sange pe nas

sange pe nas | Autor: iulia1977

Link direct la acest mesaj

baietelului meu (2 ani si jumatate)in ultimele 3 nopti i-a curs sange pe nas.
in timpul zilei nu a avut nimic, iar dimineata gaseam pe perna cate o pata cam cat palma mea de mare. precizez ca de fiecare data i-a curs din aceeasi nara.
sa fie vreun vas de sange fragil sau altceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Du-te repede la doctor!
Nu-i normal sa ii curga atata sange din nas! A fost cumva racit si s-i l-a tot suflat?
Multa sanatate!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

da, a fost racit. l-a tot suflat...sa fie de la asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si lui Robert i-a curs odata sange dintr-o nara dupa ce-a fost racit, dar ziua si nu asa de mult.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Iulia, neaparat trebuie sa mergi la medic. Probabil este o fragilitate capilara din cauza racelii, dar, Doamne fereste, poate fi si o hemofilie, mai ales ca este baietel.

Asa ca nu ai nimic de pierdut. Eu nu vreau sa te sperii, dar este mai bine sa faci un drum degeaba decat sa regreti dupa aia.

Multa sanatate si astept vesti bune !

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput