Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_t spune:

Salutare burtici!

Dia1609, cred ca e in regula cat ai luat in greutate. Spun asta pt ca eu am luat 4 kg pana acum si doctorita mi-a zis ca e bine. Oricum, deja am inceput sa simt in ultimele 2 saptamani ca mi-a crescut apetitul si ca ceea ce mananc se depune mai repede.Uneori am senzatia ca si apa pe care o beau se depune ( toane de gravida :) )

Miro, si eu tot caut personaje de desen animat pt camera bebitei, dar fara succes pana acum. Mi-am propus ca in concediu sa iau toate magazinele pe care le stiu la "scuturat". Trebuie sa gasesc ceva in tot Bucurestiul asta mare.

onciouella, bun venit si o sarcina usoara!

Cleomoni, bine ai venit printre mamicile de fetite! Stii , eu am fost chiar dezamagita cand am aflat ca e fetita, dar acum n-as schimba-o pe o ceata de baieti :) (bine, sper sa n-am surprize la urmatoarea eco)

Pupici,
alexia+de 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Laura13 felicitari pentru decizie. Doar un fumator care s-a lasat deja de fumat poate intelege cat iti va fi de greu. Noi iti vom fi alaturi. Bafta!

Alexandra bafta la analiza ... tre s-o faci. Eu am facut-o prin saptamana 16-17 si tre s-o mai repet zice tanti dr. cand.
Fa-o si linisteste-te ca daca ai pisi pe langa tine ... poate ti-ai format deja anticorpii.

alexia_t mie mi-a iesit pe ochi cat am cautat dupa desenele alea. Acum am vre-o 15- 16 si tot mi se par putine intr-o camera de 3 pe 3 - deci SUPER MICA.
Am colindat pe la 4 sau 5 magazine numa sa-i fac rost la Alba ca Zapada de toti cei 7 pitici.
Unele sunt frumoase ... dar am gasit si desene ce nu concorda cu desenul animat ... si au niste moace ... mi-i sa nu se sperie bebelina mea de ele. Unele poate nici nu le mai pun.

DOLORES pe unde umblii mama? Hai la raport. Plus ca se intrevede o intalneala pe la voi. Tu nu participi? Parca erai interesata. Hai mama ... iesi din umbra.

pupici la toate.

Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

as vrea si eu mult de tot Alba ca Zapada,cu sau fara pititci !!
unde se gaseste si cat costa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

miro dragutza de tine...sincer chiar ma intrebam daca imi simte si mie cineva lipsa...si uite ca dau de mesajul tau ...esti o dragutza ca de obicei...
eu sambata nu pot...am programare la eco..asa ca haideti sa o lasam pe dunminica....gata..hai...unde si la ce ora???
tocmai am aflat ca fina mea e gravi...o sa se duca luni la control sa-i confirme sarcina...super...anul viitor avem doua botezuri...pe al copilullui nostru si pe al finei mele haha

va pupacesc

aaa...sa nu uit...alex...calm mamico.....nu stresa bebele...fa-ti acea anliza..evita cat poti de mult pisica....iar pt gat mai ia si tu cate o vitamina C si suna dr...dar ziceai ca e in concediu..cand se intoarce? eu abia sambata va pot spune ce am in burtica..mai am putin..uite, raspoimaine..vezi??? pupicei la mamica stresata....si pe mine m-a durut ieri burtica cam toata ziua...am luat 2 nos-pa la interval de ore bune....am zis ca nu e anormal ca vorba aia ..in organismul nostru se intampla atatea modificari...iar acum 2 zile am avut o stare de dimineatza ca am zis gata , racesc....stranutam , aveam niste frisoane...simteam ca am febra...m-am oprit la farmacie mi-am luat vitamina C...am mancat miere pe stomacul gol dimineatza si azi ma simt super bine..parca mi-a mai trecut..asa trebuie sa faci si tu.....sa nu te lasi invinsa de toate cele....pupicei

dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aelita

as vrea si eu mult de tot Alba ca Zapada,cu sau fara pititci !!
unde se gaseste si cat costa ?

sa nu te astepti la ceva prea mare - sunt ceva de genul 30 - 40 cm inaltime si latime de 20-30. Adancime este de 2-3 mm. Eu am gasit la magazinele specializate pentru copii, sau cum e la voi EUROPA, la noi e un agro mare EURO.
Apoi am mai gasit la magazine de cadouri. Piticii sunt la fel de mici ... si chestia proasta este cum se lipesc de perete. Au un mic scoci pe spate ... dar asta nu tine in timp. Asa ca eu le voi lipi cu aracet .. .chit ca peste 2-3 ani le voi da jos cu perete cu tot. Repara tati.

De costat - difera: intre 25.000 lei si 40.000 lei bucata.

Miro24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Buna dimineata,

Am si eu o intrebare: starea colului se vede si din ecografie sau numai daca te urca ginecologul pe masa? Mie pana acum nu mi-a pomenit nimic despre col...Am fost si la Cluj acum 2 zile, la eco, si nici acolo nu mi-au mentionat nimic despre asta. Pe masa nu m-a urcat niciodata pana cum. Intreb si eu, deoarece burtica mea e mai jos (asa a fost de la inceput) si tuguiata. Are vreo legautura cu colul?
Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa.

Zina24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

marimea e buna. Eu sunt innebunita dupa Alba ca Zapda,pticii mai putin haha.Merci pt informatie,am sa pun oamenii sa-mi caute.
Dar stau eu si ma gandesc..eu tot sper sa fie fetita..ce ma fac eu cu Alba Ca Zapada daca e baiat ?Imi da cu ea in cap,si ramane cu piticii .

E o idee cu aracetul,daca nu mai inventam noi.Eventual pune putin aracet,pe puncte,cat sa nu se ia cu perete cu tot!
Maine aflu ,sper ,sexul ,si sa vezi ce o iau eu peste ochi cu Alba ca Zapada a mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

nu stiu sa-ti zic daca se vede si din ecografie...pe mine de fiecare data dupa eco m-a urcat si pe masa la control...si atunci mi-a zis de col...dar nu am intrebat daca in urma eco sau cea a controlului..poate mai stie cineva

quote:
Originally posted by Zina

Buna dimineata,

Am si eu o intrebare: starea colului se vede si din ecografie sau numai daca te urca ginecologul pe masa? Mie pana acum nu mi-a pomenit nimic despre col...Am fost si la Cluj acum 2 zile, la eco, si nici acolo nu mi-au mentionat nimic despre asta. Pe masa nu m-a urcat niciodata pana cum. Intreb si eu, deoarece burtica mea e mai jos (asa a fost de la inceput) si tuguiata. Are vreo legautura cu colul?

Zina24+

dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Zina - nu cred. Nici eu nu am fost pe masa ... decat strict pentru o lama. La eco s-a uitat la colul meu si l-a masurat. Daca nu ti-au spus nimic ... inseamna ca e in ordine cu el. Stai calma. Pentru linistea ta ... la urmatorul control intreaba cum e colul, daca e in ordine si vezi ce-ti spune.

Si eu am burtica joasa ... unii pe strada imi spun ca e baiat - fiindca e tzuguiata, dar noi stim deja ca e fetitza. Am sa intreb si eu dr. sapt. viitoare daca ma afecteaza cu ceva ca am sarcina joasa. poate ca tre sa-mi iau centura de purtat burtika? Mai intreb.

Dolores sa stii ca se simte cand nu intrii tu pe aici.

Miro24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Zina

Buna dimineata,

Zina24+

Draga Zina, colul se vede la ecograf, nu e nevoie sa te suie pe masa pentru asta...Nici mie nu mi-au spus nimic medicii astia pana cand nu am intrebat eu...cred ca nu prea sunt obisnuiti sa comunice...in orice caz, mie mi-a aratat colul ieri la eco, ba mi l-a si masurat...lung si inchis. Habar nu am daca colul are vreo legatura cu burtica ta tzuguiata, insa daca medicul nu ti-a spus ca ar fi ceva in neregula la eco, inseamna ca nu ai de ce-ti face griji...daca ar sesiza vreo anomalie, sigur ar spune... Pupici!

Oana 17+

Mergi la inceput