Copiluti de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Androix, multumesc pt. lamuriri. Crwedeam ca exista ceva minune sa ma scape de varice si hemoroizi.

Sanatate multa bolnaviorilor!

Gusta, iti tinem pumnii!

Iuliana, superba petrecerea! Te admir ca ai reusit sa pregatesti totul, asa repede de la intoarcerea din tara si cu fetele bolnavioare. Am vrut si eu o petrecere cu tema printese, pt. Maria, dar m-am rezumat doar la tort (care nu a iesit nici pe departe ce mi-am dorit), ca alte obiecte de ornat nu am gasit.

Chjiar ma gandesc, ca poate la iarna sa reusim sa le facem camera sau poate chiar sa le facem camere separate. In cazul asta mi-ar placea sa ii decorez camera Mariei cu printese si pe a lui Stefan cu Winnie.

Vroiam sa va intreb ceva: copiii vostri au fobii? E normal pt. un copil de un an si ceva sa ii fie frica de diverse: umbre, bec/lumina, oglinda, perdea, pat... ca ma apuca disperarea ca Stefan o ia pe urmele Mariei si e si mai precoce . Ma intreb, o fi la mine problema, de sunt copiii mei speriati de bombe? Si cred ca are si cosmaruri. Imi spune ama (catel) si plange de se zguduie camasa pe el, se baga cu fata in mine si nu vrea sa se uite in jur. In mod normal, nu ii e frica de catei, dimpotriva, i-ar pupa pe toti si i-ar trage de urechi, si nimeni nu l-a speriat vreodata cu ceva. Sa astept sa ii treaca? I-o trece repede ?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Nelia, cand ai timp ne poti spune care ar fi semnel ede urmarit la rahitism si trucurile pentru a manca? Te rog frumos. Ma bucur ca analizele Tudorei au iesit bine. Tinem pumnii sa ii revina apetitul.
Cornelia cred ca e normal sa aiba fobii. Nu este obligatoriu dar... Si zic asta pentru ca si pe noi la un control de rutina - ce e drept la medicul homeopat - n-ea intrebat daca ii este frica de ceva, gen intuneric, catei sau alte cele. Pe moment nu mi-am dat seama sa zic dar cred ca singura frica a Alexiei este cand o arunca tati in sus, contrar dorintei mele.

Gata, mai stau juma de ora si ma duc la echo sa imi vad bb-ul. Sper sa revin cu vesti bune.

9+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Monu, iti tinem pumnii la eco!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello! V-a fost dor de noi? Noua da, vazusem la mare un Internet Cafe, dar am zis sa nu exagerez (cred ca ma batea barbatul). Oricum cand vin in sejurul mare nu il ratez.

LA MULTI ANI cu intarziere, Beatrice si Emma!

Suntem bine, sanatosi, un pic obositi si profund siktiriti de munca, abia astept sa se faca 18.30, nu mai pot de dorul lu' Mogaldea. Am apucat si sa citesc, ati scris un pomelnic si m-a m ingrozit de cate vesti proaste: febra, raceli, viroze, copii obraznici. Multa sanatate la copilasi, mamici si tatici!

La mare a fost totul bine, cu exceptia vremii, evident (multumesc, loreen, ca te-ai gandit la mine). Am vizitat si REALUL (se putea) sambata dimineata in drum spre Eforie ca aveam nevoie de bere si iaurt, iar preturile erau foarte rezonabile (de, e la inceput). Partea cea mai misto a fost ca nu aveau camere simple la hotel, asa ca ne-au dat apartament, prilej de mare bucurie pentru Ana, care a facut ture din camera in camera la nesfarsit, dar si pentru noi ca nu stiu cum ne descurcam cu o camera prapadita la ce energie avea maimuta.
In lipsa de vreme frumoasa, am bagat plimbari la greu, am febra musculara, am prospectat trei sferturi din vile/hoteluri sa nu ne mai intrebam ca prostii la anul unde mergem. Numai ieri a fost cat de cat vreme de plaja, am prins un pic de culoare, ma intreb cum era daca erau bune toate zilele. Mogaldea a adorat marea (nisipul si apa la propriu prin inghitiri repetate si cu pofta) si si-a dat drumul la mers si la coborat din pat singura (ups, am uitat sa-i spun femeii ca e chin sa o prinzi la somn de cand stie sa se dea din pat bine de tot). Una peste alta reusita experienta, drumul de intoarcere ne-a iesit pe nas, se fac lucrari si se circula doar pe o banda, cu invoirea celor de la drumuri si poduri. De nervi barbatul a racnit la un nene sa ne dea drumul mai repede, Mogo s-a speriat si da-i, nene, urlete, n-a mai fost chip sa stea in scaunel, iar la tac'su nici nu se putea uita de spaima. Drept pentru care mi-a adormit in brate la un moment dat si asa am dus-o pana acasa, unde am ajuns pe la 11 noaptea, cu barbatul (care a condus) pe jumate adormit.

Cam asta ar fi jurnalul de calatorie, nu stiu daca apuc sa raspund din urma, doar atata voiam sa spun:

Nelia - mi dr mi-a zis ca nu se poate face supradoza de fier, dupa ce organismul nu mai are nevoie de el se elimina, de aceea se poate da la infinit; eu i-am dat Anei vreo 2-3 luni cand era mai mica, doar preventiv ca nu are ea fata de anemica.

Pupici si vorbim mai sub seara, sper!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Dupa cum ai citit eu nu-l opresc sa se catere Nelia. Stau cu el si am grija sa-l mai prind. Ziceam doar ca chestia cu sa-i spun NU la noi nu functioneaza ca e mai curios si mai atatat sa faca rele.

Gusta multa bafta azi.

Stefania o masina de spalat vase te salveaza.

Loreen si la tine proasta? Am niste draci dis de dimineata de-mi vine sa rastorn casa. Si nu tre sa-mi vina lunarul si nici nu-s la ovulatie. Ci doar ca e marti si ca am dormit iar 4 ore.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

A ajuns fata mea cu bine la destinatie si abia am apucat sa schimb doua vorbe cu ea ca abia astepta sa bata maidanu'...o sa mi se para casa goala fara ea,dar sper sa -mi treaca repede ca o am pe nebuna in grija si indrumare...
Si ca sa fie bine joi la 10,30 suntem la celebra pentru vaccin...asa ca de bine ce am inceput munca m-am invartit de o zi libera...

Olga mie mi-a mai trecut acuma ca se apropie ora 4 si plec acasa la galusca... dar deobicei martea la mine este cea mai proasta alegere...

Mercedes sanatate multa puiutei...si daca stateai acasa azi era foc?!

Monu sa ne spui si noua plizzzzzzzzzz ca face bebe...

Flori tu chiar nu mai zici nimic...macar scurt asa ca sa stim ca sunteti bine...

Ioana poate data viitoare ne vedem ca acuma vad ca nu ne-am intalnit nici macar la Real...si bine ca ai scapat de cosmarul de a veni la mare cu un copil care uraste nisipu...bucura-te pana la 3 ani de plaja, mare, soare...

Cornelia sa stii ca si Delia are multe chestii de care se sperie de raman uimita...insa cel mai tare se sperie si planga cu disperare cand strig,dar nu tip,la Bianca sa-i deschida usa la dormitor ei Deliei...si o fac pe un ton normal,doar o atentionez ca-i sor-sa acolo si vrea sa intre...ei bine plange cu disperare cand ma aude pe mine si greu o potolesc dup acare nu mai vrea sa intre cateva minute...ce-o insemna chiar nu stiu...plus ca mai are momente cand se sperie din te miri ce...aaa...si sa nu cumva sa-l vada pe tac-su ca pune mana pe mine...sau pe Bianca ...este terifiata de-a dreptul...

Aoleu s-a facut de plecat acasa...fug sa-mi strang boarfele si sa ma duc la copilas ca mi- eun dor de ea de ma arde...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

hello gagici!
1.Am facut ieri vaccinul! Din pacate Dragoselu a urlat din momentul in care l-a vazut pe Craciun in casa pana cand s-a asigurat ca a plecat nenea, care l-a cautat in gat si a zis ca e ok, l-a ascultat la plamani si e ok, putza e ok, decalotarea e totala, si l-a tinut in brate pt ca vaccinul asta se face incet si nu suporta miscarea manutzei. NU ma intrebati cat de terorizat a fost copilu ca era in brate la el, cred ca vaccinul nici nu l-a mai simtit....Bine ca am scapat, acum ne rugam sa nu apara reactii...
2.Dragoselu se da jos singur din pat! Si de data asta fara sa faca pe kamikaze in exersarea sariturii in cap, ci usor, cu spatele se lasa in picioruse. Din pacate de acolo nu pleaca decat de-a busilea, nu ar sta singur in picioare pt nimic in lume...deocamdata...
3.Azi am fost la Tora si la Ana, unde Dragoselu a fost mai mult decat fericit, cred ca s-a jucat cu Anutza la jucarii mai bine de un sfert de ora fara sa-i pese ca nu sunt langa el. Are Anutza o camera frumoasa de m-as muta eu la ea acolo, d-apai copilul meu...si ce imi place mult e ca e numai a ei, fara pericole, poti lasa copilul in voie, nu ca la mine unde sunt numai cu gura pe el sa nu se raneasca in toate cele...Dupa aceea am plecat impreuna la Obor unde i-am luat lui pitic bandane pt mare, niste barbitze ca tare mai baloseste( si ai vostri tot asa balosesc intr-una, intr-una, fara oprire???? ), lopatici cu galetica pt mare si o minge cu maner de care el a fost extaziat, dar atat de mult incat aa dormit cu ea in mana si asa a dormit tot drumul, vedeti poza aici.
Citesc din urma ce ati mai scris si revin!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Monu, bafta multa azi si asteptam vesti bune!
Gusta, le fel, bafta si fii tare!
Loreen, in ce zona a C-tei stai tu? Noi vom sta la Brotacei, poate ne vedem ca abia asteptam sa va cunoastem si pe voi si pe alte constantence daca vor si ele...
Flori, ce e cu tine? Vorba lui Loreen, speram ca esti bine, asteptam vesti!
Androix, bine ca ati iesit bine la cardio, v-am tinut pumnii! Bafta la bb2, hai poate intram in aceeasi grupa la viitoare mamici!
Daca vreti sa vedeti si alte poze noi cu Dragoselu, am mai adaugat cateva la iunie-iulie, ultimile cateva sunt de sambata seara de la Mc si parcul de dupa...

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Gusta eu incep sa ma stresez deja.
Loreen la mine clar are legatura cu nivelul de oboseala. cand sunt moarta nici pasarile nu mai canta. Mai si trage acu de mine sa-l scot afara.
Apropo de dat jos. Ieri am uitat usa la demisol deschisa ceea ce niciodata nu am facut speriata fiind de cazaturi. Si vad ca e liniste cam multa. Caut copil disperata, copilul meu coborase 2 seturi de scari super abrupte ca norocul fara sa pateasca nimic. Poanta e ca acu incearca sa le coboare cu fata, cum vrea sa le urce si in picioare. Reuseste ajutat de o manutza.
Mercedes multa sanatatei printesei
Danelutza pe unde esti ca singer imi lipsesti. Vezi un pic nu esti si deja e pustiu.
tamar ati plecat in Romania? Cum e cu operatia?
Azi noapte la 12 faceam muffin-uri de zor. Am facut cu mere si faina neagra. Au iesit super bune. In sfarsit ceva ce-i place lui Tony. Bine pana se plictiseste.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Monu, citeste aici despre rahitism,apare daca este o carenta de vitamina D. http://www.desprecopii.com/info.asp?id=846

In sfarsit am reusit sa ii iau lui Aidan o tricicleta calumea, cea pe care i-a trimis-o bunica-sa din State e fara bara aia de impins si ma cocoseaza cand mergem afara.Uitati aici cea pe care i-am cumparat-o, doar ca eu am luat-o de pe eBay nou nouta cu 55$.... http://store.platinumgalleria.com/huffy-canopy-trike.html

Cu mancatul la fel de prost, mananca numai fructe si suc si apa.Dimineata mai accepta niste cereale dar ce sa zic e aiurea.Ii plac la nebunie ciresele si caisele asa ca trebuie sa concuram ca si mie imi plac, i-am dat si zmeura si i-a placut tare mult.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput