Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-
Raspunsuri - Pagina 5
sheherezada spune:
ca in ultima vreme am fost cam ocupata...Am reusit in sfarsit sa ajung la un medic mai de seama si mi-a confirmat ceea ce banuiam deja:ovare polichistice!Asta adaugata la celelalte probleme ale mele imi pune si mai multe bete in roate!Doctorul a zis ca nu am nici o sansa sa ovulez decat prin stimulare....Deci...ar trebui sa o iau de la capat!Si nu stiu daca mai am atata putere...
la toate fetele si daca se pune de o intalnire prin zona sa nu ma uitati nici pe mine!
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Relya spune:
salut gagici !
Liliana multumesc frumos pentru ce mi-ai scris din caticica ta de vise
Nu obisnuiesc sa cred in vise dar chestia ca i-am visat si numele mi-a ramas in minte...de unde pana unde? mai ales ca nu am prin preajma persoana cu asa nume , dar vorba Ancutei totu " e in mintea noastra " !
Apropo Ancuta vazui pozele , arati super misto Marfa !!!!
Thea_m ma bucur sa te revad !!!!
Vale si io as vrea sa vad Cluju' dar cred ca mai degraba ...il visez !!!
gogosar si eu is cu santieru pe cap dar constat ca esti mai avansata ca mine ! Spor la treaba
Sorinache imi place sa te vaz mai des pe aici !
toate fetele fara deosebire
thea_m spune:
Sheherezada eu n-am avut ovare polichistice, doar chisturi pe ovare si le-am rezolvat cu tratament homeopat. Nu stiu daca este valabil si in cazul ovarelor polichistice, dar cred ca merita sa incerci daca la voi este medic homeopat. Nu iti pierde speranta.
Relya si pentru tine si visul tau sa devina realitate si sa ii aduci fratiorului o surioara.
Teodora
Poze
Aniversare 2006
valentinag spune:
Alexa,acu sun barbatu sa-i zic ca nu ma intereseaza tre sa ma duca la Cluj ca se raceste cafeaua
Thea,io liber la fiv am,de "timp"duc lipsa!Da las ca daca soacra-mea face pe nebuna si nu-mi da banii promisi,castiga frumoasa si modesta la loto si-mi da ea!
She,naturiste ceva nu te bagi sa iei?Ca si eu am hotarat pana la toamna sa nu mai fac nimic,da niste naturiste tot as mai lua.
Bey reflexoterapie ati incercat vreuna?O fi buna la problemele noastre?
"La vita e bella"
poze
valentinag spune:
Sorinaaaa,ai iesit de pe chatBey care sunteti in zona,hai la un chat mic,la generale sunt!
"La vita e bella"
poze
Alexa Ioana spune:
vale, io as veni, da' nu pot intra pe chat la generale. la alte subiecte pot, da' la generale nu ma lasa...
alexa si mami
Sorina7 spune:
Roxanici, suntem la chat, intra pe alt chat si alege canal din dreapta, la generale, si asa a mers
Alexa Ioana spune:
nu poci, si nu poci, si gata ! nu ma lasa ! am incercat si asa... la alte chaturi pot intra, la generale nu
alexa si mami
sheherezada spune:
thea_m multumesc pentru raspuns da ovarele polichistice inseamna un pic mai mult decat niste chisturi.Inseamna lipsa CM,cicluri lungi si anovulatorii,hirsutism...Prin stimulare am reusit sa raman insarcinata ...da nu a fost sa fie...
vale as incerca si tratamente naturiste da nu stiu exact ce?Daca stii vreun remediu ti-as fi recunoscatoare.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
gogosar spune:
Salutare fete.
LIANA, saru-mana,ca ma primesti la tine.As veni si cand m-as intoarce acasa, sa fie totul gata.Unde o fi inelul lui Arabela?
RELYA, nu stiu daca sunt mai avansata, am impresia ca nu se mai termina.
VALE, ce naiba ale-alea printre daramaturi,ca aseara ma luai cu al meu la certuri, ca nus tiu ce naiba dar simt ca cedez nervos.E, da dupa aia ne-am impacat
Fetele, imi place de voi, ati reinviat spiritul aspirantelor, asa cum eram invatate.BRAVO
va pup dulce si mai vb mai incolo.Hai ca intru si eu pe chat.