Superpacientele visatoare si gravidute-dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

corinuk, incerc eu sa-ti dau cateva amanunte: IA = 2.5 mil, echo =500 mii, IA dubla se face cand considera dr. ca e bine, in 2 zile consecutive ( de obicei inainte si dupa ovulatie dar si in alte cazuri), cabinetul e vis-a -vis de Mall Vitan iar nr. de la cabinet nu-l stiu. Iti trimit mobilul pe PM. Nu stiu in ce zi a ciclului esti si daca vei putea face IA luna asta pt. dr M e in concediu de pe 19 aug. pe 4 sept.

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

draga Gabiule,
am vb si eu cu dr Moisa, mi-a zis sa o sun in sept(de la tine am nr ei)dar acum am o intrebare :eu nefiind din bucuresti, ma intreb cam in ce perioada ar trebui sa ma programez la ea , in vederea unei IAS sau IAD-dupa caz ( adica dupa )?
Probabil ca va trebui sa-mi faca cel putin un echo endovaginal inainte ,eu ovulez in jur de Z15 (tot tu ai pronosticat perfect )si as vrea sa evit cat mai mult drumuri lungi la capitala
Si te-as mai intreba , cam cu ce analize sa ma prezint , in afara unei spermograme ? Sau face ea spermograma ?
Nu stiu daca s-a inteles ceva , eu sper sa ma ajute cineva cu aceste neclaritati, de-abia astept intrevederea cu dr M !
Sanatate si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Gabiu multumesc din suflet ptr raspuns si sper sa ajung cat mai repede la Dr.Moisa!Eu sunt z 4 si dupa calculele mele o sa ovulez pe 18!Poate am putin noroc!Si vreau sa va mai intreb ceva daca nu va suparati:cum este procedura?ce detalii mai sunt?cat dureaza?cam ce procente de rezultate pozitive sunt?Va multumesc inca odata si va urez Noapte buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

carry: eu as zice sa procedezi in felul urmator: in prima luna cand te duci la Moisa sa te duci prin ziua 12-13 (in conditiile in care stii ca ovulezi prin ziua 15) si o sa vezi ce zice si ea, in ce zi te cheama la IA. In cazul in care nu reuseste din prima, ecplica-i ca vii de departe, ca nu esti din capitala, si sa fie de acord sa faci o ecografie endovaginala in orasul tau in ziua 12-13 (sau cand decide ea), sa o suni sa-i spui rezultatul si apoi sa te cheme la Buc. numai pt. IA. Cu mine asa a procedat, ca sa nu stau o goraza de timp in Bucuresti. Daca ai o HSG, ar fi numai bine, sa vada dac ai trompele permeabile. Iar spermograma o face pe loc, la IA. Daca ai deja una facuta, poti veni si cu ea ca sa i-o arati.

corinuk: procedura este f. simpla, trebuie sa stai f. calma, relaxata, sa nu fii incordata, in 2 minute se termina totul, te mai lasa pe masa inca vreo 10 minute si gata, cu Dumnezeu inainte. Rezultate pozitive? Cam greu de spus. La mine s-a prins la a patra IA, numai ca a fost SEU... Cunosc cazuri de reusite din prima, asa ca fiecare are sansa ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Teo te vaz!!! te vaz!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Tabitha, draga,
mersi de raspuns
Dar ce sa fac cu stimularea ? Fac din experienta veche, adica ovamit si pregnil, nu stiu, ea merge pe aceeasi stimulare ca si BIG M ?
Tu ai facut stimulare ?
Sanatate si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

carry, corinuk, v-a raspuns tabi foarte bine. Si eu procedez la fel pentru inseminari, nefiind din Bucucresti. Ghinionul meu este ca in tot orasul nu exista nici un echo cu sonda endovaginala, drept pt. care merg in C-ta si abia apoi o sun pe M si-mi spune daca mai fac o monitorizare sau vin pt. IA. Din pacate luna asta am mers de doua ori in Buc pentru ca endometrul meu s-a incapatanat sa nu creasca decat cu un car de estrofem si trebuia supravegheat.
carry, as mai adauga la tine un profil hormonal z.3 ( e bine sa-l ai). A cata luna de stimulare e la tine? Daca ai deja 2 mai bine stai pe tusa o luna si incepi de luna urmatoare. Schema de tratament e in principiu aceeasi , si doar daca nu raspunzi corespunzator ti-o va schimba ( eu voi face stimulare cu menogon pt. ca endometrul meu scade de la clomifen).
corinuk,daca stii ca vei ovula cam pe 18, poti sa o prinzi pe dr. M pentru ca ea pleaca in concediu pe 19. Deci te poti duce inainte de ziua cu pricina cu vreo 2 zile si vezi ce-ti spune.
Multa bafta si sa auzim numai de

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Multumesc din suflet ptr raspuns,mi-am facut programare la Dr.Moisa Marcel!Este sotul ei?Pupicei dulcei la toate fetele

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Buna fetelor!
N-am mai intrat de mult timp pe aici, dar nu pentru ca nu as fi vrut, ci pentru ca nu am avut timp. O sa vedeti si voi cum este... abea astept sa vedeti...
Noi suntem bine, avem 5 luni jumate, ne-a dat un dintisor si suntem maraiti si plangaciosi din cauza asta. Si vreau numai in brate la mami sau la tati, dar numai daca stau si ei in picioare. Daca stau pe fotoliu... fac scandal. Mananc tot ce-mi da mami, mai ales tzi-tzi, rad si chiui cat e ziua de lunga (mami spune ca sunt jucaria ei) si ii las pe parinti sa doarma toata noaptea. Imi place la baita (doar sunt peste), dau din maini si din picioare, drept urmare, atunci cand termin baita, sunt uzi si mami si tati. In cea mai mare parte a timpului sunt cuminte, asa ca mami se gandeste sa-mi mai faca un fratior.

Thea_M, Aileene, va multumesc ca va mai ganditi la mine, desi n-am mai intrat pe aici. Sunt cu gandul si sufletul alaturi de voi toate, in special cand trec pe langa biserica, si trec destul de des, pentru ca este in capatul blocului...
Sper din tot sufletul sa va ajute Dumnezeu sa va impliniti dorinta... voi trebuie numai sa nu capitulati, sa fiti optimiste si sa mergeti mai departe oricat de greu v-ar fi.

... pentru toate fetele care vor fi in curand gravidute si mamici... Amely, Liana, MRL, Bety, Roxee, si pentru celelalte pe care nu le-am mai amintit aici si pentru cele mai noi... sper sa gasiti aici un sprijin, pe mine m-au ajutat foarte mult fetele de pe forum. Au fost zile de disperare crunta, cand nu aveam alt aliat decat forumul acesta. Pe cei de acasa ii terminasem cu pesimismul meu.
Inca o data, va pup si va doresc sa fiti cat mai curand... BURTOASE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ma bucur sa te "revad" Indy, si ma bucur ca Mirciulica e un flacau frumusel, voinicel si papacios, exact asa cum si l-a dorit mamica lui. Te mai asteptam cu vesti despre voi si te pupam dulce!

Tabitha... cand am aflat eram la mare, in concediu... In fiecare zi ma gandeam la tine si ma rugam, iar cand mi-a spus Karina la telefon m-am intristat teribil, imi parea rau ca nu am nr. tau de telefon sa te sun...desi nu stiu cat de mult te-ar fi consolat asta. Dar stiam ca esti o optimista incurabila si o luptatoare, ca nu vei lasa garda jos, ba din contra, vei lua partea buna a lucrurilor, faptul ca poti sa ramai si sigur se va intampla din nou, curand. Iar de data asta va fi bine, fara indoiala!

Va pup cu drag, pe toate moisicile! Bun venit celor mai noute si multa bafta!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput