Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 15
luciaro spune:
Fetelor,
Am intrat doar sa va salut si sa va spun ca totul e Ok. Marti am fost iar la echo, bebe e f bine, era tare zbenguit, se misca intruna (cred ca o sa fie plimbaret ca mamica lui). Avea la 22 sapt vreo 6-700 g.
A propos de plimbari, noi plecam maine intr-un scurt concediu la Cheia, ne intoarcem vineri (cand ma gandesc cat voi avea de citit la intoarcere...).
Am mai pus si eu doua poze noi de la 22 sapt.
va pup pe toate si aveti grija de voi si de bebeii din burtici,
Lucia
23+ si 
alexandra_25 spune:
dolores deja se pare ca ti-ai revenit putintel....ai uitat de toate cand ai vazut ca e bine bebele...nu?ma bucur foarte mult pentru voi.....
carliema chiar ca exagerezi....poate ar trebui sa vorbesti in numele tau....si la urma urmei nu te obliga nimeni sa intrii aici daca nu iti place.....de ce nu te uiti in urma sa vezi cate sfaturi si de cate ori am fost ajutate de miro.....si cred ca nu sunt singura care are aceasta parere.....!si daca vorbim de logoree asa ai putea sa spui si de mine si de altele.....in fine poate nu trebuia eu sa ma bag.....dar sincer esti rautacioasa.....!
Noi aici suntem sa ne ajutam si sa ne sustinem una pe alta.....sa ne incurajam......si sa ne bucuram de fiecare clipa a perioadei de sarcina.......nu sa ne criticam.....
Gata hai ca m-am racorit.....miro sa stii ca nu toate avem aceasi parere.....
zina.......eu acum am la 23 de saptamani 107 cm la burtica....deoarece am fost plinuta bine de la inceput.....
Apropo de tema propusa de Dolores....noi am avut doua perechi de nasi...o pereche din partea sotului si una din partea mea...sotul meu fiind din moldova a avut nasii de acolo....cu ei tinem legatura dar ne vedem mai rar deoarece sunt departe....in schimb nasii din partea mea sunt foarte apropiati de noi.....noi i-am ales dupa alte criterii fata de altii....nasa este verisoara mamei mele...cred ca nu trece o zi fara sa nu ne vedem....ne ajuta foarte mult si ne sustin......si tin foarte mult la noi si noi la ei.....acum cred ca pana la urma vor fi si nasii bebelui.....
Stati sa vedeti ce face cu mine acum carliema ca m-am scapat eu la scris......o sa zica ca sufar si eu de logoree....
Pupic toate gravidutzele....
alexandra
23+
cristina1974 spune:
Carliema,nu pot sa cred ce am vazut!!!!!!!!!!!!!!!!!
Numai tu stii adevaratele motive care te-au facut sa fii in stare sa spui asta, dar sa vorbesti in numele a 90% dintre fete, asa cum te-ai exprimat,e putin cam mult, nu crezi? Cine te-a angajat ca purtator de cuvant a 90% dintre fete? crezi ca daca vreo una dintre ele,printre care ma numar si eu,are vreo problema, nu e in stare sa si-i rezolve singura/ Chiar trebuie sa vii tu cu chestii de astea, socante,sa arunci cu cutite in cineva care nu ti-a facut nici un rau?Eu cred ca, dimpotriva, mirona si-a rupt din timpul ei de nenumarate ori sa clarifice niste probleme ale fetelor,tehnice ,sa le zicem asa, ea a fost cea care ,in timpul serviciului isi gasea cateva minute sa deschida subiect nou, ca sa putem sta la talclale,noi, cele peste 90% din fete.....Vrei sa-ti mai spun?
Si, acum, hai sa te intreb ceva: zi-mi si mie, te rog, care este scopul forumului astuia,daca nu este cel de a ne imparti experientele,de a ne descarca sufletele,de a ne spune of-urile,de a ne arata exuberanta si bucuria de a fi mamici pentru prima, a doua,a treia sau a patra oara?
Scuze, fetelor, ca m-am intins asa,insa ma manca pielea daca nu ziceam ce aveam de zis.Sper sa nu fi deranjat pe nimeni,iar daca am facut-o, imi cer mii de scuze. insa nu cred ca e normal ca cineva, care nu a mai intrat de nu stiu cat timp aici,insa careia i-a fost simtita lipsa, sa vina asa, hodoronc-tronc,sa arunce cutite asa, gratuit.
va pup pe toate
22+
cristina
cristina1974 spune:
Apropo de tema zilei ,data de Dolores,am sa va spun ca noi nu avem nasi de cununie, ca noi nu ne-am cununat religios> Am facut doar o mega petrecere de nunta,si atat. Eu sunt ortodoxa, iar sotul meu este musulman ( cu numele),si nici unul nu am indraznit sa-i cerem celuilalt sa treaca la cealalta religie. Ne iubim ca doi nebuni,ne intelegem perfect, si eu cred ca asta conteaza cel mai mult.Iasmina este botezata la ortodocsi,iar nasa ei de botez este ,nimeni alta decat irina Schrotter ,impreuna cu Zaharia, sotul sau,cu care tinem legatura foarte strans. Ei erau prieteni de-ai parintilor mei de mult timp,si au fost foarte incantati sa o boteze pe Iasmina.De data asta, la bebe nr. 2,nasi de botez vor fi sora mea si cumnatul meu,tin ei neaparat la asta, asa ca lucrurile sunt stabilite. Un pic mai complicata este povestea botezului, pentru ca bebe va fi destul de mare cand va fi crestinat,si sper din tot sufletul sa nu traga de barba pe popa.L-am avertizat deja, ca si preotul este prieten bun cu Carina, sora mea,insa a zis ca nu e nici o problema daca va suferi un pic din cauza lui bebe
.
fetelor, acum va las, ma duc sa ma pregatesc pentru restaurant. imi tremutra picioarele de emotie,imi vine sa-l pap tot pe sotul asta al meu, care ma face atat de fericita.....
22+
cristina
alexandra_25 spune:
fetelor unde a-ti disparut?.....a sosit vremea sa ripostati...uite miro e suparata.....vad ca nu mai vrea sa vorbeasca cu noi.....doar stii ca noua ne esti draga.....nu?....
....
Vad ca dolores nu s-a intors inca.....acum sarbatoreste flacaul.....sa ne dai un semn cand te intorci....
iar am ramas singurica.....
.....cand vine weekendul e cam pustiu....atunci ma duc si eu sa trag un pui de somn....ca azi am robotit de numa....maine avem musafiri.....
alexandra
23+
Zina spune:
Chiar nu va-ti masurat burticile (in afara de Alexandra 25 careia ii multumesc pt.raspuns)?
Astept totusi si masuratorile celorlalte fete...daca nu uita...
Zina
25 saptamani cu {baietel]
ruxandra_sb spune:
Dandusa felicitari pt
si petrecere frumoasa la nunta!
Te punem pe lista, poate ne surprinzi...
Cleomoni, sorry daca n-am vazut.
Imediat te trecem pe lista si-ti trimit pe PM numarul de mobil.
Donia, gand la gand cu bucurie cu iesitul afara iarna. Apropo de iernile canadiene, mi-au povestit niste prieteni cam cum e la voi. brrrrrrrr... iti ingheata cu adevarat sufletul in tine. Nu ca aici unde ne rasfatam la minus 10 gr. C si ne dam loviti ca-i mare ger..
Multumesc mult si pt gandurile bune. Asa sa fie.
Dolores, felicitari pt
sanatos si voios!!!
Cristina1974 o aniversare pe cinste diseara. Si la multi ani fericiti impreuna!
Zina, nu mi-am masurat burta. Dar vaz, dupa haine, ca tot creste ..
Tema zilei: noi suntem mai "originali" ca sa zic asa. Fiecare copil va avea nasii lui. Cu Nasa de cununie, care este si nasa lui Matei suntem ffff apropiati. Cu nasul nu mai tinem legatura..
Off, iar samanta de scandal..
Acum suntem la ai mei si am facut gratar. Basca c-am umflat piscina si Matei s-a balacit vreo 2 ore.. o nebunie! Mai stau un pic, sa diger
, si ma duc sa ma bag si eu putin in apa...
21+
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
Intalnire burtici bucurestene, duminica 23.07.2006, ora 11
Intrarea de la Arcul de Triumf
(nu este cea de la pavilionul H. Se poate ajunge:
- cu tramvaiul 41, statie manastirea Casin si mers cateva minute pe jos
- autobuze: 282, 131, 331, cred ca si 135 si 335, statie Arcul de Triumf, e chiar la intrarea in parc)
- Monica (Aka)
- Dolores
- Raluca_u
- Cleomoni
- Ruxandra_sb
.. si le asteptem, ca poate, poate, ne fac o surpriza:
- Ralumat
- Dandusa
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
chinico spune:
Salutare burticute.
Am intrat special sa vad ce vesti are Dolores.
Sa-ti traiasca baietelul!!! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa te bucure pe tine si pe jumatatea ta toata viata!
Ma bucur ca esti linistita acum, daca din cauza tuturor chestiilor pe care le auzi/citesti ai fost necajita si ti-ai facut griji,pacat. Desi si eu sunt la fel, stiu ca nu e bine, si ca numai rau ii fac lui bebe gandind pesimist. Ma intreb cum nu o iau razna de griji ginecoloagele cu bebe in burta!!!!
Felicitari inca o data!!!!
Inainte sa raman insarcinata am zugravit o camera in albastru. Un perete mai inchis, unul mai deschis, restul alb.Si asta desi chiar nu le am cu albastrul deloc. Mi s-a nazarit mie ca io-mi fac camera cu iz marin
..acu sunt curioasa...e sau nu e flacau? ca io nu mai zugravesc camera inca o data nici taiata!!
Cristina distractie placuta la Burj diseara! Si LA MULTI ANI pentru aniversarea casatoriei! Si daca la anul te intalnesti cu Dandusa la mare, poate-mi zice-ti si mie cand, a mea bunica e in Constanta, si eu imi fac planuri ca vara viitoare sa mi-o petrec la ea!!
Dandusa distractie placuta la nunta!
Fetelor din Bucuresti..va invidiez. As veni si eu la intalnire, dar parca tot e cam departe..![]()
Carilemanu te inteleg. Despre care 90% din fete vorbesti??? si daca suntem cateva mai lenese si intram mai rar, fii sigura ca intratul asta sporadic nu are nici o legatura cu Miro. Si pana la urma daca te plictisim si te innecam in logoree, nu vad de ce te mai logezi.
Gata. Ma duc la nana. Va pup si va urez o duminica frumoasa.
17+
chinico spune:
Am uitat..caldurile astea ma omoara.
Zina nu mi-am masurat burtokul, dar cred ca e maareee..ca se tot mira lumea ca numai in luna a 4-a sunt...
Cat despre nasi..nu ne-am gandit inca. Nasii nostri de casatorie stau la 100 km de noi, si pentru bebe i-am vrea mai aproape. Cam atat...
17+