Aspirante optimiste >20 ani (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicia, nu stiu ce sa rapund la intrebarea ta... Imi pare rau ca nu te pot ajuta... Dar cine ti-a recomandat sa mergi la medic oncolog? Un medic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Laurica: scumpa mea, hai sa-ti povestesc: deci luni si marti am avut secretia bej-maronie iar de marti noapte a inceput sa vina culoare rosie normala combinata cu maroniu (din cand in cand)dar fara cheaguri si in cantitate mai mica decat de obicei ...azi deja nu mai folosesc tampon, se mai ia doar putin pe hartia igienica ...deci azi Z2 se pare ca se cam termina CM si la mine tinea de obicei 5-6 zile De-asta eu inclin sa cred ca n-am ovulat luna trecuta si n-a avut ce sa elimine
tu ce parere ai?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Salutare dragele mele

Va multumesc din suflet pentru urarile de bine - sa va auda Doamne Doamne si sa fie bine. Am citit cu mult drag mesajele voastre-inca nu-mi vine sa cred ca sunt adresate mie, ma trec fiorii cind recitesc mesajele - simt bucurie si tristete(nu stiu de ce)in acelasi timp.

Nu am anuntat familia intreaga- doar sotul, mama, fratele si pe voi

Ma rog la Doamne Doamne sa aduca si in inimile voastre fericirea care o simt acum - sa va binecuvinteze cu un bebelus. Desi eu Il rugam sa ne binecuvinteze atunci cind crede el ca-i mai bine pentru noi, ii spuneam in aceleasi timp ,, te rog sa fie cind consideri Tu ca-i mai bine, dar vreau sa-ti in soapta spun ca noi vrem acum,,

Cu drag o +5 pentru viitoarele -dutze

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Aliona draga, te rog frumos sa o anunti si pe vecina ta cea draguta

Cum a primit sotul vestea ? sau hahaha

Tare mult ne-am bucurat pentru tine, sa stii

Ai grija de tine si de burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna la toata lumea!
Ce mult a trecut de cand nu am mai scris, iar atunci cand am facut-o tema era nunta.
Ca si voi imi doresc foarte mult un bebe. Atat de mult incat nu ma mai pot concentra la alte lucruri. Problema cea mare este ca sotul meu nu vrea nici in ruptul capului (in momentul asta). Tot o da ca nu avem bani, ca nu ne vom putea descurca, etc.
Imi dau seama ca nu va fi usor, dar la mine dorinta este atat de mare incat ma ia cu stare de rau numai cand vad vreun bebe.
Nu stiu cum sa-l conving. Ne certam in fiecare zi pe tema asta.
S-a lovit cineva de problema asta?

pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Iepumic stiu cum te simti, cat de nerabdatoare esti sa afli daca sa prins un mic samburel luna asta dar trebuie sa mai ai rabdare. Referitor la starile de foame si sfarseala cred ca sunt si din cauza stresului si nerabdarii. Eu am patit de multe ori sa am stari de voma si somnolenta si tot asa ma gandeam si cand veneau rusii eram tare dezamagita. Nu vreau sa te intristez dar mai ai rabdare pana saptamana viitoare si sa ne dai vestea ca te duci la odisee.
Te pupic si sa dea DD sa fii
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Luy ai perfecta dreptate - am uitat de vecina, dar si de feciorul ei care da vina pe motan

Pina trec 3 luni mii frica sa spun cuiva si ma tot invirteam pe linga sot cum sa fac sa ma inteleaga ca ,, ar fi bine sa-i spunem mamei lui cind o trece macar.... inca o luna,, , la care el ,, io ma gindesc ca ei o sa-i spunem cind o trece vro 5-6 luni, si ca sa nu ne scapam, cu vorba ne vom duce mai rar,, - am amutit - da cred ca stie sotul de ce nu spunem - iaca aici eu ma supun

Cum a reactionat sotul- nu am reusit sa- spun eu - a inteles de cum i-am deschis usa - ochii m-au tradat

Iepumic stiu ca esti arzi de nerabdare sa faci un test, dar mai asteapta o saptamina te rog eu - eu mi-am amintit de unicul simptom- stare de oboseala si somn cit incape - asta cu citeva zile inainte de ziua rushilor - tu vezi fii cuminte - daca vrei iti dau fratele meu pe putin timp sa ai timpul ocupat, eu tot cu probleme lui am uitat de test- el acum e la voi in Romania.

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna de dimi si multumesc mult de incurajari, fetelor.

luy, esti foarte haioasa. "uff" ala era din cauza nesigurantei si nerabdarii.
ayna,alionushca stiu ca trebuie sa mai am rabdare. Dar...e atat de greu. De fapt, ma cam indoiesc ca as fi , ar fi prea frumos...nu vreau sa imi fac sperante false...dar totusi...Cand am noutati va anunt!!!

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Buna fetelor.
iepumic stii ca speranta moare ultima si intradevar ca minunile se intampla atunci cand nu ne asteptam. Cel mai bine ar fi daca am putea sa nu ne mai gandim atat de mult la copii, dar asta este imposibil si la mine nu tine, oricat as incerca fac ce fac si tot ma gandesc si ma intreb oare cand o sa se intample minunea.
Va si sa aveti spor la treaba.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Asa este Ayna,cand incerci sa renunti la calcule,tratamente ,monotorizari chiar crezi ca o sa uiti total dar nu este asa!Eu am "renuntat" la calcule,dar stiu ca este perioada de ovulatie ,incerc sa nu ma mai stresez si am zis asa:ce-o fi o fii!Dupa cum vrea Dumnezeu!Daca iese bine daca nu iarasi bine!Simteam ca o iau razna!Toti din jurul meu asteapta sau deja au bbel,fina mea trebuie sa nasca...ma intelegeti nu?Momentan sotul meu bea Branca Ursului!Voi plecat in concediu totusi dotata cu o.b-uri!
Va pup si spor la treaba!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput