Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 18
hristina spune:
Si de la noi, numai ganduri bune pentru toata lumea: copilasi si mamicute, mai mult sau mai putin stresate!
Sa traim cu totii mai bine si s-avem parte numai de impliniri!
Celor sarbatoriti, de cand n-am mai intrat, sa fie sanatosi si voiosi, sa se bucure de viata si de darurile ei!
Am scapat de examene, dar acum vine motul!
Scapam si de-asta si ne vom linisti! Sper!
N-avem dinti, nu mergem in picioare, dar suntem la fel de energice si simpatice!
Vorbim mult si foarte mult!
Nu mai avem poze noi, ca nu am avut timp de facut, dar vom reveni in forta si la capitolul asta!
Intrebare: ce biberoane mai folositi la varsta asta?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
valcampan spune:
Hei mamici multumesc pt felicitari ! si tatal meu de acolo de sus din cer se bucura pt mine. El intotdeauna m-a incuraja la examene, era tare mindru de fetita lui care invata . Faptul ca mi-am visat tatal in noaptea dinaintea examenului nu cred ca e doar intimplare pt ca ,de cind nu mai e printre noi, nu l-am visat decit acum la examen.
Sa stiti ca acum am ochii plinsi. Mi-e tare dor de puiul meu. Azi am vorbit iar cu el la telefon. Bunica imi spunea ca statea foarte atent si imi asculta vocea zimbind apoi s-a apucat sa vorbeasca in bebeliceasca. Am reusit azi sa-i cumpar piscina,am umflat-o si sta abandonata in sufragerie. Duminica am sa stau cu David in piscina plina cu apa si o sa ne jucam.
In incheiere urez si eu 

[pt toti Ilie si Ilinca dintre copii nostrii si cei apropiati noua.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
valcampan spune:
Diana ti-am vazut minunea . Seamna cu tine mult ! In poza cu suzeta si ochelari de soare e mortala.
Ma dus sa ma mai uit in albumele cu poze. Ma minunez si acum cit de mari s-au facut copii nostrii. Mai tine-ti minte acu un an pe vremea asta ce atmosfera era pe aici? O parte din mamici nascusera si povesteau experienta nasterii, restul eram pline de nerbdare sa ne vedem si noi copii si mari fricoase. Acum chiar ca m-am binedispus singura, nu pot sa nu bufnesc in ris cind ma gindesc cite imi treceau mie prin cap atunci. Si ce imi place cel mai mult este faptul ca si acum suntem ca o familie pt ca ne incurajam, ne dam sfaturi, ne ajutam una pe celealta. Multumesc ca existati.
valcampan spune:
Andatudor pup un Andrei mic . Un leut motat si vesel ai. Sa-ti traisca !
laura-s spune:
Buna fetelor
sper sa ma primiti din nou la voi si promit ca de data asta nu mai plec asa mult timp. am vazut ca sunt multe fete noi, le salut si pe ele.(noi pentru mine care nu am mai scris de vreo 8 luni).
acum stam mai bine cu timpul si cu net-ul, am in sfarsit camera mea, am calculatorul in ea si nu mai trezesc pe nimeni. Noi am facut 1 AN in 14 iulie, a fost o petrecere super si voi incerca sa pun si niste poze mai tarziu. Ma bucur sa fiu iar aici.
P.S. am vazut ca sunt curajoase printre noi: FELICITARI GRAVIDELOR. Dati-mi si mie reteta curajului.
Pupici la pitici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos
andre_ea spune:
Buna seara mamici!
Intru si eu scurt sa va salut si sa urez
tuturor bebelusilor nascuti in luna iulie.
Noi tocmai ne-am intors din Grecia unde ne-am simtit f. bine. Tudor a inotat de mama focului si s-a distrat. Etapele au fost asa: in prima zi n-a vrut sa se apropie de apa (erau valuri zgomotoase), in urmatoarele zile ma lua de mana sa mergem la apa, in ultimele zile o lua singur la sanatoasa catre apa.
Din pacate nu am avut timp sa pun poze.
Noi plecam pentru o saptamana la tara. Ne intoarcem apoi sa pregatim ziua puiului care din pacate va fi mai restransa anul asta.
Pup mamici si copilasi!
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005 POZE
Raspunsul la MA-MA este TA-TI
Yasmari spune:
Emanuela, multumesc mult de tot ca mi-ai scris asa detaliat si sfatos. M-am gindit si eu sa-mi anunt vecinii despre potentiala operatiune Independent Night. Sotzu' nu mi-e de ajutor in cresterea kupilului, culege doar rodiile aurite ale bunelor dispozitii ale Yasminei, in rest mi-o paseaza mie ca cica vrea sa suga. Desigur asta cu suportul personajului in cauza care se lungeste si maraie sa vina in bratele mele, doar alea o linistesc. Sa fiu scurta, trebuie sa incep educatia la dublu, copchil si sotz.
Azi i-am cumparat vitamine si i-am dat prima doza; evident n-am gasit in saracaciunea asta de Londra cele recomandate de tine, am luat cele clasice gustate de englezoi, Abidec se numesc.
Monai, tu mereu ai avut inspiratie si-ai sarit cu ideea potrivita la reactiile Sarei. Ai toata admiratia mea.
Corina
ca t-e greu si cunosc cum e pe la captul rabdarilor. Azi mi-a mincat
, simt gust de heaven si te pot incuraja, ti-l doresc si tie curind.
Vali, desigur visul nu-i intimplator, love is forever.
"May you live every day of your life!"- J. Swift
brianamica spune:
Anis, eu iti spun cum am facut cu Luca, ca si el era la fel
In parc cu un batz, i l-am dat lui in mana, si de celalalt capat tineam eu. L-am plimbat asa mai mult, apoi usor ii dadeam drumul la batz, si incet-incet a luat-o. Il puneam cu spatele la banca si il indemnam sa vina la mine, tinand de batz. Apoi cand a inceput sa mearga singur, ii dadeam ceva in mana, pana a renuntat si la asta...iara cum face ture![]()
[/quote]
, eu asa am incercat cu Ana, si nu stiu unde am gresit ca de vreo saptamana nu vrea sa mai mearga fara sa o tin de amandoua mainile , desi mergea tinuta doar de o manuta!
Ceva nu a fost bine si ma necajesc...
Insa sper sa isi revina ea curand !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
Cateva zile nu am reusit sa intru pe DC 
Nu se incarca pagina deloc, asa ca vreau sa vin si eu... cam din urma e adevarat, sa pup si sa urez la multi ani lui Edutz, Iuliei si tuturor puilor care au mai pus o luna ...sau au implinit un an.
Va rugam sa ne iertati si sa primiti de la 3 fete o imbratisare si multi pupici 

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...