Propun ca intre momentul cererii de inchidere de cont si inchiderea propriu-zisa sa existe un interval de 24 de ore.
ileana - eu cum primesc un mesaj de acest gen pe mesaj privat - incerc sa fac in acelasi minut actiunea = pentru ca am multe pe cap si nu am timp si nici spatiu pe creier sa imi propun sa mai astept inca 24 de ore. si dupa asta ce sa fac - sa le scriu: iuhu ce faceti, v-ati razgandit sau nu?
eu asum ca aici este un forum de oameni maturi si cred ca fiecare trebuie sa inteleaga ca discutiile nu se pot incheia in acord si aplauze, ca exista diversitate in idei si personalitati ...
si eu am luat multe mingi in freza ... dar ce era sa fac sa imi sterg contul, sa sterg forumul?
Ai dreptate, Mirela, in principiu gindesc la fel ca tine, motiv pentru care e exclus sa cer vreodata inchiderea propriului cont ( ).
dar ce ne facem cu cei mai....cum sa zic... mai impetuosi... dar pe care ii iubim?
In fine, intre timp am constatat ca exista precedentul redeschiderii unui cont inchis la cerere.
Drept care m-am mai linistit.
cine vrea re-deschidere sa imi trimita email (info@desprecopii.com)
apropo: sunt unii care au cerut inchiderea contului si incearca sa se re=inscrie cu alt nume: atentie asta nu se poate. ideea este ca, ma asptept la maturitate in decizii si la mai multa toleranta.
mersi ileana.