Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

yuhuuuu....remember me ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

yuhuuuu! normaaal!

Mergi la inceput

Lachiiii ...ma bucur si mersi! si iti doresc bafta maxima, ca am apucat sa citesc cate un pic si vad ca esti in focuri...Dumnezeu sa te ajute !

Mergi la inceput

Multumesc Sorinuche pentru gandurile frumoase. Da, m-am apucat din nou de treaba. Nu sunt impacata daca renunt dupa doar o incercare.
tu ce mai faci? nu ai mai scris de mult...

Mergi la inceput

io incerc sa fac din nou bine...vroiam sa vin cu vesti bune, dar s-au fassait pe drum...am pierdut o sarcina la 8 saptamani, s-a oprit in evolutie si am facut vinerea trecuta chiuretaj ...sinistru..
doctorul a fost foarte hotarat, de vina varsta...asa ca il consider un semn ca tre sa o las balta
in fine, acum sunt la faza linsul ranilor, ma vait ca o baba si ma misc ca doua...maine din nou la servici

Mergi la inceput

Offfff Doamne!!! De ce a trebuit sa treci prin asa ceva? auzi... sa-l mai si tii 8 saptamni ca sa-l pierzi! cred ca a fost cumplit! tare rau imi pare! Dar ce are doctorul asta cu varsta ta? cat ai?

Mergi la inceput

29 de primaveri si inca 10 veri...
am citit si rascitit tot ce am apucat, pe n site-uri...statistici peste statistici...se pare ca dupa 36 de ani creste frecventa anomaliilor cromozomiale...dar vorba ta, mai bine nu ramaneam, e nasol de tot...am luat tratamentul de sustinere a lui dr.T., dar tot degeaba...nici macar nu a mai ramas embrionul, a fost absorbit de organism, se pare ca si asta e un semn ca nu era ok...
tre sa ma gandesc acum la nepoti, sa faca al meu baiat cat de multi...bineinteles nu prea repede...

Mergi la inceput

haide mai ca esti inca tanara! eu cred ca e ceva, ca pe vremea mamicilor noastre nu era o problema sa faci un copil nici la 42 de ani. acum infertilitatea e la moda. Eu m-am speriat azi la Giulesti cand am vazut cate fete tinere nu pot face copii si erau pentru fiv.
oricum cred ca tare dureros sa reusesti sa ramai, sa te bucuri pentru ca apoi sa il pierzi! Decat asa, mai bine nu ramai... sper sa te refaci si sa te bucuri de ce ai Sorina!

Mergi la inceput

mersi Lachi...si sa aud vesti bune !...

pup toate aspirantele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Sorinacheeee te pupacesc si io..si capuu sus mama esti tanaraaaa!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput