Vine barza? 21

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

RALDI eu am 2 clearblue negative,deci....NU.

IEPUMIC mie imi suna fffff bine!tin pumnii sa fie .

ai mai facut testul ala?daca nu maine dim ai puta sa incerci unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

FELICITARI DIN TOATA INIMA,TABITHA!!!!

In ceea ce ma priveste, imi vine sa urlu, mi-au venit rusii azi dimineata, cu intarziere de 2 zile
Si pt. ca m-ai intrebat daca am facut pana acum investigatii, situatia nu e prea roza, de fapt nici nu stiu cum e. Hai sa va povestesc. Inainte de a ne hotari sa facem un bebe, eu si sotul ne-am facut toate analizele de sange. Au iesit toate OK, mai putin ceea ce stiam demult, si anume ca sotul are talasemie minora. Asta inseamna ca are prea mult fier in organism. Am fost cu toate analizele la gineco., mi-a facut papanicolau si alte investigatii si mi-a zis ca e OK si sa trecem la treaba. Asta se intampla in ianuarie. Dupa incercari sortite esecului, prin luna aprilie l-am trimis pe sot sa-si faca spermograma. Si am facut-o pt. ca aveam o banuiala ca ceva nu e in regula cu el, pt. ca eu ovulam (stiam dupa mucusul cervical si testele de ovul facute).Desi sotul a luat totul in ras si facea bascalie de rugamintea mea, a facut totusi spermograma. Stupoare! Mobilitate scazuta a spermatozoizilor (50%), diagnostic ciudat - hipochinezie, plus per total,valori mici pentru varsta lui.Adica era la limita normalului la toate valorile. L-am pus sa ia Branca Ursului, nu a avut nici un efect.Si uite asa, la inceputul lunii asteia m-am infiintat cu el la doctor, renumit de altfel in infertilitate si ca ar fi un doctor f. bun. S-a uitat un pic pe spermograma si a spus ca asemenea diagnostic nu a mai auzit si ca oricum este nerelevanta, ca trebuie facuta spermocultura, ca din punctul lui de vedere valorile de acolo sunt OK. Pe sot nu l-a trimis sa-si faca spermocultura, in schimb a stabilit sa vin la monitorizare, pt. ca asa cum s-a exprimat dl. doctor, poate nu am facut-o cand trebuie(de parca sunt batuta in cap si traiesc in evul mediu, ca m-am saturat de atatea masuratori, teste de ovulatie, temperaturi etc.)In fine, am facut luna asta monitorizare, mi-a zis cand am ovulat, mi-a zis cand sa prestam. Zis si facut! A, si la ultima monitorizare, l-am intrebat pe doctor, daca, in cazul in care nu raman, trebuie sa-l trimit pe sot sa-si faca totusi spermocultura. A zis ca inca nu e cazul.Ca mai fac o luna monitorizare si dup-aia, mai vorbim. Eu luna care vine plec in concediu, asa ca uite cum pierd o luna degeaba!De fapt, am senzatia ca in general pierd timpul cu monitorizarile astea, ma asteptam sa ma puna sa fac niste analize hormonale (fiindca i-am zis ca ciclul il am ba la 25, ba la 26, 28, 30 zile). Nu stiu ce sa mai zic, acum cu o vrea Dzeu! Imi mai pun o mica speranta in concediul asta, ca poate poate se intampla minunea.
Imi cer scuze daca v-am plictisit cu atata vorbarie! Va pup si spor la II liniute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Oana,am auzit ca exista un test care se poate face in orice moment al zilei, o sa intreb la farmacie de el...poate il fac in pauza de masa la servici, daca reusesc sa ma strecor.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Fetele,tocmai am venit de la cumparaturi...n-am rezistat si am trecut pe la farmacie...si am luat un test!!!!
Nu am gasit Clearblue si am luat PRELUDE (a auzit careva de el????)

Aici scrie ca e recomandat ca testul sa se faca la prima urina de dimineata,dar se poate face si in timpul zilei cu conditia sa nu beau NIMIC cu 2 ore inainte.
Intrebarea este:Sa-l fac acum sau maine dimineata?
Aici mai scrie ca testul se poate face din a 11-a zi de la concepere,la mine cred ca ar fi a 14-a!!
Deci ,ce ma sfatuiti,il fac sau nu???

Mihaela

Mergi la inceput

ai putea sa incerci....daca chiar nu mai poti astepta...
desi cel mai bine ar fi maine dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

oanabbb: Esti o dulcica. Daca strigi mai tare, cred ca se aude si pana la mine. Tare ciudate sunt durerile astea ale tale de burta. Te sfatuiesc sa faci un test din sange, iar daca nu poti (ca parca asa imi aduc aminte), mergi cel putin la o ecografie, te tog eu, ca sa fii linistita.

ignatica, raldi, Laura Ioana: Multumesc mult

iepumic: eu zic ca e de bine. si eu am o scurgere albicioasa, de cand am avut ovulatia. Iar adaugat la greturi, cresc sansele tale de test pozitiv. Totusi te sfatuiesc sa faci testul dimineata. Stiu, e greu, dar rezultatul este mai concludent.

Mihaelaaa: te rog, asteapta pana maine dimineata si fa-l, asta ca sa fii sigura ca ceea ce iti va arata va corespunde realitatii. Fetelor, va tin pumnii sa aveti parte numai de teste pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Tabi, o sa incerc sa ma abtin, desi e FOARTE greu...sau poate fac 2, sa ma obisnuiesc cu "sportul" asta.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Bonitta: multumesc pentru felicitari. In ceea ce priveste diagnosticele sotului tau, nici eu nu am mai auzit de ele. Cel mai bine ar fi sa scrii exact ce anume i-a iesit la spermograma si cu siguranta fetele vor sti sa interpreteze rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Tabitha, aproape mi-au dat lacrimile cānd am vazut testele tale. E prima oara in viata mea cānd vad un test pozitiv! Felicitari. Spune-mi si mie, daca vrei, cāti ani ai. Poti sa.mi trimiti PM.

Mergi la inceput

ia uitati.ma...hi hi hi....sosesc!ma invadeaza!
da io.s fericita ca au sosit macar!si ca sa vedeti......temp.37.5acu.

TABI incurcate sunt caile domnului.....ca daca nu faceam testele...puteam sa jur ca sunt bortoasa...

dar tocmai m.am trezit cu o pata mica...rosie...asa ca ...e bun si asa...decat deloc!

Mergi la inceput