Aspirante optimiste >20 ani (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Se poate ramane insarcinata cu anexita?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

miramarmultumesc, astept luna septembrie sa vad dak fac laparo sau nu....

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Chiquitita - te tratezi de anexita si cand scapi de ea poti face si bebe linistita. Fina mea a avut anexita anul trecut - s-a trata si in iulie si-a pus in cap ca vrea bebe si i-a iesit din prima luna. Asta daca nu ai si alte probleme bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Miramar, m-am tratat si ziceam ca am scapat dar iar am dureri de MOR! Am auzit o vecina care zicea ca are metroanexita si a ramas si nici nu a pierdut sarcina, dupa cum ii spuneau doctorii. Nu stiu cu ce altceva sa ma mai tratez. Cica nu am alte probleme nici eu nici sotu (si de 7 luni tot nu avem rezultate)

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Loina felicitari, sarcina usoara, bb sanatos si sa mai treci pe la noi.

la mine, z 29 nu au venit rushii, v-am spus ca ieri in z 28 am facut test si a iesit negativ, deci daca nu vine o sa mai fac un test dar mai astept.
pupici si inca o data felicitari pentru Loina.

Geany luna viitoare va fi sigur, iti tin pumnii, fii optimista.

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

chiquitita eu am avut anexita acum cativa ani (nu ma durea nimic, am depistat-o la eco unde m-am dus ptc nu ramaneam insarcinata) si dr mi-a dat nush ce tratament pe care sa-l fac in timpul CM. Partea nasoala e ca nu mi-a spus sa ne protejam de o eventuala sarcina si ciclul nu mi-a mai venit ptc am ramas gravida, din pacate era SEU si mi-au scos o trompa Ufff, tampitul dupa ce am patit-o imi zice ca trebuia sa ne ferim!!!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

pusiket,se pare ca din seria fetelor de la sf.sapt.trecute , avem o graviduta , loina ,si un sir de rusi in vizita la geany .
am mai ramas noi doua...sa vedem daca ne vin musafirii ori ba.
azi ar fi trebuit sa fiu ziua 1 ,dar pana la ora asta nici urma de rusi..mai am timp ,pana maine dim.
nu vreau sa imi fac sperante mari..desi asa mai ma mananca degetele sa fac un test...
pupici..si tinem pumnii sa nu vina rusiii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

chiquita eu m-am tratat de anexita complet cu ceai de coada soriceluilui +cretisoara, fetele naturiste stiu ce i asta, zau ca a ajutat eu o aveam cam din 2004 si acum o luna am mers la dr si ma felicitat ca am scapat de tot, acum stau in asteptate sunt sau , desi medicii mi au spus ca asta a fost cauza la mine de ce nu am rams pina acum...incearca si tu macar 2 luni si o sa vezi rezultatul.

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Floarea de colt si eu stau ca pe ace sa fac test sa mai astept, nici nu stiu ce sa fac.
sa dea Dumnezeu sa avem rezultatul care ni-l dorim amindoua, ca tare mult m-as bucura.

tu mai ai ceva simptome, ca eu inafara de mincarimea de sani,mai niste intepaturi in burta dar mai rare.

a, si nu mai suport sutienul, am senzatia ca ma sufoc cu el, a inceput sa ma stringa.
pupici, hai mai ai un pic de rabdare il facem amindoua o data, ce zici?

ana maria

Mergi la inceput