Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 12
caterina71 spune:
Simona, La Multi Ani!
Sa fi sanatoasa, sa te bucuri de praslea Mario, si va veni intr-o zi si Fat-Frumos care sa va iubeasca pe amandoi asa cum meritati!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze si poze...
sunt mare...
Yasmari spune:
La multi ani mamica Simona, sa -ti dea Dumnezeu sanatate, liniste in suflet si sa te bucuri de baiatul tau iubaret (stie el de ce
)!
Geniala ideea cu batzul Albinutza, am s-o pun in practica. Yasmin merge foarte bine dar neaparat ma tine de-un deget, pur simbolic, Singura, cu ochii tinta la mine si c-un entuziasm nemarginit, face 3 pasi si pleosc jos, se intimideaza scufundata in privirea mea. Am observat-o pe furis cind exersa in tacere , fara spectatori se descurca mai bine, 5 pasi.
Mamini, cind intra veve la gradinita? nu ne mai scrii nimic? ne e dor de voi
Acum nu mai uit, imi spal pacatul si strig in gura mare cat de tare am admirat-o pe Oani cea de gashca,; de asemenea pe Ioana cretzulina; sa le maninci bucatica cu bucatica.
"May you live every day of your life!"- J. Swift
ema.nu.ela spune:
fetelor care ati trecut deja la lapte normal, am si eu o intrebare:
ati facut trecerea treptat?
ca mie pediatra mi-a zis sa fac treptat cate 30ml din noul produs in biberon separat in fiecare zi. insa cu restul de lapte ce fac ca pe cutiile de Humana Junior Drink scrie ca dupa ce deschid cutia s-o tin in frigider maxim 48 ore.
o prietena mi-a zis ca ea din prima zi a facut trecerea complet.
voi daca luati lapte la 1L cat il tineti in frigider pt bebe?
mamica de maria, 11 luni si 2 saptamani
svety spune:
Nu am avut net. Da acum am
.
Dani e bine. Mie mi-e frica sa-l las sa umble sa nu cada
. Umbla oficial singur, dar nu cu mine ca-s paranoica si adusa de spate
.
La Multi Ani Simona si din partea noastra. Multa sanatate si micutul sa-ti aduca numai bucurii.
mami
de dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
, piticii lui Danutz![]()
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Tethys spune:

"LA MULTI ANI!"
MAMI SIMONA!!!!! SA-TI TRAIASCA MARIO SI SA TE BUCUUURI MUUULT DE EL!!!!
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
Tethys spune:
Multumim Diana Mirela pentru confirmare
...
quote:
cine mai are poze noi, poate am scapat...rog sa-mi aminteasca cu unlink!
Ella2000, hi,hi,hi
Truli-luli, FELICITARI
pentru mica plimbareata!CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005Cat suntem noi de mari!!!
SEMANAM OARE?!?
ema.nu.ela spune:
eu mai citesc si la fetele de mai-iunie sa vad ce fac copilasii mai maricei plus ca ele sunt tare active. si zicea o tipa din canada ca a fost la biblioteca si-a citit intr-o revista cam ce program trebuie sa aiba copilul intre 1-2 ani. mi s-a parut interesant asa ca vi-l scriu si voua:
07.30-08.00 - trezirea, daca e nevoie chiar facuta de noi la inceput, cu blindete, pina ii intra copilului in obicei (cu cit se trezeste mai tirziu, cu atit copilul va fi mai agitat sau apatic, obosit etc.)
08.15-08.30 - micul-dejun
10.00-10.15 - gustarea
10.30-12.00 - plimbarea de dimineata (sau 11 daca e soarele puternic)
12.30-13.00 - prinzul
13.00-15.00 - siesta
16.00-16.15 - gustarea
16.30-18.30 - plimbarea de seara
19.00-19.30 - cina
20.00-20.30 - baia
20.30 - bagatul in pat cu ritualul de seara (obligatoriu!), maxim 21.00 copilul trebuie sa fie adormit (in mod normal, cu un program ca acesta, copilul ar trebui sa se trezeasca o singura data pe noapte, pe la 12-13, din motiv de angoase sau de sete!!! Si sa adoarma la loc in 2-5 minute.).
– fiecare activitate ar trebui sa se desfasoare la aceeasi ora si sa dureze la fel in fiecare zi (cit mai fix posibil).
- orice depasire sau incalcare a regulii ne costa mai mult decit am crede si poate avea consecinte pentru toata viata copilului.
- trebuie neaparat facuta trecerea treptata (daca nu s-a facut deja) la camera lui, patul lui, locul lui, fara noi adica.
- conditia principala in usurarea cresterii si educatiei unui copil mic este programul extrem de regulat, fixarea unui numar mic de reguli si respectarea cu strictete maxima a lor, consecventa...
cred ca treptat-treptat o sa incerc si eu sa ma apropii de acest program ca mi se pare ca ora 21-22 e cam tarzie pt masa de seara si din cauza ca e obosita nu mai mananca.
mamica de maria, 11 luni si 2 saptamani
Tethys spune:
ACUM SA POVESTIM UN PIC...
Despre ce face bebe al meu cand se trezeste dimineata...
Cateodata, imi da suzeta lui... chipurile, el s-a trezit
, deci nu-i mai trebuie, iar eu inca dorm, deci imi trebuie... Ori mi-o da in cap, ori mi-o tranteste de umar... sau... incearca sa mi-o bage in gura... hi,hi,hi
...
Alteori, se cocoata cu capsorul pe perna mea si sta acolo pana ma trezesc si eu, de parca n-as fi deja treaz
... mai adoarme eventual...
Azi dimineata, s-a cocotat pe mine incercand sa-mi faca "respiratie gura la gura"
... desi eu nu l-am invatat sa pupe pe gura... mereu l-am pupacit pe obrajor si i-am dat obrazul meu la pupat... Hmh... Facea ca indienii
, pe gura mea, oricat incercam eu sa-i intorc obrazul, tot gura mi-o cauta
... de ce oare?!?
... nu stiu...
Cam atat momentam... 
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
SEMANAM OARE?!?
Tethys spune:
Ema.nu.ela, interesant programul ce l-ai scris
. Nu stiu daca al meu l-ar respecta
, ca el nu adoarme mai devreme de 21.30 sau chiar 23.00... nu mai vorbim de celelalte ore de somn... Cu masa sunt multumita asa... Multumesc oricum pentru informatii
!
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
SEMANAM OARE?!?
anis spune:
Hai sa va zic si programul lui Ingrid-(uneori rar se trezeste la 6 pt lapte)
- 10- 10-30 , trezirea, se trezeste f vesela.
- 11.-11.30 micul dejun , masa de fructe
- dupa mai primeste un biscuite , sau fructe bucati
- joaca cat cuprinde, daca nu e cald iesim
- ora 14-14.30 masa de pranz
- 14.30 lapte 200ml
- 14.30-16.30 somn
- 17.30- un iaurt /cereale..etc
- 18oo-iesit afara pana la 20.30
- ora 19 -masa de seara
- ora 21-21.30 baie
- ora 22-23 lapte cam 350ml uneori si 400ml
- ora 22-23 somn
Acum, mie imi convine la act se trezeste, de cand sunt gravida, dimineata mie un somnnnnnn.
Problema ar fi doar cu somnul de seara.Mi-ar place sa adoarma la ea in patut asa cum face si ziua, dar ea seara adoarme langa mien in pat(asa faca cand sugea) si dupa aia o mut).
Acum uneori adoarme si la 22-22.30, dar tot la 10-11 se scoala..![]()
AniS
13+
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."