al cui e copilul?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Jocelyn, ma refeream la copil, nu la barbat: resentimentele mele fatza de barbat le discutam acum?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Nu, dar mi s-a parut ca nu ai tinut cont de "datele problemei" cand ai dat raspunsul :)

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

analizeaza discret reactia amantului.... si vezi ce gandeste. el stie exact situatia (recte, ca poate fi sau nu al lui). discutati daca va convine sa cresteti copilul impreuna!
evalueaza potentialul sotului de a banui sau investiga ceva. evalueaza posibilele reactii pe care le poate avea. decide daac e cazul sau nu sa-i spui (pt ca-l cunosti!)

in rest....bucura-te de copil si lasa lupii moralisti pe margine!

partea cu adevarat neagra...e ca toate se platesc la un moment dat! dar...mizeaza pe mila si iubirea de oameni a Domnului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by NinaB

analizeaza discret reactia amantului.... si vezi ce gandeste. el stie exact situatia (recte, ca poate fi sau nu al lui). discutati daca va convine sa cresteti copilul impreuna!
evalueaza potentialul sotului de a banui sau investiga ceva. evalueaza posibilele reactii pe care le poate avea. decide daac e cazul sau nu sa-i spui (pt ca-l cunosti!)

in rest....bucura-te de copil si lasa lupii moralisti pe margine!

partea cu adevarat neagra...e ca toate se platesc la un moment dat! dar...mizeaza pe mila si iubirea de oameni a Domnului...

Asta e semnatura ta, sau tot Sirianei i te adresezi?

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Androix, draga mea... "aia" incununeaza ce-am scris mai sus!
de altfel, e o observatie de bun simt! perfect aplicabila in toate situatiile.... cand m-o lovi "metafizica", promit sa mi-o pun drept semnatura
altfel...nu ma cheama (nu dau nume) ca sa umblu cu Biblia si cadelnitza dupa mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu nu o sa inteleg niciodata cum se poate simti cineva ok traind in minciuna crunta. Am mai degraba impresia ca ar fi vorba nu de un copil, ci de un catzel ... vroia fata un catzelush, l-a cumparat si gata. Nimic nu mai conteaza ... daca ea a vrut catzel, e al ei si gata. Pai aici e vorba totusi de un copil ! Daca tot il faci, il asumi cu curaj, nu il arunci intr-o minciuna crasa doar ca sa te simti tu confortabil.

Mi se pare ingrozitor sa-ti minti partenerul de viatza si sa-l faci sa creasca copilul altuia ("evident, pt binele copilului" si nu pt confortul material pe care probabil fraierul de acasa ti-l ofera, si pe care amantul nu are posibilitatea sa ti-l ofere). Daca il creste in cunostiinta de cauza e cu totul altceva. Dar sa fie luat de fraier ...

Si ca sa nu fiu total off topic : copilul e al ei si al barbatului cu care il va creste, dar nu in minciuna.

Sibylle saptamāna 29
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

s-a mentionat undeva latura materiala si n-am vazut-o eu??????????? orice se reduce la aspectul material?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Uff ce situatie! tu cu cine vrei sa stai sa cresti copilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

E o situatie complicata, la prima vedere. Siriana a intrat in acest impas singura, cu buna stiinta, iar acum trage ponoasele. Minciuna inceputa cu amantul (scuze, dar asa se cheama cel cu care si-o trage o femeie casatorita) se poate continua, amplifica si asta fara nici un beneficiu.
Sfaturi...greu de dat. Cred ca mi-as rezolva problema cu cei doi barbati; dupa aceea, celui ales i-as comunica ca va fi tata. Ar putea fi o minciuna, insa cu siguranta, ar fi mai usor de sustinut.
Se poate sa nu iasa nimic bun, dar macar e un inceput. O posibilitate.
Oricum, multa bafta si...mai multa atentie!

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Elise, nu asa se pune problema; cand sarcina este urmare a FIV, donator, adoptie, etc., hotararea le apartine AMANDURORA! ori, cand ea si-a inselat sotul, a fost hotararea EI; situatia de aici nici nu se poate compara cu un FIV!
Mai exista o solutie: sa faci testul de paternitate numai amantului si daca e copilul lui, ramai cu el, daca nu- ramai cu sotul si iti vezi de viata si sper ca din toata povestea asta ai inteles cat e de gresit sa inseli!!!
Ca daca ii spui sotului si in final se dovedeste a fi copilul lui, tot n-o sa uite tradarea; imagineaza-ti urmatorul scenariu: sotul tau iti spune intr-o zi ca te-a inselat si amanta e gravida; daca se va dovedi ca copilul amantei NU este al sotului, ci al altui barbat, tradarea tot acolo ramane; faptul ca nu e copilul lui, nu inseamna ca el nu s-a culcat cu alta femeie; la fel si in cazul tau: faptul ca ar fi copilul sotului, nu sterge faptul ca tu l-ai inselat.
Parerea mea e ca sinceritatea e intotdeauna cea mai buna alegere, oricat de dureros ar fi adevarul, e de preferat minciunii si tradarii;
Sa ma ierti daca am fost dura sau am parut rea; pe cuvant ca nu vreau sa te supar! Dar, fa-i, totusi testul amantului si daca poti sa traiesti langa sot o viata ascunzandu-i faptul ca l-ai inselat, atunci pune toata intamplarea asta cu amantul in spate si mergi inainte cu sotul tau si copilul vostru!
Iti doresc sa-ti fie bine si sper sa te linistesti, de dragul acelui sufletel ce-l porti in pantece!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput