Mamici de iulie - august 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Buna,fetelor!Am intrat ,pt putin timp, sa va anunt ca pe 14 iulie 2006 s-a nascut fetita mea,Daria-Antonia, la 38w4d,la ora 3.30,Apgar 10,3400 grame,53 cm,la spitalul Elias,dr.Tutunaru,nastere normala,fara epidurala.
Va pup pe toate!
Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

LUCIANS, SA-TI TRAIASCA PRINTESA!te asteptam cu povestea nasterii!
ILDIKO, SA-TI TRAIASCA FLACAUL!
anasia 37+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Mama ce de bebei! FELICITARI PROSPETELOR MAMICI! Si a mea a cam inceput sa dea semne ca vrea afara, impinge cu o putere de numa'...
Fetelor eu am pus deja 24 de kg pe mine si de cand am intrat in luna a 9-a tot cresc Nush daca e ok, sincer am inceput sa ma ingrozesc
Letitzia, vezi ca am activat PM, astept vesti de la tine si nastere usoara prietenei tale!

Ramona 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

ildiko75,lucians sa va traisca bebeii!!!

Bulinutzo ce urias ai adus pe lume! Bravo, mamica vanjoasa si curajoasa! Sa ajungeti acasa cat mai curand sanatosi si fericiti!

Cristina continui galeria pentru tine:

Madyn saru'mana pentru modificare. Un mare pentru tine.

http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
35fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Lucians, Ildiko felicitari! Sa va traiasca bebeii sa creasca mari si frumosi si sanatosi!
Ramona si eu am pus deja 22 de kg si parca tot cresc ca o painitza.
Vai fetelor cum e la voi ca eu mor de cald, deja is 32 de grade in casa!!!
Referitor la problemele mele nu a mai patit nimeni asa? O iau oare eu prin papusoi? Oare disconfortul asta e numai din cauza caldurii sau e ceva normal in ultima luna de sarcina?

------------------------
36+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Mada_mxm, sa stii k diconfortul ala la burtica l-am simtit si eu acum vreo 2 zile cand va scriam disperata si m-a linistit cineva(nu mai stiu cine, scuze ) zicandu-mi ca e normal pt varsta asta de sarcina si ca tre sa ma pregatesc sufleteste. Eu am simtit asa ca se intareste f tare burta si cand era burtica mai moale era bebelina f agitata, m-am speriat rau, dar a 2-a zi am fost mai bine. azi de ex. am iesit de 2 ori eu care toata sarcina am fost si imi aduc aminte ca am citit undeva ca si asta poate fi un semn ca cica organismul se pregateste sa faca loc lu' bebe Si noaptea la fel patesc si eu, adorm f greu, abia pe la 2-3 cand tre sa ma ridic sa merg la WC

Ramona +37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Avmaria eu de 2 sapt urmaresc serialul 24. Chiar azi am terminat sezonul 4. Am inteles ca sunt 6. Cred ca Jack Bauer o sa fie idolul lu' fi- miu
Millikiki eu o sa nasc pe 24 dar nu la Municipal Am niste emotii...
Ramoon si eu am luat 22 kg pana acum, inainte eram f stresata din cauza asta. Eu primele 12 kg le-am luat rapid in primele 4 luni, de credeam ca o sa ajung elefantica, dar restul de 10 le-am luat treptat. Oricum nu mai conteaza acum, mai am cateva zile.

Oana 38+ si Robert Cristian

Mergi la inceput

Da, fetelor nici eu nu mi-am facut probleme pana acum in leg cu kg, dar ma gandesc cu groaza ca mai am un pic pana la 30 de kg si mi se pare enorm... la inceput si mie mi s-a parut haios, intr-un fel, k eu nu am avut mai mult de 53 kg in viata mea, pana la 7 luni aveam 19 kg si apoi in luna a 8-a nu am mai pus deloc, acum de cand sunt in luna a 9-a tot cresc...Ei, asta e... bebelina sa fie bine!

Ramona +37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

lucians sa iti traiasca printesuca
ce nume frumos i-ai pus
refacere usoara si te asteptam cu poze
de ce ai nascut natural? asa ai vrut tu?

geliza nu ne-am intersectat. cum stai???
eu stau bine cu colul, nu e deschis, bazinul e bine si asteptam sa se intoarca d-nul dr din concediu ca sa dam startul
39fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Lucians, Ildiko felicitari pentru bebelusi!!!

Consi 37+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput