Aspirante optimiste >20 ani (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

quote:
Originally posted by Miramar
Colaboreaza cu dr. Matei de la CFR? Stie cineva ceva de bioloaga asta???

Miramar, dr. Matei este un biolog foarte bun, este cea pe care o recomanda si dr. Tutunaru. Deci mergi cu incredere la ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Ce-a patit Bubulina??? Unde e scris?

mmc multumesc! ...m-ai linistit!

Tabitha - luna trecuta am avut 2 foliculi, unul pe un ovar, altul pe celalalt si ambii mai mari e 20 si tot nu s-a prins! Dar poate acum unul ajunge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

miramar: eu, in lunile precedente, eram sigura ca am prins momentul ovulatiei, pentru ca faceam eco de control. Luna asta puteam sa pun pariu ca am facut mult prea repede IAD-urile, fata de momentul ovulatiei. Si iata totusi ca am niste teste aproape pozitive. Asa ca nu e totul sa fie toate conditiile indeplinite, ci sa vrea DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Iepumic postul dureaza 2 saptamani si incepe pe 1 august....Sa dea DD sa pot sa-l tin

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Yannia, stim cu toate cum e cu nerabdarea asta... Se pare ca mai ai cateva zile de asteptat, poate ne dai vestea in weekend Noi iti tinem pumnii si tie si pt iepumic si vas ... Hai, fetelor, va facem galerie , ne gandim la voi si asteptam vesti bune !

Din pacate nu am inceput ziua bine, ca am vazut mesajul postat de Aliona si m-am dus la "Durerea unei pierderi de sarcina" sa vad ce s-a intamplat cu Bubulina... Offff, Doamne... Cat de grea e viata uneori... Mi-am adus aminte de ceea ce mi s-a intamplat si mie acum 2 luni ...

Sa inchei totusi postarea intr-o nota optimista : se pare ca Tabitha a reusit si are II !!! Sa-i dea Dumnezeu sanatate si ei si lui BB si peste 9 luni sa ne povesteasca ce simte cand il tine pe BB in brate ! Fetelor, nu va pierdeti speranta ! Intr-o zi fiecare dintre noi ne vom implini visul !

Miramar, mult succes ! Sa fie cu noroc luna asta !

Aliona, fata frumoasa si , sa ai grija de tine si samburel !

Va pup pe toate si va doresc o zi racoroasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Bubulina am cand am citit ce ti sa intamplat. Ma la Domnul Dumnezeu sa-ti dea puterea de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Acum cuvintele sunt de prisos dar in viitor poate o sa-ti prinda bine un pic de incurajare de la cei care stiu cei suferinta. Te si multi poate mai sterge un pic din necaz.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Bubulina imi pare nespus de rau,stiu cuvintele sint de prisos,dar ma rog sa te intareasca Dumnezeu sa treci peste aceasta durere si sa o poti lua de la capat...

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

fetelor, eu tot pe-aici...
bantui ca n-am somn
stau cu clear blue-ul in mana si ma minunez...ce bine arata...nu e el chiar foarte clar dar se vede albastra a doua liniuta, desi destul de neclara...hmmm...iar la lumina se vede si mai bine...
dar sunt sigura ca n-am cum sa fiu gravii...
si uite-asa stau eu si cuget in plina noapte ...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Bubuleana: este pozitiv testul?????

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Tabi: mda, eu sunt Z9, am avut un CM suspect asa ca am facut niste teste si am obtinut: 2 buc x clear blue slab pozitive si alte teste (diaspot, barza, shure check, ozone) clar negative...
zi si tu ce kestie! sa te tot minunezi si nu alta!
insa inclin sa cred ca au gresit si clear blue-urile ca prea erau perfecte
oricum mai fac unul maine dim

bubuleana

Mergi la inceput