Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-
Raspunsuri - Pagina 17
Liana30 spune:
MADYN e frumos foc sa'ti traiasca!!
"Doamna" ai pus'o
grabestete ca'l pierzi de ginere![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Kariris spune:
Madyn, ce dulce e puiul tau!!! Seamana cu tine! si tu esti frumoasa si ti se citeste o fericire in ochi...! Bravo! Sa-ti traiasca pruncul si sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, sanatosi si fara probleme! Ai lapte?
Dandana, poate ne trimiti si tu pozici cu bebelusha!
MADYN spune:
lachi, nu prea am iar pt. stropul ala care e BB ma cam chinuie
! Dar asta e, mai sint si mici, mici neplaceri!
si Mihai Nicolae
- my little treasure (1 august 2006)
Anca Wish spune:
Frumos bebe si frumoasa si fericita mamica. Dar, Madinutzo, de incuscrit, ne incuscrim, dar cred ca Mihaita va fi licentiat cand viitoarea lui va veni pe lume ![]()
anca...SIGUR intr-o zi

tumpi spune:
mady, sa-ti traiasca mumuselul, sa fie sanatos si mancacios si tu sa ai daca nu " laptaria lui Enache",
macar suficient cat sa-l hranesti cu laptele tau, asa,vreo 4 luni.
Dana, asteptam si de la tine poze cu bombonica.
Pup toate fetele, chiar daca vad ca v-ati dat iarasi la subsol.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
asi spune:
Salutare fetelor 
Eu nu prea sunt in forma buna azi ca pe Razvan l-au apucat insomniile.Abia acum am reusit sa-l conving sa doarma de azi noapte de la 4 cand l-au apucat povestile si distractia.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Tabitha spune:
Am fost o veche aspiranta, pt. cateva zile am trecut la gravitutze, dupa care m-am desumflat de tot (SEU), m-am operat si o sa revin cand voi putea alaturi de voi. Fiti tari, caci vom reusi sa trecem peste toate. Inclusiv peste incapacitatea medicilor de a da un diagnostic corect ![]()
Liana30 spune:
moldoveancooo eu sunt aci..la bine si la greu..
Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Aminteste-ti atunci ca esti puternic, ca sunt lucruri pe care nimeni nu le poate face mai bine decat tine. Priveste viata cu ochi de invingator !
am scris aici ca acolo nu mai e nevoie de el..poate va ajuta!!
sper sa va ajute!!
acum ma opresc pentru ca's suparata rauuu si nu vreau sa mai zic nimic ca nu cumva sa deranjez la balcon![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Anca Wish spune:
Of, Tabitha, nu stiam. E vina mea ca nu prea mai citesc la alte subiecte.
Imi pare rau!
Sper sa depasesti momentul repede si sa te reintorci optimista. 
anca...SIGUR intr-o zi

Tabitha spune:
anca: stai linistita.
Abia ieri seara am aterizat de la spital. Am descris pe larg povestea sarcinii mele la cap. despre SEU, caci acolo mi s-a parut normal sa o fac. Daca vreti detalii, intrati acolo ca sa vedeti de ce sunt in stare unii medici... Nici macar diagnosticul nu il pun bine. Sper ca macar treaba sa si-o fi facut bine in timpul laparoscopiei.
Liana: