Aspirante optimiste >20 ani (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

TABI, cum au zis si fetele, stai linistita sa nu ii faci rau samburelului, desi e greu incearca sa nu te mai gandesti.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

tabi crem sau maro nu-i problema ...oricum trebuie sa te vada medicul...numai sa nu ajunga la rosu...eu cand am pierdut sarcina m-am dus la spital cu scurgeri maro mi-a facut eco si bhcg si era ok sarcina...spre seara a inceput cu rosu...a doua zi am pierdut...mergi totusi la doctor

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

TABI...trebuie sa stai linistita...sa nu faci eforturi,nici sa nu te stresezi...iei trat cu utrogestan,deci e de bine...mai mult ce sa.i faci?
ps. TAAAAAAARE FRUMUSELE TESTE AI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Tabitha, mie doctorul mi-a spus ca nu am de ce sa-mi fac griji daca apar pete maronii. Motive de ingrijorare sunt atunci cand culoarea este rosu aprins. Oricum, este sigur ca indiferent ce o sa zicem noi, tu n-o sa te linistesti pana n-o sa ajungi la doctor, asa ca ar fi bine sa te programezi si sa mergi la el cat mai repede. Eu sunt convinsa ca o sa te felicite : "Felicitari, sunteti !" si o sa-ti spuna ca totul este in regula, sa te calmezi si sa ai grija de tine si samburel.
Asteptam vesti bune !

De asemenea, tinem pumnii pentru Sheritra, sa aiba o "insamantare" rodnica !

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

luy ma bucur sa te vad optimista si vesela

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Tabi - ai grija de tine. Liniutzele tale tot mai intense apar. Ce bebe frumos o sa ai. Ai sa vezi, doar stai linistita!

Uite niste flori de la mine

Bubule ai facut testul???!!!! Eu te astept cu vesti...bune evident!

Cat despre mine sunt cam enervata - cum vorbeam mai devreme de soti ma plang si eu de-al meu. El nu cracneste cand ii spun gata azacum 3 zile ai treaba. De e dragastos si se chinuie saracul dar...eu cam am impresia ca el nu-si prea lasa mostenitori fix cand muncim la ovulatie. Cum trece perioada fertila si ne iubim doar de placeere, cum ma murdareste toata, dar cand trebuie.... Eu l-am intrebat frumos aseara daca a lasat baietei la treaba si a zambit ironic - "da iubi, n-avea grija" Nu stiu ce sa mai cred. Dimineata cand ma duc la baie (ca evident dupa stau nemiscata la televizor si apoi ma culc, Doamne fereste sa schimb pozitia de la orizontala cu perna sub fund! ) , abia daca curge ceva apos....

NU stiu ce sa fac - cred ca nu-i mai spun de acum ca poate se streseaza prea tare!

Imi cer scuze ca am fost atat de explicita, dar ....cui sa spun si eu daca nu voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

multumesc, nushulica
N-as fi crezut acum 2 luni ca voi mai fi din nou asa... Durerea ramane in suflet, dar am invatat sa o "acopar" cu credinta ca intr-o zi Dumnezeu o sa-mi daruiasca un copil (macar unul). De asemenea, m-ati ajutat si ma ajutati in continuare foarte mult si voi sa-mi pastrez optimismul. Va multumesc tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Tabi te rog eu sa fii linistita, nu te mai stresa... nu cred ca ai SEU ca eu am avut asa ceva si totusi testul de sarcina nu a fost clar, si aveam niste dureri ingrozitoare....NU TE MAI STRESA!!!!!!!!!
]
Miramar eu una nu-i mai spun sotului cand este perioada de ovulatie...incerc inainte de aceasta perioada max 3-4 zile sa evit ca sa putem " de calitate" atunci... am ajuns sa fac orice numai sa nu-i distrag atentia... sa stii ca si eu am observat ca si la mine acelasi lucru se intampla... cand voiam la comanda, cu vezi ca acum trebuie sa lasi cati mai multi iesea nasol....
Hai fruntea sus, si dak a trecut ov... luna viitoare nu-i mai spune... si gata...

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tabi ai niste teste foarte pozitive (100%). Si sigur nu e SEU! S-au pozitivat prea repede! Cand mergi la eco?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Tabitha esti 100% gravida.
m-am bucurat foarte tare cind am vazut ultimele teste facute de tine, arata clar o sarcina.

ana maria

Mergi la inceput