Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-10

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Laura , esti fantastica , nu uiti niciodata pe nimeni cu cuvintele tale frumoase , optimiste ......
Amely, cred ca tot pe stimulare voi merge si luna viitoare daca nu cumva ma hotaresc sa fac FIV ( in functie de buget), pe cale naturala nu am nici o sansa , nici macar ciclu nu-mi vine pe cale naturala , asa ca bucurativa ca voi aveti o sansa in fiecare luna... , la mine nu pot spera decat intr-o minune.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Fetelor dragi, acum am aparut si eu in Bucuresti, am fost plecata la Braila, pentru niste acte, prelungiri de viza ale sotului, s.a.m.d. si sunt franta de oboseala. Am apucat doar sa ce a-ti scris, dar nu sunt in stare si sa scriu. Va pup si vorbim maine! pupici la toate tutunicile...........Merg sa

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Laura multumesc mull scumpa si va multumesc si voua la toate pnetru toate gandurile voastre bune.Sunteti minunate si stiu ca voi reusi pentru ca voi imi dati mate incredere.De la voi am invatat multe lucruri m-am ridicat cand cazusem in butoiul cu disperare si multe altele.Sunt convisa ca asa gandim toate si chiar daca nu ne conoastem am inceput sa ne iubim ca nsite prietene.
Va pup pe toate dulce si va urez un concediu cat mai fertil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fete dragi,

Mirela nu te astepta la un raspuns din partea lui T pt ca el nu da doi bani pe HSG.....ti-o spun ca sunt patita. Stai linistita ca oricum laparoscopia rezolva problema ta (daca ai intr-adevar probleme cu trompele si cu chistulete) si daca dansul va considera ca este necesara o sa vezi ca o sa vina si bebe dupa

Lauravoinicu ma bucur ca ti-au trecut durerile de burtik, mai e putin de asteptat nu? Facem galerie si pt tine cu floricele si pamponase sa se fi prins bebitul sau bebitii

LAura69 vin la tine pai tu ne ridici moralul la fiecare dintre noi si tu ce faci....cum adica 'esti realista stii ca nu este nimic'? Eu zic ca trebuie sa ne gandim tot timpul ca pt fiecare dintre noi exista un puisor si cu rabdare si optimism o sa fim toate mamici Fetelor va dati seama sa ne intalnim toate cu copilasii pe langa noi?

Amely ce ai facut iubita, ai reusit sa te programezi? mergem impreuna?

Aurelia, Sa dea Domnul sa fi reusit inseminarea luna asta!

Pupici fooooarte speciali pt Ioana, Felicia, Mamidevladut, Clau, Marinar, Bubulina, Kittysor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata tuturor!
Lauravionicu, ma bucur ca nu te mai doare burtica... Hai, nu iti pierde optimismul, poate ca luna asta vei veni cu vestea cea mare!
Alina.n, imi pare f rau pt tine... pot doar sa imi imaginez ce simti.. sper ca acum te simti mai bine!
Laura56silk, mai intru eu, dar ma tem sa nu fiu off-topic si sa ma certe modertorii...
Pupici multi tuturor si o zi buna va doresc!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihavasoi spune:

'Neata tuturor!Drumurile astea la Bucuresti ma omoara,dar nu-i bai.Sper sa fie cu folos.Am fost ieri la T si trebuie sa facem o spermocultura sa vedem daca e, intr-adevar, vorba de o infectie.In rest spermograma e buna ceea ce mi-a dat putina speranta.Iar eu trebuie sa continuu cu monitorizarile si sa-l sun sa-mi zica in ce zile sa Ce amuzant mi se pare! I-am aratat si DH facute in Z3(credeam ca nici nu o sa se uite pe ele) si mi-a spus ca-s ok. Concluzia:speranta moare ultima. Acum astept sa-mi vina rushii...de nu mi-ar mai veni
Salut si pup toate fetele! Si sa auzim numai de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Alexia, m-am programat, da... merci mult de telefon, am vorbit chiar ieri, initial am convins-o pe tanti aia sa ma programeze luni la 16.45, desi ea vroia joi, ca luni nu prea mai avea liber. Si pe urma cand m-am uitat in calendar, mi-am dat seama ce prostie facusem, ca luni eram ziua 8, deci nu prea avea ce sa vada. Asa ca am sunat imediat inapoi si m-am reprogramat pt. joi, ziua 11, tot la ea. Asa ca daca mai vii si joi, ne putem intalni acolo. Bafta multa luni, la eco!

Fetelor, sa vedeti ce am patit azi dimineata... Parca eram in filmele cu prosti Ma duc eu frumusel la servici, la ora 8 fix si...pauza. Nici tipenie de om, usile incuiate, nu puteam intra nici in cladire. Imi storc creierii, incercand sa gasesc o explicatie, cand brusc imi amintesc ca in fiecare an, ziua de 20 iulie este libera pentru toata firma. Seful meu e in concediu, iar eu uitasem... complet! Nu se gandise nimeni ca pe mine ma loveste amnezia, doar toata lumea stia de mult, majoritatea si-au luat si maine liber, ca sa aiba "punte". Asa ca... m-am rasucit pe calcaie si am luat-o frumusel spre casa, bombanind suparata ca nu mai munceste nimeni in firma asta, spre deliciul portarilor care isi dadeau coate, ranjind.
Deci...acu' sunt acasa, m-am ales cu o zi libera, pe care nu numai ca n-o planificasem, dar mi-a mai stricat si chefu' de munca... chiar asa, domnule!

Sper ca v-am mai descretit un pic fruntile... Va pup!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Amely

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Fetelor, ce se intampla? Am sunat pentru o programare la dr. T si abia pe 9 august s-a putut. Stiu ca urmeaza sa plece in concediu o saptamana, de maine, dar dupa aceea? Ei, normal ca trebuie sa se odihneasca si el ca omu', dar speram eu sa-l vad mai repede .

Pupici la toate si spor la facut bebei!

PS Ma trece si pe mine cineva pe lista de tutunarese? Promit sa fiu mai activa si la scris de-acum, nu doar la citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

mmc_nd, nu te supara, ca asa se intampla de obicei ... si eu cand am sunat m-a programat peste 3 sapt... nu prea ai ce face, decat sa astepti... eventual sa incerci la spital dimineata, acolo nu se face programare, poate reusesti sa-l vezi.
Lachi, ma bucur mult ca ai revenit! Si ca ai intrat si pe la noi

Poze1Poze2

Mergi la inceput