Endometru,ovulatie,monitorizati,TB,gravi 133

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna fetelor ,
merci monica pt raspuns....si te felicit pt gemeni ,doamne ce bucurie tre sa fie in sufletul tau!!
sarcina usoara si bebei frumosi ,destepti si sanatosi!!

chiar ar fi un vis aproape nerealizabil pt mine sa am gemeni...dar ce mult mi-as dori..!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

He, heee, Floricica draga... nici nu stii de unde sare iepurele. Pt. mine o sarcina normala parea un vis nerealizabil. Serios vorbind, daca faci tratament de stimulare sau FIV ai sanse mari sa te trezesti cu mai multe bulinute.

Monica 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Felicitari, Monica! sa-ti traiasca inimioarele si sa creasca mari si sanatoase :)
Eu astazi am fost sa-mi fac injectia si am rugat-o pe asistenta sa-mi puna stetoscopul pe burtik sa-i auda inimioara lui bb si mi-a zis ca se aude asa de bine :) ai sa vezi ce frumos este!
Floarea de colt, eu urma sa fac fiv, aveam totul pregatit si exact in luna de dinainte de FIV am plecat in concediu si am venit 3 :) deci important este sa crezi in minuni, se pot intampla, garantez eu, Dumnezeu este mare!

Pupicei, Ingeras 18+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Monica e o veste extraordinara Felcitari si sa ai copilasii sanatosi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Monica FELICITARI!!!! Sanatate multa tie si bebeilor !!
Sa ne dai numai vesti bune de acum incolo!!

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Monica_b felicitari pentru cele doua inimioare ale tale!! Multa sanatate si sarcina usoara! Si mie mi s-a prescris o stimulare cu Clomifen, pentru urmatoarea IA. Dar mie i-mi e cam frica de stimulare, clomifenul am inteles ca e slabut, dar nu exista posibilitatea formarii chistuletelor? Tu ai facut stimulare, din cate am inteles si cu Clomifen, cum l-ai suportat?

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Wow! Ce-mi vad ochii: Monica are 2 inimioare in burtica!!! Bravo,sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
(Vreau si io retetaaa....)

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Buna dimineata
Eu nu prea am scris la aceasta sectiune...ca sa nu postez aiurea-n tramvai
Felicit din toata inima mea proaspat-gravidoasele si le urez sarcina usoara si bb sanatos/ bb-ci sanatosi
Am si eu o nelamurire... si niste intrebari in acelasi timp...
voi face inseminare in august si dr. pleaca in concediu pe 5 ...eu nush daca voi ovula natural pana atunci! cer si eu un sfat... as vrea sa fac stimulare cu clomifen de azi ziua 2 pana in ziua 6 inclusiv..asta ca sa fiu sigura ca ovulez...fac bine? eu ovulez natural dar nu cine stie ce productie...endometru bun iar foliculi unul mai mare si restul mai plapanzi!!eu am mai facut in tinerete stimulare cu clomi' chiar 2 o data/ 3 o data dar nu mai fac prostia asta!!
As vrea acum 1 clomi' pe zi 5 zile!! oare gresesc???
Pb. e ca eu nu mai am un medic al meu..am pendulat din floare in floare ca multe alte fete dar nu m-am oprit la nici unul!!...si chiar daca m-as opri cam toti acum sunt in concediu!! . La cine mi-ati recomanda sa ma duc? dna dr. m-a chemat in ziua 12 la eco dar eu vreau sa ma monitorizez in paralel mai devreme!! sa am 2 pareri!
Poate ma ajutati cu niste sfaturi/ raspunsuri!
Va multumesc anticipat
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

quote:
Initial creeata de alinanic

Buna fetelor,
A mai facut cineva stimulare cu Ova-mit?
Mie mi-a dat 2/zi din ziua 3 pana in ziua 8, dar mi-a zis sa le iau seara si in ziua 8 sa ma duc la eco si-mi spune daca sa mai iau si pastilele din ziua 8. Am fost la eco in ziua 7(ziua 8 era sambata). La eco: endometru 3.6mm, ovarul stang folicul de 9 mm, ovarul drept folicul de 9 mm, fara lichid in Douglas. Doctorul nu prea a fost multumit si mi-a zis sa iau Ova-mit si in ziua 8 si in ziua 9. Nu mi-a dat prea multe explicatii. Trebuie sa ma duc in ziua 10 din nou la eco.
Aveti idee cat trebuie sa fie foliculul si endometrul in ziua 7?
m-am cam speriat. Nici nu stiu ce sa mai cred.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Danyalo, vrei sa faci stimulare fara recomandarea si supravegherea unui medic? Parerea mea e ca ar trebui sa te opresti asupra unui medic, inaite sa incepi stimularea, insotita neaparat de monitorizare eco. Inseminare cu cine faci? Din pacate, eu nu prea am experienta cu doctorii, asa ca ma abtin de la recomandari...
Alinanic, probabil ca organismul tau nu a raspuns bine la Ova-mit, intr-adevar, valorile sunt cam mici, mai ales endometrul... am facut doar de 2 ori stimulare, asa ca nu pot sa iti spun cat ar trebui sa fie valorile in ziua 7... Ia in continuare, asa cum a zis medicul, se va orienta el luna viitoare, probabl iti va mari doza sau va schimba tratamenul...
Weckend placut tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput