Itinerar magazine rochii mireasa! Help
Salutari tuturor!
Dragi foste si viitoare miresici va rog sa ma ajutati!
Pe 28 si 29 iulie vineri si sambata am 2 zile sa imi gasesc rochia de mireasa in Bucuresti. Daca o gasesc vineri, cu atat mai bine !
Stiu ca e f putin, dar nu am timp mai mult ca tb sa revin in UK.
Eu am lista cu adrese magazine, insa poate mai sunt si alte locatii de care eu nu stiu si ....habar nu am de unde sa incep si unde sa termin.
Bugetul e in jur de 20-23 mil numai pt rochie, deci imi tb magazine acceptabile ca pret.
Va rog sa va uitati un pic la lista mea de magazine si eventual sa veniti cu sugestii :
Agnes Toma ALB SI NEGRU
Unirea Shopping Centre etaj 3
Piata Victoriei Complex America House
0213030320
Agnes Toma in magazinul Unirea sau pe Stefan cel Mare, pe langa stadionul Dinamo
TASHA
Feeria Carfour 0213106966
Donna Alba
Wedding Shop "No Surprises"
Str. G-ral Grigore Ipatescu nr.14
Sector 2, Bucuresti
tel 021-2529835
www.nosurprises.ro
Mariaj Lux SRL
Sos Kiseleff 31 tel:0040213188463 rochii Demetrios
021-3205656 sau 0720-216887
2221820
Christian Philippe strada Smardan, pe langa Lipscani (parca e unul si pe Lipscani
Salon Gabriela str. I. Campineanu 8 sau 14 parca, oricum pe langa Universitate
Casa Ioanin(Str. Gabroveni, in blocul SHERIFF'S, vis-a-vis de COCOR).
Magic Bride
Bucuresti, str Emanoil Porumbaru 83A, sector 1
Tel: 222 17 04, mobil 0743 074 032 , 0722 299 002
www.magicbride.ro Piata Charles de Gaulle
Casa de Moda Florenta
Bucuresti, Str. Lipscani nr. 82 (sediul central)
Parter Magazin Cocor
Str. Lipscani nr. 39 - Magazinul "Trusoul"
Tel: 021 312 5530, 0722-281 844, 0723-195 577 [detalii]
Multumesc!
Cristina
Raspunsuri
Raza de soare spune:
quote:
Initial creeata de CryssUK
Agnes Toma ALB SI NEGRU
0213030320
Agnes Toma in magazinul Unirea sau pe Stefan cel Mare, pe langa stadionul Dinamo
Christian Philippe strada Smardan, pe langa Lipscani (parca e unul si pe Lipscani
adaugiri:
-Agnes Toma nu mai exista pe Stefan cel Mare
-C. Philippe exista si pe Lipscani, cum iesi din pasajul Sf Gheorghe si intri pe Lipscani, tot inainte...e undeva pe dreapta, pe colt; e mare si il vezi sigur.
-salon Gabriela: nr 8
-Ioanin exista si in magazinul Cocor, la et 3
Apropos, la Generale cum s-a rezolvat?
Sper k ti-am fost de ajutor.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
olguttza spune:
Tot in Cocor, la et. et.3, Casa Gioconda. Vazusem anu trecut niste rochite tare frumoase, din brocart...si deloc scumpe!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
maimu spune:
Mi-as permite sa fac o adaugire
Pe b-dul decebal de la rond alba iulia spre muncii e pe partea dreapta un magazin MISTRAL cu portocaliu e magazinul
si are rochii f dragute sunt din SUA de la bonny la preturi destul de rezonabile zic eu
ce mi-a placut mie erau intre 11mil-16mil
Mie mi-au placut f mult , sunt mai deosebite fata de toate tampeniile din oras eu nu mi-am luat ca mi-a adus cineva direst din SUA da la pret sa stii ca am dat 15 mil asa ca acolo sunt chiar rezonabile
Nu stiu dc o sa-ti placa dar eu zic ca merita sa dai o guga si pana acolo, mai ales dc ajungi pana la unirea nu mai e mult pana acolo
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Bafta la gasit rochita!
Darria spune:
Cristina, am auzit ca white lady si-a deschis anul acesta mag. in Bucuresti dar nu sunt sigura ca asa e. Poate iti spun miresicile din Bucuresti daca asa e.
http://www.whitelady.ro/contact.html
Pe site nu au toate modelele.
Bafta la gasit si spor la cumparaturi.
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
sunnyday spune:
Adaugiri la lista:
Casa Creal, et.3, mag. Victoria (Victoriei colt cu Lipscani)
White Lady are magazin chiar la inceputul Lipscaniului (dinspre Sf. Gheorghe) parca tot et.3
Succes la gasit rochita
Freia spune:
da mag de la White Lasdy s-a deschis si in Bucuresyi la inceputul strazii Lipscani intr-o cladire renovata. La parter are chestii de decor, iei liftul si mergi la etajul 3.
Mai ai pe Smardan magazinul White Weding www.whitewedding.ro preturi acceptabile si catalogul pe anul asta are niste modele superbe.
Freia si " target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC
CryssUK spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Initial creeata de CryssUK
Agnes Toma ALB SI NEGRU
0213030320
adaugiri:
-Agnes Toma nu mai exista pe Stefan cel Mare
-C. Philippe exista si pe Lipscani, cum iesi din pasajul Sf Gheorghe si intri pe Lipscani, tot inainte...e undeva pe dreapta, pe colt; e mare si il vezi sigur.
-salon Gabriela: nr 8
-Ioanin exista si in magazinul Cocor, la et 3
Apropos, la Generale cum s-a rezolvat?
Sper k ti-am fost de ajutor.
Deci Agnes Toma il gasesc numai in Unirii?!
Cu povestea cealalta am primit mail de la un consilier prezidential si zicea ca il trimit la MAE pt rezolvare si ma anunta cand se solutioneaza. Cam ciudat , dar mai bine decat deloc.
Oricum nu ma ami amrit in Uk, asa ca facem tot in Romania.
Va multumesc tuturor pt sugestii si o sa vizitez si magazinele pe care le-ati adaugat.
Astept si alte adaugiri!
Multumesc!
Pup,
Cristina
CryssUK spune:
Darria si Maimu,
Sunt uimita in mod placut de modelele Casei White lady si va multumesc din suflet pt link
Superbeee,finute, moderne, exact cum imi doresc
Aveti cumva idee cam ce preturi practica?
O sa incerc sa le trimit si un email maine!
Pup,
Cris
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by CryssUK
Deci Agnes Toma il gasesc numai in Unirii?!
Oricum nu ma ami amrit in Uk, asa ca facem tot in Romania.
In Unirea si pe Cal Victoriei. Pe Stefan cel Mare nu mai e de mult.
Ref la cll problmea, nu pot decat sa te felicit! in acelasi timp, iti recomand sa te interesezi dinainte si aici, sa nu risti vreo surpriza neplacuta.
Darria spune:
Cristina, la white lady, anul trecut preturile erau ft. bune. Mi-am luat rochitica direct din atelier si a costat doar 6.500.000 lei iar voalul(o parte lung cat rochia si o parte pana la talie) doar 350.000 lei(in Iasi, la alta firma, mi-l faceau cu 1 sau 1,5 mil).
Daca vrei sa mergi in Piatra la atelier spune ca iti explic cum sa ajungi acolo.
Aveau modele si mai dragute dar nu erau marimi pt. umflea Imi faceau si la comanda modelul dorit, intr-o saptamana(de obicei fac in 2 saptam. asa au zis atunci) dar mi-a placut ce am gasit.
Patronii au fost ft. ft. draguti, mai ales ea, a vazut o zuza care mai avea o saptam. si ceva pana la nunta si nu aveam rochitica si m-a ajutat.
Fusta si voalul l-au facut in 2 ore iar corsetul l-am gasit pe marimea mea. Au fost ft. draguti, ca altfel cred ca mergeam in pijamale la nunta
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)