce sa mai cred: nu suport sa imi ating sanii si pe mine nu ma dureau nicodata, nici inainte de ciclu, niciodata. Dar, intepaturile mele de ovare s-au transformat intr-o durere infioratoare de ovar stang, nu am inchis un ochi toata noaptea, asa ca m-am desumflat de tot. Ma doare ca atunci cand aveam anexita, cu un ovar inflamat. Nu mai suport durerea, o ia pe picior in jos, oi fi racit, dar asa dintr-odata, nu stiu ca sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Wow... am dat buzna peste voi ... e prima data cand scriu aici... nu-mi vine sa cred... multumesc mult de tot
Va doresc din tot sufletul sa se intample cat mai repede si la voi.

Clauclau n-am nici un simptom... si de-asta am pus intrebarea aici cu testul de sarcina... chiar nu stiam daca e cazul sa-l fac... Doar mi-a intarziat menstruatia 4 zile (si asta nu s-a mai intamplat de cand am primu' bb). Ne doream inca un bb, eu nu eram f. hotarata daca e acum sau nu momentul, insa am spus fie ce-o fii, am renuntat la orice fel de mijloc de contraceptie... si in 2 luni a aparut bb in burtik.

Alé

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

CHIQUITITA...tare bine ar fi daca ai putea sa consulti un dr.
ziceau parca unele fete la un moment dat cand ma durea si pe mine,ca daca durerea coboara pe picior ar putea fi apendicele,parca.
asa ca intreaba si tu o persoana mai avizata....sper sa fie ok,pan la urma

Mergi la inceput

Pai ma doare piciorul stang, nu dreptul, deci efectiv mor, chiar mi-e frica, ce paote fi?!!!!

Mergi la inceput

CHIQUITITA nu mai sta sa.ti faci ganduri ...

ia un no.spa,care in caz de o anexita iti mai ia durerea,si fuguta la un dr,chiar si la urgenta...sa vezi despre ce e vorba.poate nu e nimic,dar macar te linistesti...hai te rog ,daca nu ai un dr. pe care sa.l suni,fugi la un control..

Mergi la inceput

Sa stii ca ar trebui sa ma duc la dr, sunt chiar speriata, dar nu prea am unde, e sambata, totul e cu programare, cel putin la dr buni, sa vezi ca asa ma chinui tot weekendul...

Mergi la inceput

CHIQUITITA,ai avut probleme vreodata cu trompele?

Mergi la inceput

Nu stiu, eu nu am facut asa investigatii complete, ce sa zic, singurul control mai ca lumea a fost un ecograf: d-na de acolo mi-a zis ca e totul ok, in ceea ce priveste sarcina era totul propice endometru, foliculi etc. doar ca uterul este de tot cazut pe spate si de aia am dureri asa mari; am facut odata o cauterizare si anexita mai mereu...cam atat

Mergi la inceput