Wrap in Romania

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

oare ar trebui sa deschidem un subiect nou? ca asta a trecut binisor de 20 de pagini

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

khrisu, mai vrei wrap? N-am primit mesajul tau pe PM. Da-mi de stire please.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Ti-am mai trimis si acum un PM(in total 3) dar am primit urm mesaj "Scuze, lbelciug nu accepta mesaje private"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

eu am folosit wrap cand era alex mai mic....acum iesim pe jos sau cu tricicleta...dar a fost super sa-l port in wrap....

am gasit o galerie de imagini cu vedete care isi poarta pustii in sling, wrap
http://stores.ebay.com/For-baby-and-you/Picture-Gallery.html
...poate un sling m-ar tenta acum, ca il pui mai usor pe copil in el..ca mai oboseste cand mergem pe jos in oras....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

khrisu, nu am primit nici un PM de la tine si cred ca e o problema a forumului pt ca eu primesc de la alte persoane PM-uri. Ti-am trimis si eu unul acum. Daca nu ajunge, scrie-mi te rog pe emailul liviana_ro@yahoo.co.uk.
Arleena, super pozele din linkul dat de tine. Mi se pare insa horror cele cu suzete si dinti. Slingul pare fain pt ca nu trebuie infasurat asa mult pe corp, insa wrapul are avantajul ca poti pune copilul in mai multe moduri.
Si eu sunt de parere ca ne trebuie un capitol nou.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

gata, am deschis subiect nou aici

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput