Wrap in Romania
Raspunsuri - Pagina 22
losandu spune:
eeeeeee
........ e ok bleu, imi doresc cat mai repede ca mi-a terminat printesa mea spatele; cum putem face?
adita spune:
gata, le-am maritat pe amandoua. dar daca mai vrea cineva, as putea sa mai fac, daca tot am prins ideea
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

khrisu spune:
Intamplator am gasit subiectul asta... Nu am vazut pe nimeni pana acum purtand copilul in wrap. Am bocit juma de ora cand am vazut ce simplu e sa-ti tii langa tine tot timpul puiul.. maine merg sa caut si eu o bucata de material si-o sa arunc naibii port-bebele chiar daca e chicco. Offf daca stiam mai devreme ..bebele meu are 9 luni acum si nu-i place deloc in landou
lbelciug spune:
Am facut pt o prietena un wrap si mi-a mai ramas material. Daca vrea cineva, ii pot trimite prin posta.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
miri__b spune:
buna
am si eu nevoie de un wrap ptr o fetita.nu vrea sa stea nici in carut, nici in port-bb si are 2 luni deja.
si mai am nevoie de unul ptr o mamica forumista, se numeste Joy, nu stiu dc a scris. dc imi puteti face,stau in berceni, dar vin oriunde la intalneala. le platesc bineinteles.
mercic mult.
Mirela si David - 23.12.2005
lbelciug spune:
khrisu, da-mi un PM cu adresa ta si iti trimit wrapul prin posta. Este de culoare bleu si arata asawww.flickr.com/photos/10550092@N08/1612967827/in/set-72157602463612498/" target="_blank">asa.
mirib, deci tu vrei 2 buc? Zi-mi sigur ca sa stiu. Eu locuiesc in Rahova si cel mai sigur ne putem vedea sapt. viitoare (daca poti veni tu aici).
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
adita spune:
da khrisu, e incredibil cat e de simplu cu wrap-ul. imi pare rau ca nu am descoperit metoda asta decat la al patrulea copil, de multe dureri de spate m-ar fi scutit
Miri, inteleg ca Khrisu a rezolvat cu materialul de la Liviana, ramane ca vrei sa-ti fac eu sau te descurci singura? e foarte simplu de facut, mai greu e sa cauti un material potrivit si sa ai timp sa faci 11 metri de tiv
pana acum eu am tinut copilul in pozitia asta, dar a inceput sa nu-i mai placa sa stea cu nasul la mine-n san, si ma cam incurca si la treaba, ca da mereu din picioare. asa ca mi-am facut curaj si am incercat sa-l pun in spate asasi e grozav. vede si el mai bine si nici nu ma mai incurca cand bucataresc
mamica de patru copilasi
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

adita spune:
aa, acum am vazut ca te ajuta Liviana si pe tine. s-a rezolvat atunci
mamica de patru copilasi
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

dicirstea spune:
Poate am eu 2 maini stangi
, dar de cand s-a mai racorit si avem si eu si el mai multe haine nu am mai reusit sa il asez comod . Ba chiar dupa ce termin de aranjat sunt transpirata si gata obosita de imi vine sa ma asez si sa nu ma mai ridic. Oare e din cauza celor 15 kg ramase de la sarcina si care ma incomodeaza pe mine si numai cand ma spal pe dinti ![]()
Liviana, ai vreo tehnica anume de impachetat? Dar alta pozitie de purtat, ca eu sunt mai piticuta si picioarele lui mai au putin si imi ajung la genunchi ![]()
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!