Cine canta la voi in casa: cocoshul sau gaina?
Raspunsuri - Pagina 4
Lemoni spune:
Frumos subiect,haaaaa eu deja sunt ragusita de atitea serenade!Norocul meu ca ii place muzica mea.
Rufus spune:
Eu zic ca gaina. Cocosul, zice ea.
Cine sa ne inteleaga?
Ei, daca intrebai care canta mai tare, poate se gasea o comparatie...
poze multe cu noi
roxanik80 spune:
Pana acum 3 luni cantam amandoi odata , alteori pe rand si tot asa toate bune si frumoase pana a aparut Antonio si de cum a aparut a inceput sa cante doar el. Lumea toata se invarte in jurul lui si nu dansam doar noi si bunicii si matusile,etc. E o nebunie toata lumea sta drepti.Sa mai creasca putin si inversam rolurile. Noi spunem ca vom reusi, vom mai vedea.
IEPU spune:
La noi e tare bine. Cantam acelasi lucru in 95% din cazuri. Asa ca nu conteaza cine canta.
Cand suntem in restul de 5% ne face placere sa il lasam reciproc pe celalat sa cante pentru ca nu sunt chestii importante (de exemplu marca de salam de cumparat ).
lavinai spune:
quote:
Initial creeata de Tzuni
..... canta "gaina" la modul destept - adica ii dadea impresia "cocosului" ca el e seful. Dar, nici pe departe...
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
asta e metoda perfecta!!! si la noi e la fel!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Adrianai spune:
Eu recunosc. La noi cam canta cocosul.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
giulia71 spune:
...cantam cu totii!!!
e o lalaiala generala de nu te intelegi om cu om!
da' cateodata e asa frumos
Sa auzim de bine ;)
Didona spune:
La noi cucurigul cocosului estompeaza mereu cotcodacitul gainii. Ba, mai nou, tot bate moneda ca degeaba se mai chinuie, daca tot cotcodaceste din creier de...gaina.