Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-
Raspunsuri - Pagina 28
asi spune:
Chiar mai Vale oare care anotimp va fi favorabil pentru facut copii la noi??
Las' ca pana la urma l-om depista.
Tu ce mai faci cu Fiv-ul?
toate vechile aspirante
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Liana30 spune:
am putea sa facem o incercare in anotimpul asta?![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
valentinag spune:
Asi,sunt in stand-by cu fiv-ul,nu am rezolvat nimic deocamdata!Pupa Razvanelu!Tu cand mai vi pe la capitala?
Liana,sunt satula pana peste cap de incercari esuate in toate anotimpurile posibile,dar..perseverez,poate oi gasi unu bun si pentru mine![]()
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Anca Wish spune:
Cred ca anotimpul nostru abia acum se inventeaza. Va fi al 5-lea in calendar ![]()
Vale, nu te-am uitat, doar ca am avut niste probleme despre care vom vorbi cat de curand.
Cat despre nasterea lui Androixa...lasa, mama, ca fata asta mai face inca 2, 3 si o s-o prindem noi o data si cu burtica.
La mine rushii trebuiau sa vina ieri, dar de 4 zile am o usoara scurgere maronie si dureri usoare de burtica.
Cred ca sunt gravida 

Gluuuuuuumesc!!!
thea_m spune:
Anca si prietenei mele i s-a intamplat la fel: 5 zile de scurgeri maronii, da' tot nu vroia sa vina CM ca lumea, teste negative la greu, abia la o sapt. de intarziere s-a pozitivat primul test asa ca...gluma, gluma, dar cine stie daca n-o fi adevarat
. Aaaa, si am uitat sa spun ca sarcina asta vine dupa 8 ani in care nu a ramas insarcinata. Mi-ar placea ca rasul tau sa fie pe bune!
Salut toate fetele!
Teodora
Poze
Aniversare 2006
valentinag spune:
Auzi Anca,vorba Theei,razi tu razi Harap Alb,da parca nu e rasul tau
Te pomenesti ca oi fi gravida!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Anca Wish spune:
Sunteti dragute, dar nu am eu norocul asta. E progesteronul, bata-l vina!
Theiutza, tu ce mai faci? 
thea_m spune:
Imi " odihnesc" ovarele cu AC, daca tot e plecata elita Giulestiului prin strainataturi
. Astept si eu anotimpul bb-ilor si vrea sa ma gaseasca odihnita. In rest, toate bune si frumoase. Da' daca nu e progesteronul de vina promiti sa ne spui?
Teodora
Poze
Aniversare 2006
Liana30 spune:
Ancutzooo..pardon..Doamna
io tin pumnii sa nu fie de la progesteron![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"