Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 19
mari-lu spune:
Amely si Gabiu felicitari!!!
Bucurati-va si credeti ca e adevarat!Meritati sa fiti asa cum toate meritam,acum e timpul vostru!
Sa aveti sarcina usoara si un sanatos si mancacios!
Maria 16+
Maria si minunea din burtica
loren@ spune:
Amely felicitari pentru sarcina! Ma bucur mult ca in sfirsit ai ramas Gabiu si pentru tine sincere felicitari! Sa va vad mamici cu bb sanatosi si frumosi!
Pupici speciali pentru Thea! Mi-a fost dor de voi, dar din pacate, din anumite motive eu nu mai intru sa scriu
Cine nu m-a recunoscut..sunt mamica de ciresica Bianca!
marsupiu
gabiu spune:
fetelor va multumesc din suflet. Parca ma bucur mai mult cand vad ca ma sustineti atat de mult. Maine ii dau vestea cea mare si sotului. As fi vrut sa-i spun mai repede dar cred ca va fi cu atat mai bucuros cu cat va fi un dar de ziua noastra.
thea_m
amely ma bucur ca le-ai spus si fetelor si-ti doresc sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.
ramona tulceanca mea iti multumesc mult si-ti doresc si tie o asa bucurie. Eu te stiu din vedere ( ai facut la Spiru, nu?)
nucutza sper sa iau toate fetele dupa mine. Deocamdata la odisee mi-e frica sa intru, mai astept sa-mi fac curaj. De fapt astept si confirmarea si abia dupa aceea ma pot considera.
laura69silk, sa te auda Dumnezeu
sheritra sper sa ti se intample si tie lucrul asta si sa ne plimbam cu carucioarele pe faleza
mari-lu si multumesc din suflet
Bucuria mea va fi mai mare maine cand va afla si sotul meu. Azi e z. 31 si maine cand voi face un nou test sper sa fie tot +. Doamne ajuta.
Va pup si zile fertile va doresc
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
aileene spune:
fetelor , permiteti-mi si mie sa intru o clipa , nu rezist , tentatia e prea mare , ce vazusi dintr-o data doua Doamne cat de mult ma bucur , Amely si GabiU , va felicit din tot sufletul si va doresc o SARCINA USOARA si s-o duceti cu bine pana la capat si s-aduceti pe lume pruncusorul vostru mult dorit si asteptat si atat de mult meritat , care sa va umple inimioarele de bucurii fetelor , ptr ca le meritati din plin FELICITARI ma bucur fffff mult , ATI REUSIT IN SFARSIT atunci cand va asteptati poate cel mai putin , BRAVOOOOOOO ! la amandoua cu mult drag !
Loren@ scumpa ce-ti mai face "ciresica" cea dulce ? Imi dau seama ca a crescut si e din ce in ce mai frumoasa ! Cum a fost la mare , i-a placut ? Uite un dulce la amandoua !
Thea un special si ptr tine si sper din tot sufletul sa le urmezi pe burtoasele nostre cat de repede posibil eu tin pumnii sa fie asa , oricum bobocii au inceput sa se numere , toamna ne-a batut la usi iar sezonul a incepuuuuuuut , sa curga cu !
Rami te si te inteleg , si eu ca tine urmaresc fetele din umbra si ma bucur sa am asa noutati , ptr care bineinteles imi fac si eu aparitia sa le felicit , ca doara asa se cuvine , ptr ca mi-au fost mereu si vor ramane aproape de sufletul meu ! Iti doresc si tie si tuturor fetelor sa le calcati pe urme cat de repede si sa va bucurati de minunea voastra da-i Doamne sa fie-ntr-un ceas bun !
Despre noi , pot sa va spun ca totul e bine , un pic mai trista din cauza ca mama mea se va intoarce acasa in Ro , dupa o vacanta in sanul fam noastre de-aici , unde era atat de bine si unde ne-am simtit f bine ! Dar cum orice lucru bun are si un sfarsit...asta e ! Mai nou Alexandre , a inceput cls a-2-a si e tare fericit cu noul invatator ! Pregatim si ziua lui de nastere , suntem in toi cu invitatiile , decorul si balonasele , si nu in ultimul rand TORTA ! Marele "chef" va fi pe 20.09.06 gata , e un baiat mare , va implini 7 ani !
Numai bine va doresc si de abea astept sa-mi dati vesti din astea excelente in continuare !
Bravo Thea ptr PRONOSTICURI niciodata nu te-ai inselat , iar cand ai deschis capitolele , curgea nene cu , !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
loren@ spune:
Aileene scumpa super la mare cu exceptia racelei Biei si a gripei noastre!Am pus niste pozici sa le vedeti!
Uau, baiat mare este Alexandre..ce mai zboara timpul..si cind ma gindesc ca lumea ma intreaba daca am de gind sa fac si un bb 2 in viitorul apropiat...eu zic pas pentru moment ca printesa este argint viu de cind cu mersul de=a buselea si cataratul..mai incolo om mai vedea...Pupici multi si te cred ca tie greu fara mama care pleaca!
ciresica de pe tort
Ioanatugs spune:
GABIU FELICITARI !! CE SURPRIZA FRUMOASA!! SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS I-TI DORESC DIN TOATA INIMA!!
AMELY te mai felicit si aici inca o data!! FELICITARI GRAVIDUTELOR !!!
Aileene
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
aileene spune:
Ioana draga mea , cum de te-am uitat ? Uite si eu te dulce , sper ca esti bine si ca ne vei da si tu in curand o veste supeeeeer , hm ? Ce face Borro ? O mangaiere din partea mea
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
Ioanatugs spune:
Aileene eu ce pot sa spun, nu vreau sa stric atmosfera fericita de aici, dar eu nu sunt prea vesela. Incerc sa-mi revin dupa socul de luna trecuta, in care m-am bucurat si am plans deopotriva, cand am pierdut o sarcina mica de 4 saptamani si cinci zile. Acum numai vreau nimic, nu-mi mai planific nimic, ce-o vrea Dumnezeu!! Bafta la pregatirile pentru ziua lui Alexandre si multumesc pentru mangaierea pt. Boro. Mi-ai lipsit!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
dj_mama spune:
Am intrat special pt. voi:
Gabiule, a trebuit sa intru in pozele tale ca sa ma asigur ca tu esti Gabiul ala din Tulcea pe care-l stiam croit pe FIV la 30 de ani si pe care o fugaream cu de la aspirante peste 35 ; ma bucur enorm pt. tine
Amely, sa va ocroteasca Dumnezeu ! Hai ca s-a terminat anul asta cu TB, albus, rushi, numaratori, cumparat tampoane, "iar o liniutza " si alte rele
Pentru voi, cadou aceste insemne dragi: cuvantul odisee
stiu ca nu va vine sa credeti
nucutza spune:
Amely, nu ma pot abtine sa nu te felicit si eu.
Gabiu, sa ne zici rez la testul de azi, desi sint sigura ca e II.
Sarcina usoara si bbi sanatos, deshteptzi si norocosi. Ca frumosi sigur o sa fie.