Azoospermie - cap 4 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Nusy, luni l-a programat pe sotul meu si nu i-a spus nimic de plecare... Fetelor, ati vazut-o pe fetita doctorului? O scumpa!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ca si tatal ei,de altfel,nu? Am vazut-o doar in poza de pe birou.

Nusy

Mergi la inceput

Da, i-am spus si eu ca-i seamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Multumesc tuturor ptr incurajari si sfaturi !
Avalon...nu am facut confuzie, intr-adevar BIG M mi-a spus ca nu avem sanse la FIV , tocmai de aceea m-a intristat atat de mult
Dr M mi-a spus , in schimb, povestindu-i de tratamentele indelungate ale sotului,ca , de obicei, aceste situatii "merg din rau in mai rau "(acestea sunt cuvintele ei ), adica sanse de imbunatatire a spermei , din experienta ei, nu exista.
Daca ati sti (adica sigur stiti si voi )cat de mult imi doresc un copil al sotului meu...cand ne-am casatorit ma si gandeam ce copil frumos voi avea cu el,brunet, cu parul cret si cu ochi albastri...offf,offf, vise...
Nu va mai spun de starea lui de spirit, stiind ca nu va putea avea propriul lui copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Iazmin...imi pare rau ca si la voi situatia e destul de proasta, dar uite ce spun fetele noastre dragi pe aici...
Spre deosebire de mine tu ai demarat procedura FIV si deci poti continua, trebuie sa reusesti ,ma gandesc si eu de acum tot mai serios la asta...
Bafta multa iti doresc , hai vino cu vesti bune,sa ne fii un exemplu ca se poate, sa contrazicem doctorii care sustin contrariul...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carry

Multumesc tuturor ptr incurajari si sfaturi !
Avalon...nu am facut confuzie, intr-adevar BIG M mi-a spus ca nu avem sanse la FIV , tocmai de aceea m-a intristat atat de mult
Dr M mi-a spus , in schimb, povestindu-i de tratamentele indelungate ale sotului,ca , de obicei, aceste situatii "merg din rau in mai rau "(acestea sunt cuvintele ei ), adica sanse de imbunatatire a spermei , din experienta ei, nu exista.
Daca ati sti (adica sigur stiti si voi )cat de mult imi doresc un copil al sotului meu...cand ne-am casatorit ma si gandeam ce copil frumos voi avea cu el,brunet, cu parul cret si cu ochi albastri...offf,offf, vise...
Nu va mai spun de starea lui de spirit, stiind ca nu va putea avea propriul lui copil...

Carry, din pacate si noi am constatat ca in urma tratamentelor situatia a fost dezastru (nu ca o consecinta a lor, desigur, ci pentru ca asa este, realiatea e ca nu exista remediu pentru problemele masculine)... din cauza asta cad uneori situatia mi se pare fara iesire si devin ingrozitor de nesigura... Sansele sunt minime, dar cred ca trebuie incercat macar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor,
Cred ca toate de-aici suntem in situatii disperate, avand in vedere ca avem cele mai mici sanse de reusita sa putem deveni mame.Dar nu trebuie sa devenim pesimiste...De ce?Simplu : trebuie sa luptam!
Sunt o azoo care lupta alaturi de voi!Sunt o azoo careia ii este teama de ce sau nu se va intampla in viitor!Sunt o azoo care plange atunci cand stie ca realitatea este alta decat si-ar fi inchipuit!Sunt o azoo care va citeste zilnic!Sunt o azoo care va iubeste si va incurajeaza, pentru ca astfel ma incurajez si pe mine....Mai avem 2 saptamani si mergem la dr S si sper SA NU MAI FIU O AZOO!
Va iubesc si haideti sa luptam impreuna!

Mergi la inceput

Curajoasa esti Andra, draga mea! Eu recunosc ca uneori ma paraseste curajul si in locul lui vine fantomatica ingrijorarea... uf, ce-as da sa scap de ea!
Incerc, incerc! Promit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Bravo, Andra...Hai Avalon! Si eu astept cu infrigurare sambata viitoare sa vedem ce s-a mai intamplat cu gigeii...sper din tot sufletul sa fie mai bine.Pana una-alta merg maine la Constanta sa-mi fac eu o eco...sa vedem ce fac foliculii,endometrul...Sper sa fie si la mine bine.Va

Nusy

Mergi la inceput

Te asteptam cu vesti bune, nusy!

Mergi la inceput