Endometru,ovulatie,monitorizati,TB,gravi 133

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

BUBULE...eu nu stiu ce sa zic...as vrea sa urlu,sa tip ca sunt fffff fericita pt tine...dar mi se pare ciudat cum celelalte teste nu au afisat nimic.
eu zic sa fugi acu repede cat te tin piciorusele la eco.....
deja se vede ce.i acolo!te rog io nu mai sta...fugi la eco si daca e cu okisori......spune.ne repede...sa pot sa ,,mor ,,linistita de fericire in seara asta...ca v.am vazut pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

oana: mai am rabdare...mai fac niste teste de urina sa vad ce mai zic...ideea este ca eu ma tot gandesc ca e posibil sa fi abut o ovulatie mai tarzie...prin Z24-25 si sa se fi prins ceva atunci (visez, desigur!!!) si acum ar fi 13 zile de-atunci...e singura explicatie. sau testul e fals pozitiv! dar clear blue????!!! sau e SEU...

sa stii ca eu cred ca tu esti gravii dar ca ai avut ovulatia mai tarziu si de-asta inca nu se pozitiveaza testele. Mai ai rabdare vreo sapt si mai fa un test

sheri: luna asta o faci lata! sunt sigura!

bubuleana

Mergi la inceput

FELICIA,PICCA....

eu sunt in ceata rau.z 35
nici urma de rushi.am dureri de burta,temp.37,1 dimineata si 37,5 dupa amiaza,2 teste clearblue negative...z30...34.,scurgeri albinoase<ce.o mai fi si asta?>,sunt f debusolata.

Mergi la inceput

BUBULE...ptiu ptiu ptiu.....bate peste gura si sa nu te mai aud ca.ti pui diagnostice de astea.

eee,acu toate avem asta?si CHIQUITITA,si TABI,si EU,SI TU.....hai toata lumea sa prezinte poponetu sa.si ia portia de nana.
doamne fereste,da noi eram fete grozave si nu niste paranoice.gata sa nu mai aud!
BUBULE...as fi in culmea fericiriisa fii si tu gravidutza...
cred ca nu m.as bucura nici la testu meu asa...
gata,cred ca nu mai pot dormi la noapte...stau ca pe ace...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

picca,se pare ca toate venim azi cu vesti bune;n-ai nici o grija,acum prolactina este acolo unde trebuie sa fie si asa va ramane ai sa vezi.Si poate se intampla minunea si la tine incurand

felicia ,gata de acum s-a zis cu butoiul!!il tinem la distanta de 1km,asta asa pt siguranta statului si cu toate fortele inainte

adela,iti spun absolut tot ce doresti despre acest tratament (ca la oricine de altfel) in limitele pe care le stiu si eu;da-mi numai PM daca vrei sa afli ceva

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

BUBULE...unde ai fugit?cumva la eco?

ma lasi sa ma perpelesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

oana: nu am fugit nicaieri, sunt p-aici dar nu prea mai am nimic interesant de zis vedem cum iese testul de maine si-ti tin pumnii si tie

bubuleana

Mergi la inceput

eu n.as vrea sa ma mai amagesc...

dr parca pot?stii ca am sunat la spital sa ma iau cu aia la harta de ce nu fac BETAHCG .si mi.au zis ca dak vreau imi fac da e gata in 10 zile.
stiu si eu...am 2 ,nu unu ci 2 teste negative...si mari dereglari in portofoliu de pana acu...desi..ce sa zic in ulimele 3 luni a fost ceas.
singurul lucru real e temp.restul pot fi din alte cauze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bubule, nu stiu ce sa zic... poate un test de sange? Ca sa stii sigur...Oricum, asteptam testul de maine, si ne mai pronuntam apoi!
Oanabbb, cu rabdarea treci marea... o prietena a a avut 3 teste negative timp de 2 sapt de intarziere, si era insarcinata! Deci se poate!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Da Bubule asteptam testul de miine - eu iar cumincior astept - poate e o minune

Aliona

Mergi la inceput