Buna.
Cumnata mea este in concediu de crestere copil pana la varsta de 2 ani si medicul de familie a zis sa duca adeverinta. Tinand cont ca nu mai i se opreste sanatatea de catre angajator unde poate merge pentru a obtine aceasta adeverinta. Poate este cineva care este in aceeasi situatie si poate sa ne spuna si noua.
Multumesc anticipat.
Corina
Nu inteleg pentru ce ii trebuie medicului de fam. adeverinta?! La medicul de fam. se prezinta adeverinta ori ce cate ori asiguratul isi schimba locul de munca.
Acum ea poate prezenta medicului eventual cuponul de indemnizatie( dar mi se pare aberant)
Nu stiu cat te ajuta raspunsul meu, dar incerc. La inceputul anului acesta, in timp ce eram in CIC, am fost internata in spital pentru o operatie si mi-au cerut adeverinta de la angajator ca se vireaza sanatatea. Le-am explicat care e situatia, ca nu imi opreste angajatorul si ca sunt in CIC si nu prea am de unde aduce adeverinta din alta parte.Intr-un final s-au multumit cu o adeverinta de la angajator pe care scrie ca am contract de munca pe perioada nedeterminata si ca momentan sunt in CIC.
Cred ca si cumnata ta poate proceda la fel. Eventual sa duca si o copie de pe decizia de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya