Wrap in Romania

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns losandu spune:

eeeeeee ........ e ok bleu, imi doresc cat mai repede ca mi-a terminat printesa mea spatele; cum putem face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

gata, le-am maritat pe amandoua. dar daca mai vrea cineva, as putea sa mai fac, daca tot am prins ideea

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Intamplator am gasit subiectul asta... Nu am vazut pe nimeni pana acum purtand copilul in wrap. Am bocit juma de ora cand am vazut ce simplu e sa-ti tii langa tine tot timpul puiul.. maine merg sa caut si eu o bucata de material si-o sa arunc naibii port-bebele chiar daca e chicco. Offf daca stiam mai devreme ..bebele meu are 9 luni acum si nu-i place deloc in landou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am facut pt o prietena un wrap si mi-a mai ramas material. Daca vrea cineva, ii pot trimite prin posta.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

buna
am si eu nevoie de un wrap ptr o fetita.nu vrea sa stea nici in carut, nici in port-bb si are 2 luni deja.
si mai am nevoie de unul ptr o mamica forumista, se numeste Joy, nu stiu dc a scris. dc imi puteti face,stau in berceni, dar vin oriunde la intalneala. le platesc bineinteles.
mercic mult.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

DAAAA vreau eu lbelciug..spune-mi cum facem??? iti trimit adresa mea...multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

khrisu, da-mi un PM cu adresa ta si iti trimit wrapul prin posta. Este de culoare bleu si arata asawww.flickr.com/photos/10550092@N08/1612967827/in/set-72157602463612498/" target="_blank">asa.
mirib, deci tu vrei 2 buc? Zi-mi sigur ca sa stiu. Eu locuiesc in Rahova si cel mai sigur ne putem vedea sapt. viitoare (daca poti veni tu aici).

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput

da khrisu, e incredibil cat e de simplu cu wrap-ul. imi pare rau ca nu am descoperit metoda asta decat la al patrulea copil, de multe dureri de spate m-ar fi scutit
Miri, inteleg ca Khrisu a rezolvat cu materialul de la Liviana, ramane ca vrei sa-ti fac eu sau te descurci singura? e foarte simplu de facut, mai greu e sa cauti un material potrivit si sa ai timp sa faci 11 metri de tiv
pana acum eu am tinut copilul in pozitia asta, dar a inceput sa nu-i mai placa sa stea cu nasul la mine-n san, si ma cam incurca si la treaba, ca da mereu din picioare. asa ca mi-am facut curaj si am incercat sa-l pun in spate asasi e grozav. vede si el mai bine si nici nu ma mai incurca cand bucataresc

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

aa, acum am vazut ca te ajuta Liviana si pe tine. s-a rezolvat atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Poate am eu 2 maini stangi , dar de cand s-a mai racorit si avem si eu si el mai multe haine nu am mai reusit sa il asez comod . Ba chiar dupa ce termin de aranjat sunt transpirata si gata obosita de imi vine sa ma asez si sa nu ma mai ridic. Oare e din cauza celor 15 kg ramase de la sarcina si care ma incomodeaza pe mine si numai cand ma spal pe dinti
Liviana, ai vreo tehnica anume de impachetat? Dar alta pozitie de purtat, ca eu sunt mai piticuta si picioarele lui mai au putin si imi ajung la genunchi

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput