probleme ciclu

probleme ciclu | Autor: georg

Link direct la acest mesaj

Buna din nou.
azi am fost la medic ca sa fac analizele de sange. Am o problema, de doua zile am sangerari numai cand urinez in rest doar cateva picaturi dupa ce merg la baie dar am eliminat un cheag de sange mai marisor cat un deget mic. As vrea sa stiu daca ati avut careva problema mea. Dupa eliminarea cheagului temperatura care pana atunic era 37 si ceva a scazut la 36,8. am dureri mari cand merg la toaleta doctorita a zis ca nu este avort ci infectie urinara. Sani tot mari sunt si durerosi, ce credeti ca pot avea? infectia urinara poate intarzia cm si sa-mi provoace dereglari hormonale.
merci de raspuns

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

georg
Buna sa-ti fie inima!! Da te rog mai multe informatii: in a cata zi a ciclului esti?Cel mai bine ar fi sa-ti faci un control amanuntit si la vezica... Nush ce sa zic... o eco amanuntita... poate fetele dau si alte sfaturi...eu mai am scurgeri cu cheguletze de ma mai banui de avort menstrual...sau de vreo mica anexita...dar doar la ciclu...nu in afara perioadei cu pricina! Multa sanatate iti doresc
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Georg, eu am avut acum vreo 2 ani o problema de genul acesta, m-am speriat foarte tare, urinam cu sange si aveam niste dureri groaznice. Mi s-a spus ca este cistita si mi-a dat tratament, in cateva zile a trecut si nu-mi aduc aminte sa-mi fi dereglat CM-ul.

Sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georg spune:

buna ,
pentru mai multe amanunte eu trebuia sa am ciclu pe 1 iulie chiar inainte cu cateva zile de a veni ciclul sani au inceput sa ma doara dar mai tare ca de obicei si au inceput sa creasca incat acuma cred ca am un numar mai mare la sutien . Cm nu a mai aparut am inceput sa simt odurere mica in partea dreapta pana acum doua zile cand am inceput sa urinez cu sange nu este ca si la ciclu pentru ca nu este deloc abundent curge numai cand merg la toaleta si putin dupa aceea.
testul de sarcina era cu a doua linie putin roz dar eu zic ca era mai degraba negativ si l-am facut dupa 10 zile de intarziere. Eu mi-am facut niste analize de urina prin 15 iunie si au aparut semne ca as avea infectie urinara mai ales ca mergeam tot timpul la toaleta dar de la intarzierea cm mergeam si noaptea.
Ei sper ca v-am lamurit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

georg, parerea mea este sa-ti faci niste investigatii mai ample, sa afli clar daca este vorba de o infectie urinara sau de o sarcina ectopica - Doamne fereste!

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

Mergi la inceput

Buna
Pana in cele din urma am fost insarcinata dar din pacate am avut un avort spontan. Doctorita zice ca trebuie sa astept doar pana la cm si apoi pot incerca din nou. Dupa ecograf rezulta ca nu am ramas cu urme, asa de luna viitoare din nou la munca. Desi am citit ca nu efortul fizic conteaza la avorturi in primele luni eu totusi cred ca asta a fost pentru ca eu am lucrat fizic si durerile in partea dreapta au inceput dupa efort.
Oricum acuma ma simt mai linistita ca macar pot ramane insarcinata ca pana acuma am crezut ca am probleme.

Mergi la inceput

Am uitata sa pun o intrebare avand in vedere ca am avut simptemele unei sarcini extrauterine este posibil ca avortul sa fie spontan pentru ca unii mi-au zis ca fiind ca a fost spontan nu putea fi extrauterina. este adevarat?
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

georg
Nu cred ca a fost extrauterina!
Da te poti apuca de treaba luna viit. daca nu a mai ramas nimic pe acolo si e curatat locul...
Multa bafta!
DANY

Mergi la inceput