Vine barza? 21

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna seara si FELICITARI noilor . Se pare ca ploua ....numai eu nu...azi am crezut ca mor de rau ce mi-a fost si cand am venit acasa mi-am luat o Barza de la farmacie, din aia cu card pe care scria ca se poate face la orice ora...din pacate o singura liniuta. Mai lucram, mai lucram...

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Iepumic pai daca am pleca toate la Odisee la aspirante cine mai ramane????
Ciquitita poate deschizi si urmatorul capitol ca se pare ca ai mana buna.......

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

CLAUDI@, probabil tu locuiesti intr-un oras mai mare ,eu stau intr-un oras mic si aici nu este nici müller,nici D&M.
La schleker nu m-am gandit sa ma duc,dar o sa incerc si acolo (dar sper sa nu mai fie nevoie!)
Testul nu-i neaparat sa fie ieftin,eu vreau sa fie BUN (de-ala numai cu rezultate pozitive )
La farmacie m-am dus astazi dupa 19,si atunci nu mai sunt toate deschise,deci n-am prea avut de unde alege ca vreau sa-l fac dimineata la prima ora....NU MAI AM RABDARE!!!!
Mai vedem ce se intampla.De ruschi nu-i inca urma!!!!

Mihaela

Mergi la inceput

CLAUDI@ ,se gaseste la D&M,la müller sau la schleker chiar testul Barza???????????
Daca vor veni ruschii pana la urma,probabil c cand o sa am drum intr-un oras mai mare o sa-mi iau mai multe pt lunile urmatoare.....

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Mihaelaaa nici sa nu fie urma de rushi vreo 9 luni - si sa fie miine testul mai pozitiv decit pozitivul

Tabitha mii de felicitari pentru cele II liniute - acum vin eu sa-ti spun sa fii cumincioara, sa ai grija de tine si atunci bebelusul o sa se simta cel mai bine - Doamne ajuta

Hai dragele mele - eu tot astept sa merg cu voi la mamici de martie- aprilie 2007 - singura nu ma duc - sa ploua cu gravidute - string toata ploaia in umbrele si o duc la odisee - hai fetelor

Aliona

Mergi la inceput

ALIONUSCA,mersi!!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna seara fetelor, ce de vesti bune pe ziua de azi, am avut o gramada de citit dupa ce am venit de la servici! Bag seama ca o sa plece un intreg grup la odisee!
Felicitari la toate si sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
O sa venim si noi in curand dupa voi.

Bubuleana, Oana, sa inteleg ca e posibil sa plecati si voi la odisee, astept maine si mai multe vesti.

Mie in seara asta mi s-a pozitivat testul de ovulatie , deci maine Z 12 este ovulatia. Exact cum ma gandeam la un cm de 24-25 de zile, ovulatia se produce cam in Z 12. Si azi am mai avut o secretie apoasa, cat sa fiu mereu umeda.
Probabil ca zilele urmatoare ar trebui sa creasca si temperatura. Sa vedem!

Eu va pup pe toate si va urez noapte buna si vise frumoase.

Mergi la inceput

clauclau,iti urez spor la treaba,nu pierdeti timpul!!
Si eu am cm de 25 si in ziua 12 a fost ovulatia.Am tras tare si am 2 liniute acum .Sper sa fie definitiv!!
Fa-ne si tu o bucurie!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mihaelaaa FELICITARI !!! Si o sarcina usoara i-ti doresc!! Te auzeam pe tine de mancarimi la sani, am si eu de vreo doua zile asa ceva, dar eu sunt abia in z22, deci la mine nu cred ca pot fi semne de gravideala. Ce sa fie oare?? Uneori ma ustura pielea de pe sani, alteori ma dor in anumite zone, nu peste tot si alteori ma gadila! Tu ce simti?? Eu am facut doua luni un trat. naturist cu cateva plantute si cu produse apicole si mi-e teama sa nu ma fi dereglat cumva, ca iar mi-au crescut sanii.
PUSHI sigur esti graviduta! FELICITARI
TABITHA FELICITARI INCA O DATA!!ALIONUSCA ce mai face graviduta noastra??

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

mama,CHIQUITITA ,BAYAIE NU ALTA A FOST PE CAPITOLU ASTA DESCHIS DE TINE!SI LA SCRIS SI LA !

ai mana buna....
numai dimineata cate burtici vom avea...sper ca va fi si BUBU printre ele!

CLAU vezi ca in 2 sapt vrem sa auzin de

TABI scumpa,sunt asa fericita...abia astept o poza de eco...

si rushii mei nu.s cei cu ei...ori au plecat la razboi...ori sau suparat...

Mergi la inceput