Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 20
ema.nu.ela spune:
monai,
interesant programul tau.
eu am observat ca a mea cand nu prea mananca gustarea de fructe de la ora 10 mananca f bine la pranz chiar si 300gr supa si piure legume cu carne. si daca insist si 50-100lapte dupa. dar apoi nu mai vrea aproape nimic seara. sa nu mai zic de laptele de dinainte de culcare.
eu am acuma si problema cu lactatele ca inafara de laptele de dimineata nu vrea iaurt, gris cu lapte, cereale cu lapte f greu...chiar ma gandeam sa-i dau si eu seara legume sau fructe. tre sa-mi fac un plan de actiune. la mine e si greu ca eu fiind la servici nu pot sa experimentez decat in wk lucruri noi dupa feeling ca eu bonei tre sa-i zic exact ce sa-i dea de mancare ca nu prea are initiativa.
corina,
eu zic sa nu te dai batuta. incearca in continuare cand una cand alta poate la un moment dat o sa mearga ceva. ai incercat sa-i dai supa cu canita? sau din biberon?
la fructe mai diversifica sau incearca sa-i dai doar 1 fruct odata. uneori crude, alteori fierte. a mea e fan pere moi si ananas. si mananca in disperare cereale expandate (orez, porumb) pe care le ia cu degetele si le baga una cate una in gura.
mamica de maria, 11 luni si 3 saptamani
ema.nu.ela spune:
emaaimee,
daca mai vin la mamaia anu asta sa facem schimb de fete intr-o noapte sa o invat pe-a ta sa doarma toata noaptea si tu sa te odihnesti cu a mea :)
emaaimee spune:
hahaha,intr-o noapte,Emanuela,wow,ce m-ai facut sa rad
dk s-ar fi putut intr-o noapte deja era dra dresata,din pacate e incapatanata ca un catar
pana sa venim macar in Ro,ziua si seara imi adormea singura ca o dresasem bine.si mi-a luat ceva timp,nu gluma si atunci.nu disper,cica,mai incerc
.cand te astepti mai putin atunci iti iese.da',ma apuca si pe mine pandaliile din cand in cand.
deschid Clubul copiilor atomici
:
-membru fondator-io cu atash, Oani cea super atomica
motto:nu dorm,nu mananc,fac mofturi nonstop,calaresc casa tot nonstop(si noaptea as prefera sa fac asta)
hai poftiti de va inscrieti

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
KULTA spune:
Buna, fetele,
La multi ani cu sanatate tuturor bebelusilor si copilasilor vostri.
Am intrat cu o rugaminte:
Va rog, anuntati-me, puneti-ma in legatura cu orice persoana care detine atelier de confectii rochii de mireasa si rochii de ocazie.
Ma intereseaza rau de tot.
Va multumesc si va pupic
caterina71 spune:
Vrem sa uram amandoua La Multi Ani copilutilor ce s-au aniversat zilele trecute, azi si care vor implini anisorul in acest week-end! Sanatate maxima si mult noroc in viata!
SEBASTIAN IONUT - [ dania.nicol ]
ADRIAN BRENDON - [ aricel ]
LUCA -[ Letitia Maria ]
TOMA - [ ada si toma ]
NIKO VLAD - [ peca ]
VICTORIA HRISTINA - [hristina]
ALEXANDRU-MARIAN - [ BB23 ]
Si pupici aniversari si celor care au implinit 11 luni sau urmeaza!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze si poze...
sunt mare...
caterina71 spune:
La Multi Ani Mario-Gabriel, puiul mic al Simonei! Sa fi sanatos, fericit alaturi de mami si de bunici! Mult noroc in viata!
Pupici,
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze si poze...
sunt mare...
caterina71 spune:
Pregatesc salatele pentru maine si apoi fug la ultimele cumparaturi, ca maine motam fata! Daca reusesc sa termin citesc si eu sa vad ce-au mai facut pruncutii. Dar vrut sa fac urarile, ca doar is copii nostrii!
Pupici,
sunt mare...
Aldebaran spune:
Emanuela - nici nu stiu ce n-am incercat! Au fost si perioade ceva mai bune, intr-adevar, desi stralucite n-au fost niciodata, insa acum e prea de tot!
Emaaimee -
da, am un copil atomic, vreau in club. Singurul lucru de care ma bucuram era somnul, dormea relativ bine, acum s-a dus si asta! Noaptea are chef de joaca si de chiuit, nu ca ziua n-ar avea. Nu-i place nimic de mancare si tranteste de pamant sau de perete tot ce-i cade in mana. E adevarat ca rade mereu cu gura pana la urechi, da' ce-mi pasa mie de asta cand eu stau sa ma bufneasca plansul?
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete
Katink spune:
La multi ani tuturor copilasilor aniversati pana acuma, sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si sa fiti la fel de frumosi!!!
Sper ca nu ne-ati uitat, dar timp, nu am nici sa beau apa
.
De cand ne-am intors din Romania - unde a fost foarte bine, poate prea bine
- stam mai mult afara, pentru ca este foarte cald aici la noi.
Dulcineea mea e bine, a mai crescut, s-a lungit, nu mai e asa de dolofana - contrar spuselor unui medic roman cum ca daca e grasa la 6 luni, asa va fi mereu
- are 76cm si 9.150, fotomodel o facem ![]()
Se ridica in picioare, nu sta o clipa locului, trebuie sa le stie si sa le atinga pe toate cate vede, merge in 4 labe, se taraste, vorbeste, stie multe cuvinte si intelesul lor, stie anumite animale, merge in picioare numai sustinandu-se de un deget, ieri a fost prima zi cand a facut 6-7 pasi nesustinuta catre piscina cu apa ![]()
In general suntem bine, mai putin cu pofta de mancare, dar dr. a spus ca e normal - dinti+caldura - si sa nu ne facem griji.
Imi e dor de voi toate, va felicit pe cele doua burtici
si Anis, va doresc sa aveti sarcini usoare in continuare si bebelusi sanatosi!
Giana, sa dea Dumnezeu si la voi sa fie cum va doriti!
Emanuela, am apucat si eu sa citesc programul scris de tine, noi ne cam mulam pe el.
Emma adoarme la 20.30 si se trezeste la 7.00 dimineata, atunci are prima masa de lapte.
Peste zi are un singur somn acuma intre 13.00 - 15.00 cel tarziu se trezeste.
Pupici voua tuturor si poate reusesc sa mai scriu din cand in cand 

Katink si dulcineea mea Emma-Andreea (5.08.2005)
andatudor spune:
Vali,Monai,Cryna,Corina(l-am scos o data cu 3 moate,dar tot timpul doar cu unul ca-i intra parul in ochi,acum ne-am luat motul si nu mai e nevoie)-
Corina-mersi de intrebare,Andrei e bine,sau cel putin asa cred.I-a trecut gatul,mananca bine,dar...luna asta n-a luat nimic in greutate,tot la 7 750 e.Ma duc luni sa-i fac toate analizele sa vedem daca e ceva ,daca nu nici nu ma mai stresez,important e ca mananca de toate si gata.
Eu cand al meu nu mai manca am inceput sa-i dau la masa de pranz ciorba cu legume si carne/ou,pasata cu furculita si carnea tocata marunt cu cutitul,ii pun si putina painica in ea.Lui ii place numai cea de vitel(pui in dau in piureul de seara) si cea cu ou.Vezi daca-i place si lui Aris ciorba asa,ca al meu mananca 190 gr(cateodata mai putin) si mai baga in medie si 150 gr fructe dupa aceea ca desert.
Stiu cum te simti ca si eu am trecut prin aceeasi situatie,nu mai aveam chef de nimic,doar stateam si ma uitam pe pereti si imi venea sa plang incontinuu.Dar nu dispera ca pana la urma va manca.Al meu si acum se joaca in timp ce mananca si eu ii cant intruna!
si sa aud vesti bune