polygynax - help.

polygynax - help. | Autor: enuta

Link direct la acest mesaj

dragele mele, am fost ieri da doctor si mi-a gasit secretia can nasoala drept pt care mi-a dat ovule cu polygynax si tantum rosa pliculete. Am citit pe prospectul ovulelor si acolo scrie ca pe prioada sarcinii nu se recomanda folosirea lor,nu stiu ce sa fac sa le iau sau nu. Avem si noi 35 sapt. A mai patit cineva asa ceva, care este parerea voastra, va rog.
Va pup.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

stiu persoane care au facut tratament cu polyginax in trim 3 de sarcina.daca ti-au fost recomandate de medicul tau cu siguranta nu iti pot face rau.stie el ce zice!sanatate si nastere usoara!

octy14,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

am folosit si eu in trim 3 de sarcina. n-au fost probleme. ideea e ca trebuie sa nasti si e bine sa n-ai vreo infectie, sa nu ia bb (asta daca nasti normal).

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enuta spune:

Multumesc mult de tot fetelor pt raspunsuri. Am sunat-o si eu pe doc si mi-a spus ca sa nu-mi fac probleme ca nu afecteaza bb-ul, sa le iau cu incredere.
Am inceput tratamentul si sper sa nu mai am probleme.
Mai am si eu o intrebare la voi dc pe voi in ultimele sapt. va cheama cat mai des la spital, ca peminem-a chemat dupa 3saptamani, avem acum 36 de sapt. (DNP 23-25 iulie 2006) si m-a chemat pe 11 august, fara eco fara nimuc, e normal? Am intrebat-o de eco si a zis ca nu e cazul sa fac ca am facut una acum 1 luna e bine bb, ca fac atatea eco? Nu mi s-a parut normal, poate imi va cere sa fac mai incolo, nu stiu.
Voi ce parere aveti?
Va pup.

Mergi la inceput